Petitie Online – Catre Ministerul Justitiei, Politia Romana si Baroul Bucuresti – referitoare la accidentul de pe Kiseleff in care a murit Tatiana Duplei

30 03 2008

CATRE

Ministerul Justitiei

MINISTRUL JUSTIŢIEI: Marian Cătălin Predoiu

 • SECRETAR DE STAT: Katalin Barbara Kibedi
 • SECRETAR DE STAT: Zsuzsanna Peter
 • SECRETAR DE STAT: Gheorghe Mocuta
 • SECRETAR GENERAL : Dorel Fronea
 • SECRETAR GENERAL ADJUNCT: Iuliana Laura Scantei
 • Politia Romana

  Inspector General al Poliţiei Române
  Chestor de poliţie Gheorghe POPA

  Adjunct al Inspectorului General al Poliţiei Române
  Comisar şef de poliţie Gheorghi PLAI

  Adjunct al Inspectorului General al Poliţiei Române
  Comisar şef de poliţie Gheorghe DRAGOMIROIU

  Adjunct al Inspectorului General al Poliţiei Române
  Chestor de poliţie Petre TOBĂ

  Baroul Bucuresti

  PRODECAN: HERBAY Alexandru
  PRODECAN: DRAGNE Ion

  Stimati Domni si Stimate Doamne,

  Va trimit acest mesaj deoarece sunt indignata de cazul domnisoarei Tatiana Duplei, decedata 27.03.2008, deces survenit in urma evenimentului rutier produs in aceeasj zi, in jurul orei 16:30, la intersectia Soselei Kiseleff cu aleea de acces catre Muzeul Satului.

  Solicit Ministerului Justitiei un raspuns referitor la inceperea procedurilor de judecata impotriva autoarei accidentului ce a avut ca rezultat decesul domnisoarei Tatiana Duplei, confirmata de surse din politie catre Jurnalul National a fi Anamaria Straus. In caz contrar, va rog sa ma anuntati.

  Solicit Politiei Romane o declaratie referitoare la accident si la rezultatele investigatiei, in masura in care acestea exista. Daca investigatiile nu au fost definitivate, va rog sa ii comunicati faptele ce au fost constatate si consemnate in procesul verbal al accicentului cat si in declaratia autoarei confirmata de surse din politie catre Jurnalul National a fi Anamaria Straus. Va rog sa imi dati si o persoana de contact care imi va putea da detalii ulterior.

  Solicit Baroului Bucuresti un raspuns la numele si datele de contact ale avocatului autoarei, confirmata de surse din politie catre Jurnalul National a fi Anamaria Straus, cat si numar de dosar, data si ora de prezentare in instanta, in masura in care aceste date exista. In caz contrar, va rog sa ma anuntati.

  Onestitatea intelectuala si bunul simt, intotdeauna neincrezatoare la adresa puterii chiar si atunci cand aceasta face daruri, trebuie sa primeze in cultura romana pentru a pune capat unei fascinatii sinistre fata de politic care a acaparat incetul cu incetul cultura.

  In speranta ca veti lupta alaturi de noi prin declaratiile dvs, cat si prin exemplul personal pentru a schimba aceasta perceptie generala asupra musamalizarii si mai ales pentru a schimba felul in care se face dreptate in Romania,

  Cu stima,

  Veronica DRAGOMIR, Bucuresti

  (reeditat 30.03.2008, 15:06)

  Semneaza petitia:

  Pentru a semna petitia va rog sa lasati un comment cu cel putin NUME SI PRENUME si LOCALITATE. Adresa de email nu va fi facuta publica, dar va rog sa furnizati date corecte unde sa ne parvina raspunsul/urile. Pentru credibilitatea semnaturilor, si, implicit, a petitiei semnate, corectitudinea si seriozitatea informatiilor si comentariilor postate pe site sunt esentiale. Ele contribuie in mod clar la consolidarea mesajului transmis prin intermediul unei petitii.

  Nu am gasit ca ar trebui semnata de un minim de oameni. Luni le voi depune separat pe institutii, si in format fizic, cat si in format digital.

  Reclame

  Acțiuni

  Information

  1.697 responses

  30 03 2008
  Mihaela Matei

  Sunt ingrozita de ce i s’a putut intampla fetei de 20 de ani. Condoleantze familiei.
  Sper ca autoarea accidentului Anamaria Straus sa primeasca pedeapsa cuvenita shi sa nu se mushamalizeze totul precum in cazul accidentului produs de sotzia lui Adrian Paunescu.

  30 03 2008
  Ciulian Andrei

  Nu ma prea pricep la vorbe asa ca las pe altii sa o faca cum trebuie!
  Asta nu inseamna ca nu pot subscrie unei petitii care se vrea o reactie a opiniei publice impotriva situatiei actuale din Romania! Nu poate continua la nesfarsit indiferenta fata de oamenii de rand!

  30 03 2008
  Niculae Mihaita Iulian

  Trist. Cred ca e momentul sa luam atitudine. Putea fi oricare dintre noi in locul tinerei. Sa fie pedepsita! si va fi! Nu se va musamaliza nimic. Am incredere pt ca opinia publica isi va spune cuvantul

  30 03 2008
  andreea

  ….nici nu vrea sa ma mai gandesc la indiferenta oamenilor din ziua de azi si la atata egoism…o sa ajungem sa ne privim cum murim…si ce i s-a intamplat aceste domnisoare este de neconceput..rusine sa le fie celor care nu au stiut sa ofere o mana de ajutor…cum pot oare sa mai traiasca cu acest lucru pe constiinta

  30 03 2008
  Mariana Dobre

  Este adevarat ca pentru unii oameni, un eveniment nu devine tragic decat atunci cand sunt direct implicati in acel eveniment. Si la fel este adevarat ca nu ii poti cere unui om (in cazul nostru o femeie) sa para, sa se prefaca ca-i pare rau sau ca regreta ca a omorat alt om daca acesa nu este la randul lui om. Dar putem pretinde de la oamenii pe care ii platim in fiecare luna din salariile noastre…tocmai ca sa ne asigure siguranta….nu sa dea dovada de umanitate, dar macar sa-si faca datoria. Iar datoria lor cred ca este in slujba cetateanului si nu in slujba celor din coloana oficiala. Condoleante familiei Tatianei.

  30 03 2008
  Maria Nicoale

  Sper sincer ca cei vinovati de ce i s-a intamplat acestei fete sa raspunda conform legii.Condoleante familiei

  30 03 2008
  Lupea Tiberiu

  politia rutiera trezireaaaaa!!!!

  30 03 2008
  dobrescu claudiu

  trebuie facuta dreptate si vinovata sa plateasca!

  30 03 2008
  mousike

  Buna dimineata. Apreciez incrancenarea cu care scrieti despre tragicul accident al colegei noastre. Sper din toata inima ca aceasta initiativa sa fie tratata cu seriozitate de dvs. si de institutiile vizate. Aveti semnatura mea, i-am pus in garda si pe colegi.

  Theodor-Emil Ulieriu
  Univ. Bucuresti, Fac. de Istorie, an III

  30 03 2008
  George Olteanu

  Sper sa se faca dreptate. Felicitari pentru initiativa.

  30 03 2008
  Szabolcs Vas

  Autoarea trebuie pedepsita la fel cum ar fi pedepsit oricare dintre noi, iar suma cu care va/a cotiza/t pt libertatea sa, sa ajunga la familie – poveste de adormit copii nu?

  30 03 2008
  Milena

  Sa va ajute Dumnezeu sa induplecati JUSTITIA UMANA fara atat de necesarul DO UT DES in Romania actuala!Criminala sa plateasca pentru uciderea unui om…macar atat sa primeasca si parintii Tatianei: un nume, al criminalei, pentru a carei iertare sa aprinda dumnealor o lumanare de Paste…

  30 03 2008
  ISACHI MARIA

  Va rog sa faceti ceva ca persoana care mi-a ucis prietena si colega sa fie pedepsita conform legii,aceasta persoana nu poate scapa cu basma curata indiferent de cate relatii.

  30 03 2008
  Catalin Vinti

  Fara cuvinte… insa cu speranta ca nu va deveni SI acesta un caz musamalizat! Condoleante familiei…

  30 03 2008
  Arda Lanovia Antonescu

  Fiecare dintre noi se va face vinovat de aceasta nenorocire daca stim despre ce e vorba, dar nu luam atitudine. Va rog sa semnati aceasta petitie. Sincere condoleante familiei. (colega, facultatea de istorie)

  30 03 2008
  aureliana popa

  Noi, colegii Taniei, asteptam ca Anamaria Straus sa plateasca pentru crima comisa!
  Ne exprimam increderea in autoritati ca vor desfasura o ancheta transparenta si corecta!
  Tania, nu te vom uita niciodata!

  30 03 2008
  Calin Serban GHEORGHIU

  Este inadmisibil ca o fiinta umana sa zaca in mijlocul Bucurestiului accidentata grav si cohorta de politisti aflata inzona sa nu faca nimic pentru a o ajuta. Cred ca politistii de la Politia Rutiera ar trebui sa aiba un minim de cunostinte in materie de acordarea primului ajutor accidentailor. Cat despre necesara compasiune, din pacate nu poate fi indusa prin proceduri administrative …

  Semnez aceasta petitie fiindca m-a revoltat atitudinea politistilor. Dar nu pot sa nu dezaprob faptul ca petitia e de fapt „o anonima nesemnata” (vorba lui Caragiale) dat fiind ca semnatura „Veronica D” e o dovada de lipsa de seriozitate (si simt de raspundere) scuzabila – eventual – de varsta, probabil frageda, a autoarei.

  30 03 2008
  Cristian Popa

  Nu poate continua la nesfarsit indiferenta fata de oamenii de rand!

  30 03 2008
  Roxaba,Busuic

  …e nevoie de o cura de dezintoxicare…sunt oameni poluati mental si secati sufleteste…prea grabiti pentru a-i privi pe cei de langa ei…mult prea ipocriti si indiferenti la mizeria lor raspandita in jur…iar sa tacem?sa ne incredem in deviza politiei romane-„siguranta si incredere”si sa lasam totul in grija celor orbiti de interese???trebuie sa ne manifestam dispretul fata de astfel de oameni si sa invatam sa empatizam…maine poate fi randul nostru la nedreptate…

  30 03 2008
  stefanv

  sper numai ca vinovatul(a)sa nu scape nepedepsit. viata unui om nu valoreaza nimic pentru voi?
  sper de asemenea sa nu fie folosit precedentul cu accidentul provocat de sotia marelui senator si poet, care a scapat gratie relatiilor sale
  as dori putina transparenta si pana la urma sa mai fie putina justitie in aceasta tara.

  30 03 2008
  Diana

  Tatiana mi-a fost o buna prietena asa ca sper ca se va face dreptate in acest caz si autoarea accidentului, plina de bani, nu va scapa nepedepsita asa cum se intampla in iubita noastra tara.

  30 03 2008
  mariuca

  unde e dreptatea?

  30 03 2008
  Cristian

  Nu mai am cuvinte.

  Cristian-Mihai DIDE
  Rosiorii de Vede

  30 03 2008
  dumitrescu emanuel victor

  sunt tare curios sa vad ce masuri se iau nu numai pentru anamaria straus cat si pentru politisti aflati la fata locului care nu au acordat primul ajutor.

  30 03 2008
  Opris Ioan Carol

  Condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Doresc din inima sa se faca dreptate.

  30 03 2008
  Mihaela O.

  Initiativa mi se pare foarte bine venita….trebuie sa facem orice ne sta in putinta pentru ca cea care a luat viata unui on atat de taner sa plareasca pentru fapta sa!!!

  30 03 2008
  popa mihaela maria

  o fiinta nevinovata care a platit cu viata nepasarea unora care ar trebui sa o ajute.haideti sa ajutam si noi un pic la facerea de dreptate.

  30 03 2008
  Elena Simona

  …este groaznic ce se intampla in tara asta…..nu trebuie sa ramana asa…..trebuie sa se faca dreptate si vinovatii sa plateasca…..DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE….condoleante familiei.

  30 03 2008
  Georgiana Glodeanu

  Buna ziua

  Initiativa este binevenita, speram sa ajute si sa atraga atentia , aveti semnatura mea si sunt sigura k multii dintre colegii nostrii se vor alatura

  Glodeanu Georgiana
  Univ .Bucuresti , Fac.de Istorie, sectia RISE , anul II

  30 03 2008
  dumitrescu emanuel

  oare dreptatea e de partea celor slabi??

  30 03 2008
  Abrudan Ovidiu

  Chiar daca nu am cunoscut-o personal, ne va fi dor de Tatiana …

  30 03 2008
  Octavian Todirut

  sper sa se faca dreptate! e greu dar cred ca se va reusi!

  30 03 2008
  Anca Zagan

  Foarte trist…

  30 03 2008
  Gilcescu Diana

  Sper ca se va face dreptate!

  30 03 2008
  Marius

  Ar trebui linsata aceasta c**** ordinara care a omorat o fata pe TRECEREA DE PIETONI!!!! Ar trebui aflat unde sta c**** si colegii victimei si familia si prietenii sa se duca peste ea si sa ii sparga capu’ …
  Traim in RRomania, ma p** si pe politie si pe guvernanti! le dau la m***!!!!!!

  marius/craiova

  30 03 2008
  Tudor Rafael

  Un om destept a spus , o spune si are dreptate.Citez:”Traim in Romania!Si asta ne ocupa tot timpul!”.

  30 03 2008
  FLORIAN

  Da subscriu la aceasta petitie si astept ca autoritatile sa faca dreptate.
  Ing Florian Toader
  Braila

  30 03 2008
  Sorana Filip

  Bravo pt initiativa! Sper ca justitia sa faca dreptate si sa nu lase pe cei vinovati sa scape nepedepsiti!

  30 03 2008
  Eugeniu

  salut, sper din toat inima ca in acest caz destul de grav sa se faca lumina si cei vinovati sa raspunda…condoleante familiei…VIVAT JUSTITIA !!!

  30 03 2008
  Ioana Grigore

  Sa se faca dreptate!

  30 03 2008
  cristi

  politistii sunt in primul rand de vina ca nu au transportat-o la spital mai repede…putea sa fie orice persoana in ipoztaza aceea…asta lasa de gandit.

  30 03 2008
  Ana Laseru

  Viata nu este in totdeauna corecta, dar hai sa incercam sa corectam ceva, sa facem ceva pentru Tatiana, oricare dintre noi se putea afla in aceeasi situatie ca si a ei. Sa speram ca Justitia o va face sa plateasca pe autoarea acestui tragic accident.

  30 03 2008
  Micleusanu Vadim

  Sincere condoleante familiei Tatianei si Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul care s-a zbatut pentru a supravietui! Sa va fie rusine celor care nu au facut nimic pt a ajuta un suflet!

  30 03 2008
  maxemiuc oana

  Seper din tot sufletul sa se rezolve.Este incredibil ce se poate intampla.Ma intreb oare cum vor dormi acei politisti .Dumnezeu sa o ierte.

  30 03 2008
  Ivana Bogdana

  Condoleante familiei!

  30 03 2008
  Ghemu Daniela, Iasi

  30 03 2008
  Haraz Daniela

  Sa Se Faca Dreptate ! De Unde Atata Indiferenta ? O Moarte Atat De Prematura Chiar Nu Provoaca Nimanui Nici O Emotie ? Condoleante Apropiatilor. Foarte Trist

  30 03 2008
  Cepraga Ludmila , Iasi

  in primul rand RIP Tatiana ….ce s-a intamplat cu acest copil, care abia a implinit 21 de ani, este pur si simplu de groaza!!!!! ;( sper din tot sufletul ca vinovata va plati pentru fapta sa

  30 03 2008
  Blanaru Ecaterina

  Prea multa cruzime si indiferenta! E strigator la cer. Condoleante

  30 03 2008
  Buruiana Margareta, Iasi

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!…….

  30 03 2008
  Tatiana

  …no comment… 😐

  30 03 2008
  Iulia Arsenii, Iasi

  Oare cei care au participat la acest accident, politia, soferul masinii…toti…cum pot trai mai departe? oare constiinta le permite???

  30 03 2008
  Ala Rosca

  Nu trebuie sa ramanem indiferenti!

  30 03 2008
  Buzila Natalia

  ma ingrozeste ideea cat de departe sa putut ajunge…nimeni nu mai e aparat si asigurat pt ziua de maine…omnescul din noi se evapora generatie cu generatie…e strigator la cer ceea ce sa intamplat…si sunt inca multe alte cazuri de genul asta…oare cat de departe se va ajunge? si cand ma gandesc ca numai cu o saptamana in urma am trecut si eu pe acolo…

  30 03 2008
  Musat Alina

  trebuie sa se faca dreptate, felicitari pentru unitiativa

  30 03 2008
  Cornelia

  Groaznic!!! Nu am cuvinte!
  Ar trebui sa infunde puscaria!

  30 03 2008
  alets

  condoleante familiei si nervi de fier d-nei Anamaria Straus, ptr k…….sper sa se clarifice situatia pana la ultima picatura……

  30 03 2008
  Verucic

  Condoleante familiei!

  Mi-ar place sa zic ca am o varsta frageda. Ce-i drept nici inaintata nu e!
  Imi cer scuze fata de toti cei care sau simtit lezati si fata de cei care au considerat ca e o lipsa de seriozitate faptul ca nu mi-am scris numele complet, desi am cerut asta de la posibilii semnatari.

  Remediez acum.

  30 03 2008
  Mirita Ana Maria Fac Istorie An II RISE

  Dumnezeu s-o odihneasca nu o sa te uitam niciodata vei ramane intotdeauna sefa noastra de grupa…sa se faca dreptate este inadmisibil ca intr-o tara membra a U.E. si N.A.T.O. oamenii sa fie lasati sa moara pe strada in centrul capitalei.. rusine

  30 03 2008
  Alexandru Chiritoiu

  Nu trebuie sa permitem ca acest caz sa fie musamalizat!

  30 03 2008
  mirela preda

  Dumnezeu sa te odihneasca in pace, TANIA!

  30 03 2008
  Ana-Maria

  Este jalnica politia romana! Vinovatii sa fie aspru pedepsiti!!!

  30 03 2008
  Soreloo

  Sunt furios pe toti indolentii!!!! Nu prea mai am cuvinte, faptele vorbesc de la sine!!! Sper sa se deschida o ancheta serioasa si sa se ia masuri drastice…
  Subscriu acestei petitii!

  Condoleante familiei!

  30 03 2008
  tudor Hila

  Dumnezeu să o odihnească. Sper din toată inima să se facă dreptate.

  30 03 2008
  Smaranda

  .

  30 03 2008
  popusoi alina mihaela

  Condoleante familiei!:(

  30 03 2008
  Ionut

  Bucuresti
  Sper sa fie condamnata dar nu ca si pe sotia lui Paunescu:(

  30 03 2008
  Croitoru Ionut-Alin, Rosiorii de Vede

  Odihneasca-se in pace! si condoleante familiei!

  30 03 2008
  camelia

  dreptate

  30 03 2008
  Ioana

  sper ca petitia sa ajute … condoleante familiei… Dumnezeu sa o odihneasca in pace !

  30 03 2008
  mihai vlad

  sa fie pedepsita conform legii, nu a legaturilor si a pilelor

  30 03 2008
  Alexandra Sans

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  30 03 2008
  cretulescu ioana

  este de neconceput ceea ce i s-a intamplat colegei noastre, din pacate asa ceva nu se intampla pentru prima oara. sper din tot sufletul ca petitia de fata sa produca o schimbare. condoleante familiei. nu o vom uita pe Tania…

  30 03 2008
  Eremia Mihai

  M-a intrigat foarte mult indiferenta acestei femei, ca si cum doar ar fi facut o paguba materiala ce se poate plati cu bani. Am inteles despre aceasta femeie ca are o fata careia nici macar nu ii plateste pensia alimentara,desi este patroana mai multor firme una dintre ele fiind „Duty Free” Daca as fi judecator,i-as da ani multi de puscarie si din prisma atitudinii ei,sper sa se faca dreptate . Mi-e teama ca nu cumva sa primeasca doar cativa ani cu suspendare,platind si despagubiri familiei si sa ramana in libertate. Un mesaj pentru aceasta doamna (desi nu cred ca merita acest nume) VIATA UNUI OM NU SE POATE CUMPARA!

  30 03 2008
  Cojocaru Oana Maria

  … fie ca noi toti sa fim de ajuns pentru a se face dreptate…

  30 03 2008
  carmen constantin

  Instanta sa decida corect.. asta ar mai ramane de facut in urma raului comis. autoarea accidentului ar fi putut avea decenta sa se ofere sa plateasca cheltuielile inmormantarii, acei 1700 euro pe care Universitatea a decis sa-i suporte.. dar atitudinea A.Straus – rece, impasibila – a demonstrat de la inceput dezinteresul..

  30 03 2008
  dragomir

  …nu se poate sa se fac dreptate atata timp cat cei mai sunt murdari…dreptatea pleaca de la capetele mari ale Romaniei…nu din noi oamenii de rand ..care nu dispunem…cine ar trebuie sa ia masuri acuma?….justitia…politie,procuratura,…astia care le dam bani….ca ne mananca zilele cu taxe….dorm pe ei..adica nu dorm ..ei pun mese la smecheri si uita ca sunt oameni ca si noi si daca ar pati ceva unu dim „ai lor”ar sari pe mass media….cat despre…imputita aia..care nu stie cine ia dat covrigul in mana …merita sa zaca in parnaie ca a luat viata unui copil ….pacat ,nu uitati ca puteam fi toti asa in locul ei….cate semnale de alarma trebuie sa fie?cati morti cate…..???….Dumnezeu sa o ierte..si sa o odihneasca in pace!

  30 03 2008
  iacob irina

  oamenii nu sunt lucruri pe care le lasi la coltul strazii ca sa aiba altii grija de ei. cat de putin respecta unii viata, de parca ar fi o caracteristica banala pe care o au oamenii…

  30 03 2008
  Dinita Mircea

  30 03 2008
  oana popa

  dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  30 03 2008
  Gina Sandulescu

  odihneasca’se in pace….

  30 03 2008
  ana

  Traim in romania..haideti sa facem ceva sa traim in Romania

  30 03 2008
  Alexandra Bortos

  Odihneasca-se in pace:(

  30 03 2008
  Cristina

  Sa se faca dreptate!

  30 03 2008
  Raluca Popescu

  Dumnezeu sa o odihneasca!
  Felicitari pentru initiativa, sper sa conteze cu ceva, cat de putin.

  30 03 2008
  Alexandra Dolea

  Laudabila initiativa. Sa speram ca cineva va si raspunde acestor cereri…Oricum ideea este ca aratam ca nu suntem indiferenti, resemnati…Trebuie fim oameni si sa ne pese de ceea ce se intampla in jur.

  30 03 2008
  Aida Saru

  In speranta ca macar de aceasta data dreptatea valabila pentru cei multi se va aplica si in cazul celor putini.

  Odihnesca-se in pace!

  30 03 2008
  Moise Iulia

  NU ne gandim niciodata cand ne trezim dimineata ca s-ar putea sa nu ne mai intoarcem acasa, sunt sigura ca nici Tatiana in acea dimineata nu si-a baut cafeaua cu gandul ca va fi ultima, nu si-a aruncat ochii in camera din care a iesit stiind ca nu se va mai intoarce niciodata acolo… Sunt la fel de sigura ca era o tanara care avea visuri si sperante… care iubea si probabil era iubita… care ar fi meritat la fel ca oricare dintre noi sa-si realizeze macar o parte din dorinte, in putine cuvinte ar fi meritat sa traiasca! De ce i s-a luat acest drept??? De ce le permitem acestor oameni cara fura vieti sa traiasca alaturi de noi si mai ales de ce nu luam atitudine?
  Cei care puteti sa o faceti… nu ramaneti indiferenti la o asemenea drama!
  Va rugam… nu lasati sa se mai intample asta!!!

  30 03 2008
  roxana coman

  am fost colega de facultate cu Tatiana. nu o cunosteam decat din vedere, dar ceea ce i s-a intamplat este inuman. reactia criminalei, care era in soc cat sunt eu Papa, este tipica celor cu bani si relatii si siguri de faptul k legislatia in vigoare va fi „mai blanda” in cazuri de genul acesta. sa luam atitudine fata de asemenea personaje pentru k este si tara noastra si noi avem dreptul sa traim.

  30 03 2008
  posea madalin

  Sustin petitia colegilor mei pt a se face cercetari cu scopul aflarii adevarului.Dar ma indoiesc profund ca o institutie prestigioasa cum e politia romana isi va bate capul cu asemenea numicuri.Totusi pt noi, pt cetatenii scumpei noastre patrii e nesesar sa se stie ca exista o institutie care vegheza la apararea sigurantei noastre.Deci, desi, poate, aveti alte treburi mai importante, ca, de exemplu, prinderea marilor corupti ai patriei, totusi, speram ca va veti indrepta atentia si catre umilii cetateni platitori de impozite.Cu cea mai mare stima pt institutiile statului, TOVU.

  30 03 2008
  Mihai Teodorecu

  Odihneasca-se in pace! si condoleante familiei!
  Sper din tot sufletu să se facă dreptate
  cat despre politia Romana…JALNIC(Spaga este singurul lucru care ii determina sa fie ATENTII)
  Sunt niste capete de creta!

  30 03 2008
  Mihalca Dorin, Cluj

  protestul agresiv e singurul raspuns care ar mai putea fii relevant, in asemenea circumstante !

  30 03 2008
  Georgiana

  Condoleante familei.

  30 03 2008
  Ana Soare

  Imi plange sufletul pentru nedreptatile din tara asta. In aceasta concina in care traim nu sunt numai „porci”… Oameni care vor sa fie cinstiti nu sunt lasati de ceilalti. Si se mai intreaba lumea de ce pleaca tineretul ? Pentru ca suntem calcati in picioare! Pentru ca avem o singura viata si refuzam sa fim presul „porcilor” din Romania !!
  Cu ce a gresit aceasta fata? Pentru ce platesc parintii ei impozite, taxe la stat, la Politia Romana?? pentru ca „porcii” sa doarma noaptea cu banii stransi la ciorap pentru nu stiu cate palate si imparatii…. TOTI PLECAM IN PATRU SCANDURI!
  Sa va fie rusine de voi insiva! Sa va fie sufletul pe veci incarcat cu un asemenea pacat !!!

  30 03 2008
  aionesei petronela-adina

  condoleante familiei si colegilor. altceva nu stiu ce sa mai spun . traim in romania, deci e posibil ca autoarea accidentului in care a murit o fiinta nevinovata, sa scape.desi nu ar trebui.

  30 03 2008
  Mirela

  Nimic nu o mai poate aduce inapoi pe Tania…Dumnezeu sa te ocroteasca acolo unde esti!

  30 03 2008
  Mihut Mirela, Calarasi

  Sa-ti fie bine acolo unde esti! Nimeni nu te va putea scoate din sufletul meu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Tania!

  30 03 2008
  Musat Andra

  Bucuresti
  Cerem sa se faca dreptate!

  30 03 2008
  Loreda

  Fara comentarii!!! sunt pur si simplu ingrozita de nepasarea oamenilor,de nepasarea soferitei,de nepasarea politiei romane.
  rusine,autoritati.
  condoleante familiei indurerate!!!

  30 03 2008
  In memoriam Tatiana Duplei « A.S.A.I.R. București

  […] pe site-ul ”Dinmașină.ro” (3a-3b-3c), urmate de o scrisoare deschisă către ucigașă și o PETIȚIE ONLINE către Ministerul Justiției, Poliția Română și Baroul […]

  30 03 2008
  Balan Alina

  chiar sper sa se ia masuri impotriva Aneimaria Straus

  30 03 2008
  Negrila Alexandru

  Subscriu, astept ca autoritatile sa faca dreptate.

  30 03 2008
  dadatroll

  E buna o petitie online, dar sa faceti si o varianta pe hartie, ca sa o poata folosi astia din minister mai bine.

  30 03 2008
  gheorghe andrei

  Condoleante familei

  30 03 2008
  Hrisu George Marius

  intr-o tara de chiori sper ca justitia sa nu fie oarba!!!

  30 03 2008
  Ene Alexandru

  Ca intotdeauna traim in romania iar asta ne ocupa tot timpul …

  30 03 2008
  Madalina Nicoleta Rimbu

  Sper sa aiba vreun efect demersul asta!

  30 03 2008
  Bucurei Adrian Daniel

  Sper din tot sufletul, cu toate ca ma indoiesc profund, ca acesta crima nu va ramane nepedepsita, dar din pacate sa nu uitam ca traim in Romania………………………

  30 03 2008
  eliza coroama

  sustin initiativa.
  eliza coroama, bucuresti

  30 03 2008
  Adi Petrareanu

  Sa se faca JUSTITIE !

  30 03 2008
  Buidoso Alexandru

  Am sa particip alaturi de colegii nostri sa se faca dreptate!
  Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Tania! Vei ramane o amintire frumoasa printre colegi!

  30 03 2008
  Coca Campeanu

  Din pacate, a omorat-o pe biata fata de doua ori:
  Prima data, cu acea masina „de fitze”, cu care sub nici o forma nu avea dreptul sa circule cu viteza de 50-60 km/h dupa cum spune chiar vinovata, in conditiile de trafic din acel moment;
  A doua oara, o omorat-o cu indiferenta de care a dat dovada. Cred cu tarie ca oricare dintre noi am fi fost, Doamne fereste, in locul madamei, nu ne-am fi desprins de biata fata, am fi tinut-o de mana si am fi strigat disperati dupa ajutor!!!
  Dar ea…ea ce a facut atunci cand a fost luata la intrebari? pur si simplu, cu aroganta si superbie a spus: „Nu stiu daca am omorat-o!”
  Ei, uite, madam, ca tocmai ai omorat-o!!! si TU chiar vei plati pentru asta. Si sa fii sigura, lumea nu te uraste pentru ca ai bani si putere, ci pentru atitudinea de care ai dat dovada la locul accidentului!
  Si un sfat pentru tinerii din ziua de azi: aveti grija de viata voastra si asigurati-va chiar si atunci cand traversati pe zebra! Nu se stie niciodata ce fel de sofer zburda pe strazile orasului.
  Sa se odihneasca in PACE!

  30 03 2008
  Laura Parvan

  E de necrezut cat de repede s-a stins din viata,
  o viata pe care ea o facea mai frumoasa prin puritatea ei.
  E timpul sa incetam a mai fi ignoranti ci sa incercam sa schimbam ceva..
  ..cu vorba buna nu prin violenta.
  Dumnezeu s-o odihneasca in pace !

  30 03 2008
  Ana Maria

  Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Nu te vom uita niciodata Tania! Condoleante familiei …

  30 03 2008
  Nicu

  Nu stiu ce sa mai spun, accidente se intampla tot timpul, este adevarat tot omul greseste, dar atunci cand gresesti e bine sa incerci macar sa repari greseala, chiar daca nu poti, dar incerci. Dar sa stai cu mainile in san si sa vezi cum un om se zbate intre viata zi moarte este inadmisibil. Sunt marcat profund de nepasarea politistilor aceia care stateau acolo si dadeau din maini aiurea. Sa le fie rusine. Nu stiu ce sa mai spun cred ca ne lipseste omenia…

  Condoleante familiei acestei fete…

  30 03 2008
  lazar alina

  incredibil….condoleante familiei…

  30 03 2008
  Magdalena Naparus

  Dumnezeu s-o odihneasca pe Tatiana!

  30 03 2008
  Enache Roxana

  Autoritatile sunt obligate si trebuie sa isi faca datoria!Moartea Tatianei nu poate fi considerata un simplu accident sau doar o intamplare!Este inadmisibil!Oare cat vom mai tolera spectacolul prostiei colective si pe al tuturor paranoicilor,care se considera centrul lumii?

  30 03 2008
  Tutuian Paul

  Dumnezeu sa aibe mila de tine Tatiana & sa te mangaie! EL sa-ti binecuvinteze familia indurerata! Daca si moartea unui om nevinovat ne lasa indiferenti si reci atunci nush ce ne mai poate „trezi”. Ce lume cruda si insensibila ne-am creat singuri. O lume fara dragoste, caldura & intelegere reciproca … o lume fara iubirea lui Christos. Eu unu’ vreau o alta!

  30 03 2008
  Tutuian Roxana

  Cer sa se faca dreptate in tara asta!

  30 03 2008
  Manea Alexandru

  Sper ca justia va face dreptate !

  30 03 2008
  Alexandru Simina

  Sper ca se va face dreptate! Condoleante familiei!

  30 03 2008
  gabriel

  no comment.cretini

  30 03 2008
  Claudia Nastase

  Dumnezeu s-o odihneasca.

  30 03 2008
  mirela

  sustin petitia!

  30 03 2008
  maria-simona barbu

  in fata mortii parca nici cuvintele nu mai au vreo valoare… tania, de acolo unde esti, fii sigura ca nu vom lasa moartea ta nepedepsita… dumnezeu sa te odihneasca in pace! nu te vom uita…
  maria-simona barbu, facultatea de istorie, an 3

  30 03 2008
  Cristina Ghe.

  Trist..nu mai exista oameni..exista doar indiferenta..macar daca ar constientiza gravitatea faptei sale..si nu s-ar mai purta toti ca niste mici robotei….sper din tot sufletul sa aiba un rezulatat aceasta initiativa pentru ca avem nevoie de dreptate.

  30 03 2008
  Andrei Sergiu

  Cum e posibil sa o lasi acolo sa nu faci nimic. Doamna Straus ar fi putut sa o puna in masina ei si sa o transporte la cel mai apropiat spital cu aceeasi viteza cu care rula cand a facut accidentul….ca si asa cand a intrebat-o cat avea ea a raspuns „Cat puteam sa am?”…iar cu masina aia putea sa aiba destul de mult pe acolo pe kiseleff…….groaznic…nu puteam sa cred ca si pana cel mai groaznic lucru ca asta se poate intampla…dar asa cum se spune ca doar in romania se poate intampl…si mai ales cu zicea badea….traim in romania si asta ne ocupa tot timpul…inclusiv al organelor de politie de la fatza locului care nu aveam nici o tangenta cu ce se intampla

  30 03 2008
  Tofei Marius-Costel

  Cum poate cineva sa nu aibe un pic de suflet si nici un resentiment?Pt ca are bani?TREBUIE SA PLATEASCA PT ASTA!Face-ti public cazul si nu musamalizati!DUMNEZEU s-o odihneasca in pace.Nu te vom uita niciodata Tatiana.Condoleante familiei…

  30 03 2008
  Mihnea

  Dumnezeu s-o odihneasca!

  30 03 2008
  Vlad Nastasiu

  Am cunoscut-o…
  Dumnezeu s-o ierte.

  30 03 2008
  Argeseanu Florin

  inadmisibil asa ceva !!

  30 03 2008
  Avram catalin

  Sa se faca dreptate!DUMNEZEU sa te odihneasca in pace!Nu te vom uita!

  30 03 2008
  Mihai Cocoru

  Condoleante familiei. Este un caz extrem de tragic. Speram ca justitia sa se pronunte conform legii, fara a tine cont de poyitia financiara a persoanei vinovate de accident.

  30 03 2008
  Andreea Pavel

  Ar trebuii sa ne mai mire ceva in Romania?! Pe mine, nu ma mai mira nimic.E trist si strigator la cer ceea ce s-a intamplat, iar A.Straus ar fi trebuit sa ii ACORDE PRIMUL AJUTOR,unde se uita cand sofa?!!!!cei care nu cunosc regulile de circulatie rutiera si nu sunt capabili sa conduca un autovehicul sa nu se urce la volan, pentru ca pun viata oamenilor in pericol!!!! JUSTITIA E OARBA! SPER SA SE FACA DREPTATE, TATIANA MERITA ACEST LUCRU, FAMILIA EI MERITA ACEST LUCRU! DUMNEZEU SA O IERTE …ODIHNEASCA-SE IN PACE!
  Andreea Pavel
  Univ. Bucuresti, Fac.de Istorie, An III

  30 03 2008
  Cristian Jelescu

  Dreptate pentru Tatiana

  30 03 2008
  Horatiu Agarbiceanu

  Sper ca justia va face dreptate !

  30 03 2008
  Vararu Cristian

  Un bun prieten a fost coleg al Tatianei. Chiar si daca nu as fi avut nimic de a face cu ea (direct sau indirect), cazul e foarte grav tocmai pentru nimbul de nepasare si „ne facem ca ploua” cu care a fost inconjurat. Chiar si daca a fost un ghinion semnificativ pentru fata si pentru soferita, reactia Politiei a fost peste orice imaginatie. Cazul trebuie scuturat, fara indoiala.

  30 03 2008
  Mihaela Enciu

  Incredibil! Am aflat despre acest incident oribil de-abia acum. Si ma uit de departe la romani (studiez in Japonia) si mi se face sila. Sincere condoleante familiei.

  30 03 2008
  Andreea Pavel
  30 03 2008
  Tecsan Florentina

  inadmisibil ce s a intamplat……

  30 03 2008
  isabellelorelai

  A băgat copilul nevinovat în pământ. Asta se plăteşte. Până la plata supremă, să plătească lumeşte. „Doamna” care cu siguranţă se trage din maimuţă, să meargă unde îi este locul. După gratii. Nu o acuz pentru că a greşit, este omeneşte. Dar atitudinea acestei fiinţe … numai omenească nu a fost. Mi-e greaţă. Acei poliţişti să fie daţi afară. Că nu sunt nici ăia oameni. Sunt câini. Să-i ducă la dresaj.

  30 03 2008
  Traian PIRIU

  Refuz sa cred ca pentru 3 gaini furate se ia 3 ani iar pentru omor nu se intampla nimic.
  Daca asa stau lucruirile atunci tara asta merita sa fie populata doar de guvernati.
  Condoleante familiei si sunt convins ca totusi se va face dreptate

  30 03 2008
  Faca Dragos Daniel

  Ia sa fi fost fiica unuia din politisti…. sa fi vazut atunci ce sarea in ajutorul ei si ce se zbatea pt viata ei…..

  30 03 2008
  dumitras oana

  pacat de ea ca e ca era tanara ….poate avea si ea ceva important de spus in viata asta, dar au lasat-o sa moara ca un caine…..niste nenorociti…. ca in tara asta nu mai vezi nicaieri. condoleante familiei

  30 03 2008
  Pop Alexandra Laura

  Daca nu ar fi decat pentru a vedea cum functioneaza sistemul executiv la noi in tara, si tot merita toata atentia acest caz. Sa speram ca nu functioneaza la fel si sistemul legislativ. Si daca soferita poate sa spuna ca a avut ghinionul de a avea un accident (desi reactia ei ulterioara este inadmisibila), reactia politiei este de neconceput. Iar faptul ca exista un ordin prin care reprezentantii politiei aflati in asteptarea unei coloane oficiale sunt dati afara daca, intr-un astfel de caz, parasesc locul in care isi desfasoare misiunea, chiar si in situatia in care prin aceasta pot salva o viata este iar o mare hiba in modul de gandire al celor care conduc MIRA. Oare se va sesiza pana la urma cineva?

  30 03 2008
  Timofan Anca

  Pe langa aceasta petitie este necesara o puternica presiune publica sustinuta si de mass media….Condoleante familiei… Si nu uitati: in tara asta nimic nu este sigur…nici macar trecerea de pietoni!!!

  30 03 2008
  Zanfirescu Cristina

  Sper sa se faca dreptate si autoarea accidentului sa faca puscarie.

  30 03 2008
  Lucian Lumezeanu

  O mare porcarie…nu numai doamna Strauss ar trebui sa plateasca, ci si politistii de la circulatie…nu i-au acordat macar primul ajutor….nu stiu daca au patit ceva, dar Ministrul de Interne ar trebui sa ia masuri impotriva lor…jigodiile

  30 03 2008
  ciuca stefan

  trist

  30 03 2008
  Iulia Olariu

  Dumnezeu sa o odihneasca!
  …si Dumnezeu sa aibe mila si de inimile (?) acestor „oameni” care fiind la fata locului si avand puterea „oficiala” sa faca ceva, au stat sa vada doar de bunul mers al coloanei oficiale. E drept, intr-o limuzina blindata de tot convoiul NU te poate calca masina pe trecerea de pietoni. …parca motto-ul Politiei Romane este „Singuranta si incredere” ?!?! ..pentru cine? se pare ca doar pentru cei din convoaiele oficiale. Rusine, domnilor!

  E trist sa vedem pe zi ce trece ca uitam sa fim oameni.

  Mult succesc cu petitia! Sper din toata inima sa fie pedepsiti vinovatii (si sunt la fel de vonovati si cei care prin pasivitate si indiferenta au fost partasi)

  30 03 2008
  Mogosanu Adrian

  imi pare rau ca traiesc in tara tuturor posibilitatilor…unde viata ta nu conteaza decat daca ai o anumita pozitie sociala dobandita prin mijloace mai putin ortodoxe…va rog sa ne aratati ca ne inselam si pedepsiti pe cineva !!!! schimbati ceva in tara asta de *****!!!

  30 03 2008
  Alexandra

  Sper si eu ca justitia isi va face datoria.E regretabil ca e nevoie de o petitie in acest sens.In mod normal toate cererile acestei petitii ar trebui sa isi gaseasca raspuns si in absenta semnaturilor noastre.
  Condoleante familiei.
  Odihneasca-se in pace!

  30 03 2008
  asandei alin

  inchisoare! fara discutii!!!!

  30 03 2008
  Marina Sebastian

  sper sa se rezolve asa cum trebuie acest caz. condoleante familie

  30 03 2008
  Vlad

  Sper sa primeasca pedeapsa maxima penutru fapta comisa.

  30 03 2008
  sfinx667

  Dumnezeu s-o odihneasca !
  individa respectiva, ca om in nici un caz nu o poti numi, trebuie sa plateasca… sunt indignata si oripilata fata de atitudinea ei sfidatoare, a avut timp sa-si deichiseasca mutra aia de vipera, vampa, si-a pus ochelari de soare sa dea bine la camera de filmat, in rest, si-a mutat masina din loc…ilegal javro, e ilegal.. si, foarte senina a aruncat in zaflemea ” nu stiu daca am omorat-o „…criminalo, ca mi-e scarba sa-ti pronunt numele;
  justitia sa faca dreptate iar Tariceanu sa sada naibii in bncuta lui, si asa a cam scazut in sondaje;
  Condoleante familiei indurerate
  Dumnezeu sa le dea tuturor dupa cum au sufletul !
  subscriu la petitie, asta trebuie sa facem de fiecare data, sa nu-i slabim defel… pe ei, pana cand vor intelege ca nu toleram crime, indolenta, nepasare, minciuni, sa-si faca treaba, ca sa nu se mai intample!
  respecte,
  SIBILLA

  30 03 2008
  fuior marius

  Sustin initiativa!! Dumnezeu s-o odihneasca.

  30 03 2008
  sfinx667

  http://sfinx667.wordpress.com
  sibilla_poesis@yahoo.com
  SIBILLA – RESITA
  CARAS-SEVERIN

  30 03 2008
  Mihai

  Ar trebui parnaie pt tipa aia cu Audi ala al iei.

  30 03 2008
  yuppy iee

  boblea ioana silvia, bucuresti

  30 03 2008
  Butucariu Vlad

  Scandalos!
  Lasand la o parte incompetenta politiei ca sa nu zic prostia si indiferenta nu inteleg de ce nu a luat-o nimeni sa o duca direct la spital.In starea in care era fiecare minut era vital. Imi bagam picioarele in samitul lor.

  30 03 2008
  boblea ioana Silvia

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  30 03 2008
  catalina

  Rusine!!!

  30 03 2008
  lascivuh

  si uite asa o sa ajungem sa facem ‘jihad’, sa ne facem singuri dreptate pentru ca nu ne putem baza pe sistem.

  30 03 2008
  monica

  Sper ca se va face dreptate, dar durerea pricinuita familiei nu va disparea niciodata. Sincere condoleante.

  30 03 2008
  Aruxandei Andrei-Nicolae

  sper sa se rezolve asa cum trebuie acest caz!!!

  30 03 2008
  Aruxandei Andrei-Nicolae

  sper sa se rezolve asa cum trebuie acest caz!!

  30 03 2008
  Victorita

  …sper sa se faca cu adevarat dreptate si autoarea sa plateasca!…altfel ar fi pacat pentru o tanara care pur si simplu nu merita sa moara din cauza indiferentzei unei persoane…:(

  30 03 2008
  Diana Baschir

  Sper ca va fi condamnata

  30 03 2008
  Ion Şerb

  Este unul dintre accidentele care ne demonstrează că regulile sunt făcute pentru căţei. Pe acel traseu există radar şi vitezomanii ştiu acest lucru. Doar poliţia uită premeditat să-i amendeze sau să suspende permisele celor în păcat pentru că, în mare parte sunt baştani sau jurnalişti de la Casa Presei. Imi amintesc accidentul făcut de Carmen Păunescu, sotia lui Adrian Păunescu, accident pentru care a primit 2 ani cu suspendare. A omorât trei oameni, a mutilat pe viaţă un al patrulea şi totuşi a primit doar doi ani. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

  30 03 2008
  Tudor Serbanescu

  ____

  30 03 2008
  Florin Nae

  Spitalul CFR (nr.2) se afla la 2-3 minute de locul accidentului. Inimaginabil sa nu actioneze NIMENI rapid pentru salvarea unei vieti tinere !!! Dar ce mai e inimaginaibl in Romanica… 😦 Desi sceptic apropo de eficienta prezentei petitii in pustia fara de suflet care-a devenit tara noastra, nu pot decit sa subscriu total. Dumnezeu s-o odihneasca pe Tatiana!

  30 03 2008
  Alexandru Marian

  justitia e oarba in romania inclina balanta doar atunci cand vede plicul cu,”cascaval” pacat de ce i s-a putut intampla bietei fete

  30 03 2008
  valentina

  Trist…Politia romana faceti ceva…Va ocupati de lucruri care nu au importanta.Trebuie sa se faca dreptate…Dumnezeu sa o ierte!

  30 03 2008
  oana

  sunt cu adevarat indignata de cum si in ce circumstante poate cineva lua viata unei tinere care din pacate era o colega draga mie fara ca faptasul sa plateasca si mai mult fara ca cei ale caror atributii sunt a respecta viata si dreptul la ea nu fac nimic. Colega si prietena nu ne-o mai poate aduce nimeni inapoi dar trebuie sa luptam ca ceea ce i sa intamplat Taniei sa nu i se mai intample niciunuia dintre noi.

  30 03 2008
  Cristina

  Trebuie sa plateasca pentru indiferenta de care au dat dovada

  30 03 2008
  Serbanescu Mihai

  Traim ca-n evul mediu si sincer cred ca nici cutia Panodrei nu se mai deschide pentru noi(decat daca ii spargem lacatul ca la asta ne pricem,nu gluma).Dar,cum e vorba aia…”Pestele de la cap se-mpute”.

  30 03 2008
  Bogdan

  condoleante…odihneasca-se in pace…

  30 03 2008
  ovidiu

  nu puteti sa credeti dezamagirea pe care o simt, nici macar nu sunt revoltat pe politisti, sau pe femeia care a dat peste ea nici pe oamenii aia care s-au luat de politisti (daca tot au vazut ca politia nu face nimic in loc sa se puna sa se certe cu ei, puteau sa o duca ei la spital), sa nu mai zic de zecile de masini care treceau si mai si claxonau unii, nici pe echipa de filmare, care, ei chiar acuza pe toata lumea, puteau sa o ia si sa o duca ei la spital, in loc sa o filmeze pe saraca fata cum abia mai respira sau sa-i ia interviu la criminala aia care a dat peste ea
  deci pana la urma nu poti sa acuzi doar pe cineva, asa este caracterul nostru de romani, asa am fost crescuti ca natie… asa este mentalitatea nostra sa fim nepasatori cand nu este vorba despre noi
  in locul acelei fete, putea sa fie oricine dintre noi si am fi avut aceasi soarta… acesta petitie reprezinta doar rusinea de a fi roman

  30 03 2008
  Cojocaru Florin

  Anamaria Straus – o ipocrita care-si merita o rasplata pentru ignoranta de care a dat dovada.

  30 03 2008
  Felea Monica-Violeta

  aaa

  30 03 2008
  gana iuliana

  gana iuliana
  rosiorii de vede -teleorman

  n-am cuvinte pentru ce se intampla…
  dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  30 03 2008
  flo

  m-ai are rost sa comentezi ceva?…ii de ajuns sa fi roman,nimic nu te mai mira in ziua de azi…

  30 03 2008
  George Barandiaran

  Doresc pe aceasta cale sa transmit condoleante familiei Duplei si sper sincer ca acest caz sa nu fie inca unul in care justita romana nu-si face datoria. Dumnezeu s-o ierte!

  30 03 2008
  Dan Popescu

  Subscriu.

  30 03 2008
  Vladimir-Ioan

  E plin Bucurestiul de soferi care obtin carnetul cu pile, de politisti corupti si de nesimtiti care in masini scumpe fiind nu mai dau nici o atentie la nimic, individa care a calcat-o nu era om, raspunsurile ei erau batjocoritoare si sarcastice. Stimata doamna daca era fii-ta tot asa vorbeai, esti o parvenita nenorocita care nu meritai nici macar sa fi lasata pe strada nu sa ai si masina!!! RUSINE celor care ti-au dat carnetul si sper ca mama ta simte repulsie ca te-a nascut, nu meriti nici un scuipat pe mormant cand vei ajunge acolo.

  30 03 2008
  Nicolae Diana Andreea

  Sincere condoleante pentru familia Tatianei!Aceasta femeie e vinovata de doua ori de moartea Tatianei, o data pentru ca a accidentat-o si a doua oara pentru ca nu a fost in stare sa ii acorde nici macar primul ajutor!Poate ar trebui sa reflexteze la ceea ce a facut vreo 20 de ani dupa gratii!

  30 03 2008
  Balanica Catalin

  E simplu comentu meu… femeia aia care a lovito, cat si politistii sunt de o nesimtire URIASA!!!!…. IMI E RUSINE CA TRAIESC IN ROMANIA!!!

  30 03 2008
  Razvan

  Nu este posibil asa ceva intr-o tara care se considera membru al UE … sa te lase politia sa mori pe marginea drumului.
  Pentru jigodia care a lovit-o pe Tatiana inchisoarea nu este de ajuns. Din pacate traim in Romania si sunt sigur ca nu va face puscarie 😦
  Condoleate, sa-i fie tarana usoara

  30 03 2008
  Victor Ghiculescu

  Dumnezeu sa o odihneasca pe Tatiana. E cu atat mai tragic cu cat avea toata viata inainte.

  30 03 2008
  cecilia

  Desi inteleg ca regretul meu nu poate schimba cu nimic ceea ce s-a intamplat deja, consider ca este necesar ca vinovata sa fie pedepsita. Daca ea va plati pentru fapta noi vom capata increderea ca si in tara aceasta oamenii, NU banii, fac legea. Continui sa sper ca lucrurile se vor schimba in bine si ca moartea Taniei nu va ramane un fleac in amintirea si constiita romanilor ci, dimpotriva, va reprezenta un semnal de alarma care sa ne trezeasca din pasivitate pentru a lua atitudine si pentru a fi mai solidari.

  30 03 2008
  Filippi Alexandru

  .

  30 03 2008
  Voiculescu Isabela Monica

  Odihneasca-se in pace! si condoleante familiei!

  Romania!!!!!!!!!!!unde in alta parte se putea intampla!!!!!!!!si se mai intreaba de ce tot tineretul pleaca din tara. RUSINE!!!!!!!!

  30 03 2008
  Raluca

  Din pacate am avut colegi de munca care se aflau in trafic in acel moment si a vazut cele intamplate. Nu-mi vine sa cred …..persoana accidentata care se zbatea pt viata era mutata dintr-o ambulata in alta doar pentru a trage de timp sa treaca coloana oficiala…..stiam ce se intampla in romania , dar nu am fazut parca niciodata atata dovada de imbecilism …….. si era totusi vorba de o blestemata de simulare……daca acum au ignorat o viata omeneasca ….ce se va intampla in perioada summitu-lui? zau ca trebie sa ne temem sa mai iesim pe strada… Nu am cuvinte…..

  30 03 2008
  Adina

  rusine tuturor : de la persoana vinovata, politie, autoritati, ziaristi care vroiau doar sa filmeze un material bun de stirile de la ora 5 si pana la soferii aflati in trafic care nu s-au gandit sa opreasca! sper sa se faca dreptate cu pedeapsa penala si suspendarea permisului definitiv si irevocabil!o astfel de persoana iresponsabila nu are ce cauta la volan!
  sa nu uitam ca in locul fetei putea fi oricare dintre noi sau dintre cei apropiati noua!
  condoleante familiei!

  30 03 2008
  Verucic

  Buna Raluca,

  Te rog, te implor! Vorbeste cu colegii tai… sunt dispusi sa dea o declaratie?
  Sunt dispusi sa fie martori?!?!
  Te rog, roaga-i sa imi scrie! O „declaratie” niste fapte, orice!!!

  Hai sa nu lasam acest accident sa fie dat uitarii!

  Merci

  30 03 2008
  Alexandra

  Trebuie sa se faca dreptate. Pentru colega noastra, vom cere toti sa se faca dreptate.
  Odihneasca-se in pace!

  30 03 2008
  cerasela

  Gasesc revoltatoare atitudinea sfidatoare a vinovatei.
  Cand o fiinta umana agoniza in apropiere.
  Subscriu la aceasta initiativa.

  30 03 2008
  spectator

  rusine celor care ar fi trebuit sa se sesizeze din oficiu.mai devreme sau mai tarziu va veti intalni cu biata femeie

  30 03 2008
  ionut catalin

  Dumnezeu s-o ierte!Condoleante familiei si celor ce o cunosteau…traim intr-o lume rece ,o lume nebuna,o lume in care stressul si graba omoara…si eu sunt sofer si imi dau seama ca cea care a lovit-o nu a vrut …dar daca se stabileste ca a fost vinovata trebuie sa plateasca skump…pacat pentru ca avea o viata inainte…

  30 03 2008
  Dobre Daciana

  Sunt absolut revoltata de lipsa de umanitate a tuturor(politisti,reporteri,soferi) care au fost de fata si au trecut nepasatori lasand-o pe biata fata sa se stinga din viata.Rusine sa va fie,nu sunteti demni sa va numiti oameni.nu stiu cum puteti sa mai dormiti noaptea in pat cu constiinta atat de incarcata…asta in caul in care aveti asa ceva.Numai la noi se putea intampla asa ceva.
  Condoleante familiei indurerate si Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  30 03 2008
  Anca

  condoleante familiei.Am fost ingrozita cand am vazut imaginile de la accident nu e posibil asa ceva.femeia de la volanul masinii care a lovit o biata fata trebuie sa plateasca.

  30 03 2008
  Tasca Paula

  Am vazut filmuletul cu stirea pe youtube. Am ramas socata de calmul si superioritatea cu care era inzestrata vinovata cand era intrebata despre accident si despre fata. Personal imi este sila de acest gen de oameni dar daca ei nu au constiinta atunci poate macat justitia este intr-adevar oarba la statutul unor vinovati si pedepseste conform legii in vigoare. Condoleante familiei desi orice am face nu readuce aceasta fata la viata, dar macar putina liniste poate avea familia acesteia dupa invinovatirea inculpatei. Imi pare rau ca exista asa ceva!!!

  30 03 2008
  Cristian

  Oamenilor! va rog frumos lasati numele complet si localitatea ca altfel nu are nici o valoare

  Multumesc

  Cristian-Mihai DIDE
  Rosiorii de vede

  30 03 2008
  Mirela

  condoleante familiei

  30 03 2008
  Bodea Alexandru

  Mi-e frica sa mai traversez prin Bucuresti!! E ingrozitor

  30 03 2008
  Radu Miu

  … De nedescris…
  referitor la comentariul lui Razvan: Romania e membra UE, cum e orice taran care s-a mutat la oras. Anamaria Straus e un exemplu edificator, iar tara asta e plina de asemenea rebuturi umane.
  Si daca ar exista putin bun simt, politistii care stateau cu mana undeva si admirau privelistea, ar fi sanctionati cel putin la fel de aspru ca si autoarea!

  30 03 2008
  Mararu Andi

  Este absolut incredibil ce se intampla pe la noi. A mai fost un caz cu un motociclist care „nu a oprit la semnalele agentilor” asa k s-au decis ei k niste baieti super destepti sa intre in el cu un Logan frontal, dupa care sa incerce sa il imobilizeze punandu-i catusele si pistolul la cap, mentionez ca avea ambele picioare fracturate…implicit era imobilizat. Ce pot sa spun, este de prisos orice comentariu asupra atitudinii lor fata de amandoua incidentele.

  30 03 2008
  Enache Adrian

  Condoleante familiei indoliate !

  30 03 2008
  Radu Andi

  30 03 2008
  Daniel Gheorghe

  Sprijin demersul dumneavoastra si ma alatur celor spuse mai sus. E grav felul in care tinde sa evolueze societatea noastra!

  30 03 2008
  Gauca Oana

  zici k nu suntem toti oameni…de neconceput

  30 03 2008
  Laura

  no comment….

  30 03 2008
  Cristina Patranoiu

  Cristina Patranoiu Bucuresti

  30 03 2008
  Paul Nastase

  Cata impertinenta… daca fata aia era ruda vreunuia dintre politistii de acolo sau ruda/cunostinta cuiva important, sigur se facea ceva. Dar in cazul asta… traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, ba chiar il si curmeaza.

  30 03 2008
  mousike

  Subscriu raspunsului d-nei Dragomir: multe detalii raman neclare, multe acuzatii mai mult sau mai putin fondate au fost vehiculate – multe cautand am impresia senzationalul-politizabil decat adevarul. Ar fi bine daca colegii Ralucai si-ar asuma niste declaratii publicabile (aici sau altundeva) si nemaltratate de stilul jurnalistic autohton. Pentru dreptate.

  Th. Ulieriu

  30 03 2008
  marian

  Indiferenta la tot pasul. In institutii publice, in spitale si policlinici, institutii pentru protectia copilului. Platim 1,5 milioane de bugetari pentru indiferenta la problemele noastre. Acesti tariceni, basesci, boci, stolojeni, iliesti, geoane si nastasi cu tot neamul lor de parveniti politici bugetari ne-au confiscat traiul decent. Condoleante familiei!
  Cat despre soferita – indiferent de pedeapsa va ramane marcata pe viata pentru crima comisa prin imprudenta in postul Pastelui.

  30 03 2008
  Gabi

  Sper ca acest caz sa nu fie „rezolvat” ca multe alte astfel de cazuri, in care doar familiile victimei isi mai amintesc de vinovati.

  30 03 2008
  Tanase Anastasia

  RUSINE Romanie!!!!!!!!!!se pare ca tot banul si nesimtirea te conduc,iar justitia tot la pamant e:(
  Condoleante familiei!Domnul sa o odohneasca in pace…..

  30 03 2008
  Elena-Adi Ciobanu

  Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Doamne-Doamne duce lipsa de ingerasi! Poate e mai bine acolo unde e ea,a scapat de lumea asta mizera unde singura valoare e dictata de bani!
  Si voi toti ce apasati pedala putin mai tare ganditi-va mai bine inainte de a ajunge si voi in situatia oribila de a lua viata cuiva!

  30 03 2008
  Gabi®

  Accept să fiu ultimul om, dacă a fi om înseamnă să semeni cu ceilalţi.

  30 03 2008
  untip

  a fost un accident oribil..spun un mare DOAMNE FERESTE!!! pentru ca il poate comite oricine si i se poate intampla oricui..
  insa lipsa de regrete a autoarei a ucis de 2 ori nevinovata victima..

  30 03 2008
  Maria

  NU O SA NE OPRIM PANA NU SE VA FACE DREPTATE!

  30 03 2008
  valentin alexandru

  acei militiei sunt niste animale..din pacate asa sunt majoritatea.eu am masina lovita de pe data de 1 dec si nici pana acum n-au catadicsit sa rezolve dosarul…
  niste animale..cu ati putut animalelor sa nu ii acordati primul ajutor acelei fete..JIGODII CE SUNTETI ..ANIMALE FARA SCRUPULE!

  30 03 2008
  nicoleta

  regret enorm ceea ce s-a intamplat cu colega noastra,mai ales ca a fost o fata cu suflet mare,o fata buna si la locul ei!din cate stiu nu a avut conflicte cu nimeni si intotdeauna i-a ajutat pe cei care au avut nevoie.si eu sustin ca trebuie sa se faca dreptate intrucat nu as suporta sa vad cum o astfel de persoana moare iar vinovata ramane nepedepsita!odihneasca-se in pace

  30 03 2008
  Dide Alexandra

  La asemenea intamplari nu cred ca mai are cineva suficiente cuvinte incat „sa strige” dupa dreptatea cuvenita oricarui seaman.
  Cert este faptul ca traim in Romania … si daca nu luam masuri spre progres umanitar cu noi va incepe degradarea omenirii.
  Suna cam drastic pentru una din intamplarile ce se petrec la fiecare 15 min in intreaga lume … Insa totul incepe cu pasi mici!
  Sper ca vinovata va avea mult timp de acum in colo mustrari de constiintza,ci nu cum am vazut cu totzii ca a reactzionat – si ca va serivi drept exemplu negativ ptr multzi!

  30 03 2008
  Ana

  Sper ca petitia sa ajute. Condoleante…

  30 03 2008
  andrei

  in Romania nu mai esti in siguranta nici daca treci strada cu politia langa tine,poate politia nu a observat accidentul din cauza sepcilor ca au cozorocul mare…ar trebui sa li se dea caciuli si sa li se interzica sa mai doarma in intersecti…

  30 03 2008
  Lili Marioara

  Cred cu tarie ca se va face dreptate.Dar cred in acelasi timp ca trebuie sa invatam cu totii sa fim oamenii si sa sarim atunci cand un om sta intins neputincios pe strada si singura scapare poate suntem noi…

  30 03 2008
  cosmin

  politiaii romani (MILITIENII de alta data) sunt niste oamneni platiti de noi care ar trebuii sa faca totul pt noi pt ca pt noi lucreaza
  nu e primult accident la care nu se implica de fapt la nici un accident nu am vazut militian sa se implice
  afara politia da primul ajutor la noi casca gura si astapta sa mori pt ca e mai usor de aranjat faptele

  30 03 2008
  Romina

  Acest caz m-a lasat fara cuvinte…Este de neconceput faptul ca oamenii, indiferent de statutul lor social, pot trata cu atata indiferenta „strigatul” de ajutor al unei fiinte care se zbate intre viata si moarte…Pacat ca anumite autoritati sunt platite pentru a ne inspira Siguranta si Incredere, deoarece in multe cazuri ele ne conving de contrariu.Sper din tot sufletul sa se faca dreptate.Condoleante familiei indurerate!

  30 03 2008
  Liliana Oroian

  Indolenta Politiei Romane este de neimaginat.Acesta nenorocire arata cata nepasare exista in Romania.Cred ca numai Dumnezeu va face dreptate.Dumnezeu sa le dea putere parintilor acestei fete, sa treaca peste acesta grea incercare.Imi pare rau pentru Tatiana.

  30 03 2008
  Andreea

  Este ceva f crud ce am vazut!!!! Sincer pot sa spun ca mi-e rusine sa zic ca traiesc in Romania!!!
  Trebuie sa fi iniman sa faci ce au facut acele animale, pt ca oameni nu cred ca sunt!!!!
  Nu stiu cum au putut fi asa de nesimtiti!!!
  Sa se ajunga sa moara cineva langa ei …. e cam dureros!!!!
  Chiar imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva! Nu ar fi trebuit sa fie asa!!
  Odihneasca-se in pace!!!

  30 03 2008
  Cristina

  Nedrept! Saracii parinti…

  30 03 2008
  Alice-Ioana Tacu

  😐

  30 03 2008
  Vasilescu Dana

  Sper ca autoarea acestei crime sa plateasca! Sincere condoleante familiei….Sustin din plin aceasta petitie.

  30 03 2008
  Szabo Monica

  trist…si totusi Romania

  30 03 2008
  miruna

  punct

  30 03 2008
  Pereteanu Iulian

  Pereteanu Iulian, Rosiri de Vede

  ingrozitor 😐

  30 03 2008
  Corina

  E increddibil ce se petrece in jurul nostru…si cand te gandesti ca in fiecare zi se petrec astfel de lucruri si in fiecare zi mor zeci sau chiar sute de oameni din cauza neatentie altora.Ar trebui sa ne gandim ca in locul ei ar puatea fi oricare dintre noi.De asta ar trebui ca fiecare dintre noi sa actioneze cumva in acest sens,poate ca n-o mai putem ajuta in nici un fel pe aceasta fata,dar am putea sa ii ajutam pe altii si pe noi insine a fi victime ale unor accidente.Este laudabila ideea persoanei care a scris aceasta petitie. BRAVO!
  Oricum…persoana care a comis aceasta fapta va fi pedepsita daca nu de oameni, atunci de Dumnezeu.
  Foarte iresponsabila s-a dovedit a fi politia romana!!!
  Dumnezeu sa o ierte pe Tatiana!

  30 03 2008
  Corina

  Imi pare foarte rau de ce i s-a intamplat colegei noastre si cred ca ceea ce facem noi, desi nu va putea sterge durerea familiei, este un semn ca ne pasa.

  30 03 2008
  Catalin Cristescu

  ASAIR Cluj

  30 03 2008
  Vlad Niculaescu

  Sunt socat de ce am vazut…sa traiesti printre semenii tai si sa stii ca nu trezesti in ei nici cea mai elementara compasiune pentru viata ta…sa stii ca le e teama si fug de responsabilitate mai mult decat de orice, inclusiv de remuscarile ulterioare (daca exista)…sper ca acest caz sa fie o lectie de umanitate toti cei care au aflat si vor afla, si sa creeze un precedent dur pentru cei care isi uita datoria de oameni si de crestini…ce pacat

  30 03 2008
  visan monica

  nu cred ca se va face ceva pt ca Traim in romania,dar totusi speranta moare ultima

  30 03 2008
  Andreea Dragan

  mi se pare o problema de umanitate…de care se pare ca duc lipsa multi, si li se pare normal lucrul acesta. nu stiu prea multe detalii, dar din cate am inteles o coloana oficiala a fost mai interesanta decat viata unui om…unii ar trebui sa-si faca serioase procese de constiinta, daca o au…

  30 03 2008
  Cata

  Cata ignoranta!
  am auzit intai de accident la mircea badea in emisiune, apoi am vazut reportajul.
  Reporterul ii spunea criminalei „ati omorat un om”, iar ea raspundea dezgustata „nu stiu daca l-am omorat”. sa se faca dreptate si sa infunzi puscaria, sa te bucuri de audi-ul tau acolo!
  Asta e tara in care traim…
  Odihneasca-se in pace!

  30 03 2008
  Andra

  este groaznic ceea ce s-a intamplat! acea fata a murit exact ca un animal: singura, ranita pe marginea drumului, vazand cum oamenii treceau pe langa ea fara sa le pese ca ea abia mai respira… probabil avea acasa parinti sau un iubit care o asteptau dar care au primit decat un telefon care ii anunta ca nu o vor mai vedea niciodata… si intr-adevar, nimeni nu era medic, si nu o puteau ajuta cu nimic, dar macar sa fi stat langa ea si sa ii fi vorbit, probabil atunci nu ar mai fi murit atat de absurd…

  30 03 2008
  timofte stefan

  e urat ce se intampla……sper sa existe si un(o) faptas(a)….

  30 03 2008
  Adi

  nu o sa pateasca nimic faptasa … cine stie ce pui de bastan e si avand in vedere ca traim in Romania … totul e posibil. intr-un cuvant : se ….. pe noi putere daca o pot numi asa …
  Imi pare foarte rau pentru victima odihneasca-se in pace si condoleante familiei.

  30 03 2008
  Vasilescu Dan

  Condoleante familiei pentru pierderea suferita. Odihneasca-se in pace!

  30 03 2008
  Bogdan

  Traim intr-o capitala europeana…. sau cumva in vestul salbatic ?

  30 03 2008
  Andrei Heroiu

  tragic!…sper sa ne auda careva…si daca ne aude sa si faca ceva!

  30 03 2008
  iosub lucia

  este uimitor ceea ce se intampla, ne-am blocat in fata unui summit caruia i se acorda importanta mai mare decat trebuie….2 vieti s-au pierdut si nimanui nu-i pasa… Tatiana si George Pruteanu…

  30 03 2008
  Oana Toda

  Condoleațe familiei.Să îi fie țărâna ușoară…
  Sprijin această petiție!

  30 03 2008
  Cristiana

  Sa se odihneasca in pace!
  Subscriu si eu la aceasta petitie, avand in vedere ca este vorba de viata unui om care a fost luata prea curand si prea usor… Este incredibil, iar dreptatea… probabil ca va fi greu sa fie chiar dreapta, dar trebuie incercat totul!
  Absolut incredibil…

  30 03 2008
  Iuliana Tomescu

  Sper sa nu se treaca cu vederea, e vorba de un om…sa se faca dreptate!!!!

  30 03 2008
  alexandru

  nu pot sa cred cata indiferentza poate sa aibe un om. ma refer la politistii care se aflau langa victima si care nu s-au sinchisit sa faca absolut nimic pentru slavarea acesteia.si ei sunt oameni. si ei au copii. daca era copilul lor in aceasta situatie ar fi procedat altfel. regret ca trebuie sa respir acelasi aer cu astfel de oameni.

  30 03 2008
  david

  ar fi bine sa se face ceva si pentru noi, cetatenii care ii ducem in spat pe magarii astia de la conducere. MANEVRE…ok DAR MACAR UN MINIM DE INTERES SI PENTRU NOI!!!!!!!!!

  30 03 2008
  laura oancea

  REVOLTATOR!
  Subscriu la aceasta initiataiva.
  Odihnesca-se in pace!

  30 03 2008
  manzu denisa

  …este incredibila indiferenta oamenilor din ziua de azi si o sa ajungem sa ne privim cum murim.
  Condoleante familiei.

  30 03 2008
  Marian D , Constanta

  E pacat ca inca se intampla astfel de tragedii. Nu stiu daca e de competenta politiei sa intervina medical asupra victimei, dar macar puteau sa-i verifice starea de sanatate dupa accident si sa faciliteze cumva sosirea ambulantei intr-un timp cat mai util la locul accidentului. Dar ei nu stiau decat sa dea din mana (lebadoii), pentru ca trecerea lui moliceanu era mai importanta decat sosirea in timp util a ambulantei si acordarea primului ajutor victimei.

  Traim in Romania, de fraieri, si asta ne omoara cu zile !

  30 03 2008
  Andreea

  Trebuie sa se faca dreptate. Condoleante familiei.

  30 03 2008
  Barbu Laurentiu

  Ma simt indignat pt. ceea ce se intampla in Romania. Nu cred ca justitia romana n-o sa faca dreptate…de ce…pt. ca e prea evident accidentul si mediatizat…asta ar fi abuz la adresa umanitatii…cert e ca trebuie sa oferim putina incredere Politiei Romane…da doamnelor, domnilor si don`soarelor, trebuie sa avem putina incredere in acesti oameni care reprezinta „Dreptatea si Justitia romana”
  Va rog, sa luati masuri pt. acest caz…domnilor politisti…nu va murdariti mainile si sufletele pt. cineva care a ucis…e pacat fata de Dumnezeu!!!

  30 03 2008
  Ciprian

  Nu am nimic cu femeia de la volan dar sunt de acord sa ispaseasca pedeapsa pe care o merita chiar daca nu cred ca a lovit-o interntionat pe fata aceea… Sa se respecte legea!

  30 03 2008
  Cristea Alexandru

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace. I se putea intampla oricui…. Ideea e ca toti gresim si platim pentru greselile pe care le facem…pentru ca se presupune ca vom invata din acestea. Cred ca si doamna care a provocat accidentul trebuie sa plateasca pentru ce a facut…si poate ca va invata ceva….si poate prin aceasta petitie o vom invata noi ceva si vom trage un semnal de alarma pentru toti care se cred „mai telectuali” decat noi cei obisnuiti si majoritari.

  30 03 2008
  Alexandra

  Nu pot decat sa spun ca sper ca vinovatul sa fie pedepsit…un vinovat care se pare ca nu are nici o remuscare…

  30 03 2008
  Dumitrica Razvan

  mda…ce mai poti comenta..asta e sistemul nostru…unu care omoare scapa mai repede sau nu pateste nimik decat unu care fura…asta e politia romana..isi face treaba in functie de cat de mare e spaga

  30 03 2008
  marinica alexandru

  pacat ca era doar un copil nevinovat de 21 ani. Dumnezeu sa aiba grija de ea. Odihneasca-se in pace!

  30 03 2008
  Dani

  Subscriu la petitie in speranta ca justitia isi va face datoria. E trist ca trebuie sa se faca o petitie pentru a avea siguranta ca se va judeca corect. Condoleante familiei si apropiatilor…

  30 03 2008
  Alex

  Viata nu este in totdeauna corecta, dar hai sa incercam sa corectam ceva, sa facem ceva pentru Tatiana, oricare dintre noi se putea afla in aceeasi situatie ca si a ei. Sa speram ca Justitia o va face sa plateasca pe autoarea acestui tragic accident.

  30 03 2008
  Pop Andrea

  In primul rand Odihneasca-se in pace Tatiana…..sa-i dea Dumnezeu putere si forta familiei sa treaca peste aceasta imensa durere….
  In al doilea rand…POLITIA RUTIERA…..ce paziti?Coloane Oficiale sau vietile omenesti?Da doresc din tot sufletul si din toata inima ca aceea „doamna” sa isi primeasca pedeapsa binemeritata…(desi ma indoiesc pt ca am vazut stirea cand s-a difuzat si remuscari nu am prea vazut din partea EI…doar la masina se uita cat este de avariata)….In orice caz sa LE FIE RUSINE acelor care au fost prezenti la locul accidentului si in loc sa faca sa fie bine pt Tatiana…se certau cu reporterii si cu trecatorii…asta e referire la agentii de circulatie….

  30 03 2008
  Laura

  E trista tara in care traim… Sa lovesti o persoana cu masina si sa nu te dai jos sa vezi daca mai traieste, sunt fapte pentru care nu te poti numi om. Justitia in Romania e pentru catei, nu pentru lei. 😦

  Ca sofer am doua lucruri de sesizat: viteza celor care se deplaseaza prin Bucuresti si ignorarea de catre pietoni a oricaror reguli de trecere a strazii. Sper ca toate aceste pierderi de vieti omenesti sa ne faca mai constienti ca in orice clipa putem fi noi o Anamaria sau o Tatiana.

  Odihneasca-se in pace!

  30 03 2008
  adriana

  asta se poaet intampla oricui:(
  sa se faca dreptate

  30 03 2008
  Costea George Ionut

  Condoleantze si sincere pareri de rau familiei. Am cunoscut-o personal si nu imi vine sa cred ca a plecat dintre noi. Sper ca justitia nu e oarba si draptate se va face pana la urma. Sa-i fie tarana usoara

  30 03 2008
  coste bogdan

  CINEVA ii va pedepsi pe fiecare, din acei indiferenti prezenti acolo, noua ne ramane datoria de a fi altfel decat cei pe care imaginile ii acuza. Oricum rusine tuturor celor care nu au facut nimic… daca puteau sa o faca.

  30 03 2008
  Codeci Norica

  Subscriu si eu la aceasta initiativa.

  30 03 2008
  Irina

  Condoleante familiei!

  30 03 2008
  razvan

  bah, ce praf suntem noi romanii!!!

  30 03 2008
  Anca Anton

  Nu cred ca este rolul nostru sa fim avocat, procuror, judecator sau orice alta „institutie”. Dar cred ca este rolul nostru sa cerem, intr-adevar, transparenta. Asadar, transparenta, justitie romana!

  30 03 2008
  iulian

  vinovati sa plateasca

  30 03 2008
  Andreea Baluteanu

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace…Sper ca macar justitia sa isi faca datoria…oarba!!!

  30 03 2008
  Roxana

  Traim in Romania…si asta ne ocupa tot timpul!!!

  30 03 2008
  Mihai Catalin

  Nesimtire cum doar la noi se mai gaseste, ah… si poate in Africa!

  30 03 2008
  Averianov Robert

  Este ingrozitor ce se intampla, dezgustatoare atitudine a autoritatiilor

  30 03 2008
  Simina Neagu, Bucuresti

  30 03 2008
  maxim

  fara cuvinte

  30 03 2008
  ioana

  sunt total de acord…si alaturi de toti cei care vor sa opreasca aceasta nedreptate.

  30 03 2008
  Adriana

  Condoleante familiei!

  30 03 2008
  Olivia Popescu

  Odihneasca-se in pace!
  speechless…

  30 03 2008
  Ciprian Jipa

  Condoleante familiei, temnita autoarei

  30 03 2008
  VANDAMME

  MA P** PE EA

  30 03 2008
  Balaci Catalin

  No comment!

  30 03 2008
  Nicolae Mariana

  Condoleante…
  Nu putem spune decat ca ar trebui ca populatia si in special conducatorii auto sa mai treaca prin cursuri de prim ajutor la scoala, liceu sau cursuri pentru permis.
  Altii au defibrilatoare automate in locuri publice, servicii de ambulanta cu interventie sub 5 minute si la noi a fost necesar atat timp sa ajunga o ambulanta pe un BULEVARD SUPRAVEGHEAT DE POLITIE, SPP, STS, SRI.
  Spitalul Elias este la 3 minute de zona accidentului…
  Dar acolo este VIP ONLY…

  Daca Mircea Badea ar putea comenta … TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE MANANCA TOT… (aici mai poate completa si alte lucruri decat TIMPUL)

  30 03 2008
  Cucu Iulia

  femeia aia nu se poate numi om.cum poti sa lovesti pe cineva cu masina si nici sa nu te intereseze daca persoana aia mai traieste?

  30 03 2008
  Mihaela

  Cuvintele sunt prea putine si prea blande pentru asa zisii politisti, iar despre acea doamna, daca o pot numi asa, nu am cuvinte.Asta este tara in care traim si fiecare face ce vrea, cei cu bani…, iar noi ceilalti , sclavi.

  30 03 2008
  Andrei

  Da ce pot sa spun femeia avea audi TT varianta noua si stim cu totii de ce este in stare aceasta masina dar totusi permisele de conducere se dau prea usor mai ales la examenul de TRASEU care este „Foarte DIFICIL”…sunt total indignat si deranjat de ce am vazut acolo….medicii s-au chiuit sa o resusciteze dar in zadar in timp ce politia statea cu mainile la spate cat pentru Anamaria Straus(In bucuresti nu se circula cu asemenea viteze proasta pamantului)norocu ei ca nu am fost in fata sau spatele TT-ului cel nou al dansei ca draci manca de la mine…imi provoaca sila astfel de persoane ca dumneaei…oricum chiar daca e directoare de dutty free de judecata lui Dumnezeu nu scapa cu bani si sincer imi doresc sa ia ani grei de puscarie…cu respect si sincere condoleante familiei ranite si cu totala sila pentru doamna Straus…

  30 03 2008
  luca octavian --

  –––DE 18 ANI NENOROCIREA LOVESTE – IN MILIOANE DE ROMANI – ASASINATE, CRIME – JAFURI SI BATJOCORA , SFIDAREA LEGII – SI DICTATTURA FARA DE LEGII –suntem omorati pe treceri de piatoni ,pe strazi si-n propria casa – , hoarde de bogatsi imbuibati – dupa ce -au talhatrit o tara– ucid, ucid ,ucid ,–– acestea sunt efecte –CAUZA –?!-
  –- se afla in sistemul politic postdecmbrist numit democratie „originala ” –un sistem care – favorizeaza infractiunea si infractorul –lipsit de puterea sanctiunii – lasa IMPRESIA – UNEI VASTE COMPLICITATI CU FARA DELEGEA – CRIMA SI HOASUL –IN ESENTA – FARA SCHIBAREA SISTEMULUI INDIFERENT DE MIJLOACE – CASTIGUL DE CAUZA V-A FI AL TARFELOR DE LUX – INFRACTORILOR CU GULERE ALBE – SI EXCROCILOR POLITICI –IN DEFAVOAREA TARII SI A ROMANILOR NEIMPLICATI IN EXCROCHERII SI TALHARIRI– DECI–!

  30 03 2008
  Belu Ana

  Condoleante familiei…

  30 03 2008
  Arvinte Andrei

  Ma cu summitul vostru si cu delegatii si coloane oficiale nu sunteti altceva decat niste animale imbracate frumos. Zace fata aia acolo murind si politistul pe motocicleta spune ca nu are ce sa faca?!!!! Sunteti nebuni? Nenea politist daca aia era fiica/sotia/sora ta intinsta pe jos si unu ii spunea eh n-am ce sa fac in timp ce alti 2 dirijau circulatia ca venea coloana oficiala, ce ai fi facut ? 😐

  Cat despre autoare ce sa mai zici ? Asuma-ti raspunderea pt actiunile tale !!!!

  30 03 2008
  Dica Robert

  Mi-e greata de Politia Romana, sunt toti o adunatura de idioti.
  Ei nu au invatat la academie cum se acorda primul ajutor unui ranit???
  Oricum cate s-ar spune totul se va musamaliza pentru ca nu se vor condamna niciodata niste politisti incompetenti si lingai.
  Mi-e rusine ca traiesc in Romania!!!
  Nenorocitii dracului, oare cum pot dormi stiind ca au lasat un om sa moara???
  Se consoleaza oare cu banii primiti de la domnii care faceau parte din coloana prezidentiala sau ce dracu era aia, pentru ca le-a lasat cale libera?

  S-a mai dus un suflet nevinovat din cauza neglijentei politistilor si a sentimentului de suprematie al acelei doamne…

  Sincere condoleante familiei si sper ca se va face dreptate macar o data in Romania…

  30 03 2008
  Lunca Emanuela

  Sunt complet revoltata de ceea ce s-a intamplat. Am ramas pur si simplu socata. Mama mea a fost in zona in momentele imediat urmatoare accidentului si a ramas profund impresionata de ceea ce a vazut.
  Condoleante familiei.Odihneasca-se in pace!

  30 03 2008
  andreea badila

  este elucubrant ceea ce s-a intamplat!!e inuman sa nu ai un feed-back pertinent in asemenea situatie!!acesta criminala trebuie sa fie pedepsita!!mor oameni nevonovati din cauza iresponsabilitatii celor de la volan!!Trebuie sa stopam acest lucru!!sprijin demersul vostru

  30 03 2008
  Catalin Ploaie

  In primul rand condoleante familiei. Pacat ca asa ceva se intampla in tara noastra. Pacat mai ales pentru modul in care poate reactiona o doamna, care poate este mama, atunci cand la cativa pasi de ea, o fiinta care nu este orice fiinta , este fiinta care ne da viata, isi da sufletul. ” Stati ca poate nu am omorat-o”. Aceste cuvinte si detasarea cu care au fost spuse, va marturisesc or sa ma urmareasca toata viata. Inca o data condoleante familiei si sper ca doamna in cauza sa primeasca ceea ce merita.

  30 03 2008
  Proorocu Aurel

  Tragic …
  Condoleante familiei.Odihneasca-se in pace!

  30 03 2008
  Capatina Mihai

  Vreau sa se faca dreptate !

  30 03 2008
  Andreea

  Condoleante familiei!

  30 03 2008
  Chira Stefan

  E inuman ce i s-a intamplat Tatianei!Trebuie facuta dreptate!

  30 03 2008
  Ioana

  Traim in Romania..tara europeana? Dezgustator !

  30 03 2008
  Andreea

  Nici acum nu pot sa realizez ca s-a intamplat aceasta tragedie. Pentru ca este o tragedie…un rezultat al indiferentei oamenilor (sofer, politisti, trecatori). Pentru ceea ce s0a intamplat cu totii suntem vinovati. Si vom fi mereu pentru ca dreptatea si legea sunt doua aspecte diferite ale unei TARI subjugate banilor si intereselor fara de sfarsit.
  Astept cu nerabdare ziua in care sa ma insel, sa dau dreptate legii…sa nu-mi para rau ca sunt romananca.

  Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

  Andreea Dragomir, Bucuresti

  30 03 2008
  Liviu Dunaev

  Nu stiu cum se face, dar parca Romania este invers decat restul lumii. In nici o tara civilizata in cazul unui accident grav nu intervine politia pentru acordare de prim ajutor. Daca punea unul din ei mana pe fata, si ea murea(cum s-a si intamplat de altfel), opinia publica ar fi sarit de cur in sus 10 metri ca vezi doamne a murit fata cu zile, pentru ca politaiul nu a stiut ce sa faca.
  Imi pare rau sa spun ca 8 minute pentru o interventie de urgenta, chiar si pentru Bucuresti este mai mult decat bine. Acum ca accidentul a fost grav, este cu totul alta treaba.

  Dece aruncam cu pietre acolo unde nu trebuie ? Dece in politie ? dece in Salvare ?

  Singurul si unicul vinovat la toata treaba asta este soferul.
  Si aici e treaba justitiei sa isi faca treaba, si sa nu ingroape cazul si sa dea vina pe mort.

  30 03 2008
  Ovidiu C

  traim in Romania si coruptia e la putere…trist

  30 03 2008
  daniela

  nu mai e justitie in lumea asta?

  30 03 2008
  LifeZgooD

  Condoleante !!! 😦

  30 03 2008
  adela

  Pe Tania a imbratisat-o moartea.De ea ne desparte acum cerul.Ea nu mai poate face nimic,dar noi,cei multi…ce putem noi face?Ei bine promisiunea ca nu vom ramane indferenti in fata tragediilor zilnice de pe sosele.E inumana atitudinea vinovatei si lipsa de reactie a autoritatilor.Cred ca e timpul ca justitia romana sa se maturizeze,sa inceteze jocul banilor si sa faca,in sfarsit,dreptate,pt ca viata e nepretuita. E revoltator si inspaimantator gandul ca la fiecare intersectie pandeste moartea…

  30 03 2008
  Dragos

  Condoleante Familiei si apropiatilor!

  Cat despre vinovat/vinovati, sper ca sunt in asentimentul tuturor cand spun ca ceea ce s-a intamplat nu se va uita! Suntem toti datori sa fim martorii acestei vieti sfarsite mult prea devreme si sa nu avem liniste pana cand lumina dreptatii va triumfa.

  Dragos Blaga
  Cluj-Napoca

  30 03 2008
  Filon

  Vrem dreptate! Politistii aceia trebuiesc sanctionati drastic, iar Primul Ministru trebuie sa faca o declaratie in care sa explice ce s-a intamplat, de ce coloana oficiala a avut prioritate si cum urmeaza un proiect de lege prin care se garanteaza ca ambulantele in misiune au prioritate in fata coloanei oficiale!

  30 03 2008
  pavel georgiana

  condoleante familiei!deja mi-e scarba de tot ce se intampla in tara asta…fiecare face ce vrea…o sa ajungem de rasul lumii..de fapt cred ca suntem deja!

  30 03 2008
  manac dana

  nu trebuie aruncata vina in curtea plitiei sau a altcuiva decat a soferitei,dar un om cu constiita trebuia sa se gaseasca acolo sa dea primul ajutor chair daca era inutil.eu una ramaneam cu sechele daca stiam k puteam face ceva si nu ma facut.daca romanii pana acum nu aveam multe lucruri,acum raman si fara suflet.

  30 03 2008
  David Catalina

  E o tragedie , am fi putut fi oricare dintre noi in locul ei si totusi lor sa nu le pese.Sper sa se faca dreptate.

  30 03 2008
  Mihai Paraschiv

  30 03 2008
  Oana

  Oana Stoica Mujea. Sa plateasca.

  30 03 2008
  Karelia

  Codul penal, Art. 178. – Uciderea din culpa

  Uciderea din culpa a unei persoane se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani.

  Uciderea din culpa ca urmare a nerespectarii dispozitiilor legale ori a masurilor de prevedere pentru exercitiul unei profesii sau meserii, ori pentru efectuarea unei anume activitati, se pedepseste cu închisoare de la 2 la 7 ani.

  Când uciderea din culpa a unei persoane este savârsita de un conducator de vehicul cu tractiune mecanica, având în sânge o îmbibatie alcoolica ce depaseste limita legala sau care se afla în stare de ebrietate, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani.

  Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza fapta savârsita din culpa, de orice alta persoana în exercitiul profesiei sau meseriei si care se afla în stare de ebrietate.

  Daca prin fapta savârsita s-a cauzat moartea a doua sau mai multor persoane, la maximul pedepselor prevazute în alineatele precedente se poate adauga un spor pâna la 3 ani.

  TREBUIE SA RASPUNDA PENAL SI SA I SE IA PERMISUL PE VIATA.

  30 03 2008
  Ciurea Roxana

  Groaznic…nici macar nu gasesc cuvinte sa descriu ce simt. In primul rand, condoleante familiei victimei..Sper ca cei vinovati sa plateasca, nu ca asta ar schimba intr.un fel lucrurile, readucand.o pe biata fata inapoi. Traim intr.o lume nebuna, lipsita de sentimente, unde oamenii stau si privesc cum vieti se sting langa ei, fara sa se sinchiseasca macar sa incerce sa dea o mana de ajutor, sau macar sa arunce o privire miloasa celui in suferinta.

  30 03 2008
  Amalia Voica

  Nu vrem decat sa se aplice legea !

  30 03 2008
  Claudiu Robu

  Buna Ziua !
  Rusine aceste tari si acestor oameni …..rusine nesimtitilor din coloana oficiala si asa sa le dea dumnezeu exact ceeea ce i-a dat studentei care este un suflet nevinovat .
  Rusine poltitie romane , cu p mic si r mic si rusine ministrului de interne CARE mananca banii publici fara sa-i dea afara pe jafurile penale care au asistat la accident pt. ca sa protejeze un alt nesimitit de ministru care a uitat ca nu mai are zile multe deoarece blestemul parintilor fetei ii va ajunge si ii va umplea de CANCER pe toti .
  Rusine voua celor care mancati banii publici a aceste tari !
  Nu uitati cancerul la testicule si cancerul de limba nu se cureaza !

  30 03 2008
  David Catalina

  Condoleante familiei!

  30 03 2008
  Pomarac Elena

  Să sperăm că iniţiativa vostră va avea succes. Mult noroc!

  30 03 2008
  Dinu Alexandra

  Condoleante familiei! Mereu am crezut ca omul si datoria fata de oameni primeaza dar se pare ca nu este asa. Persoana vinovata trebuie sa plateasca. Viata unui om nu poate cantari mai putin ca o planta, pana si pe aceea o ingijesti. Sa se faca dreptate chiar daca nimic nu o va mai readuc printre noi. Iar daca justitia nu se va face, exista un Dumnezeu, si tot va plati aceasta Anamaria Straus.

  30 03 2008
  Cristina

  Asemenea tragedii te lasa fara replica. Nu poti gasi niciodata cuvinte destul de dure pentru vinovati si nici destul de blande pentru indurerati. Dar macar putem sa nu ramanem indiferenti…:(

  30 03 2008
  Alex Hrinca

  citeam pe o pagina de net cum aceasta doamna ne povestea despre arta de a trai….se pare ca a trecut la arta de a omori

  30 03 2008
  Andreea

  Patrascu Andreea, Bucuresti

  30 03 2008
  Diana Cocoru

  Nu numai soferul e vinovat; politistii poate ca nu stiu reguli de prim ajutor, insa macar sa-i tina capul, sa incerce sa vorbeasca cu ea puteau… nu sa o lase ca pe un caine calcat de masina sa pateasca ce-o pati. Eu am inteles ca au trecut 20 de minute pana a venit Salvarea in conditiile in care nu era aglomerat tocmai pentru ca pe acolo urma sa treaca o coloana oficiala – a lui Tariceanu. Intr-adevar e trist ce s-a intamplat!

  30 03 2008
  Dragos Voica

  Daca nici in acest caz nu se va face dreptate , atunci pot sa va zi c tuturor ca putem pleca din tara !!!! in romania niciodata nimic nu se termina

  30 03 2008
  Dana

  Vinovatii sa raspunda in fata legii!!!

  30 03 2008
  bogdan

  ar trebui spanzurata acea femeie

  30 03 2008
  Florea Marius

  Doamna cu „staif” trebuie sa raspunda in fata legii pentru omor asa cum ar raspunde orice cetatean normal.

  30 03 2008
  Cerasela

  Condoleante familiei si prietenilor!:(
  E nevoie de o mobilizare totala. Este o situatie destul de nedreapta…sper ca sa nu se intample totusi cum se intampla in Romania..adica sa scape acea soferita care sufera de nesimtire „saraca”..
  Bafta!

  30 03 2008
  catalin

  nu mai da-ti carnet femeilor

  30 03 2008
  Calin Adrian

  politia ar trebui sa stie sa acorde primul ajutor, sunt cazuri de urgenta, iar pana ajunge ambulanta dureaza.

  30 03 2008
  rodica gheorghe

  Condoleante!
  Speram sa nu se faca „dreptate” ca si in cazul lui Cristian Nemescu…

  30 03 2008
  David Amzaru

  Trecerea de pietoni de acolo este putin cam periculoasa: tu nu vezi ce vine de pe sensul celalalt, iar pietonul nu se mai asigura inca o data, crezand ca daca deja traverseaza si e la mijlocul drumului, totul e ok.

  Aceasta este doar o observatie facuta din punctul de vedere al unui sofer, insa, in nici un caz nu doresc sa aprob ce s-a intamplat.
  Mai trist este ca probabil conducatoarea audi-ului va scapa destul de ieftin, o amenda penala si o sentinta cu suspendare, ca dupa cum stim, romania este tara tuturor posibilitatilor.

  Condoleante familiei victimei.

  30 03 2008
  unaltu

  D-zeu sa o odihneasca in pace!
  Petre Gheorghe

  30 03 2008
  daniel

  c’est la guerre…c’est la vie

  30 03 2008
  Dragomir Alexandru

  Cuvintele nu-si mai au rostul intr-o situatie ca aceasta. Sincere condoleante familiei. Odihneasca-se in pace.
  Subscriu acestei petitii.

  30 03 2008
  Ana Maria Misu

  Sper sa fie pedepsita ca tare sunt dezamagita de tara in care traim.

  30 03 2008
  Visan Ioana

  Sa speram ca se va face dreptate..

  30 03 2008
  Theodora Simion

  30 03 2008
  Cojocaru Nicolae Gheorghe

  La baza, tot summitul si restul astora se fac pt oameni, pt fiecare om, oricine ar fi el cica.
  Da undeva pe drum s-a pierdut asta. Acum se pune accentu p protocoale si s-a uitat tinta la care trebuie sa se ajunga…

  Nu ar strica sa se aduca aminte sa se dea prioritate la oameni, nu doar la presedinti.

  Odihneasca-se in pace.

  30 03 2008
  Traian Simion

  30 03 2008
  mariana

  ODIHNEASCA-SE IN PACE!…

  30 03 2008
  Kinga Kasler

  30 03 2008
  dani

  am plecat de acolo si bine am facut….acolo tre sa stai baricadat in casa si nici asa nu poti fi in siguranta….doamne ce oameni…condoleante familiei…

  30 03 2008
  Gabriela Filippi, Bucuresti

  .

  30 03 2008
  Guju Claudia Sorina

  Condoleante indoliatei familii.

  Adevarul este ca traim intr-o lume ,,nebuna,, care nu mai are timp sa se uite la cel de jos…toti mergem numai cu capu pe sus parca am trai printre nori. Suntem preocupati inainte de toate de fatada si apoi de interior. Noi avem grije sa ne vada strainii bine dar suntem
  vai si amar de noi. Neglijenta si-a spus cuvantul din nou.

  Deschideti ochii oameni buni, copii nostrii traiesc in aceasta lume.

  30 03 2008
  iuliana chesa

  Sunt in strainatate si in urma acestui accident am hotarit sa nu mai vin niciodata in tara. Deoarece nu cred ca in Romania i se va face dreptate acestei fete, va recomand sa faceti apel la CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI. Imaginile sunt suficiente.

  30 03 2008
  Becheru Mihaela Diana

  30 03 2008
  E.C. Voica

  Incredibil … numai in Ro se intampla lucruri in gen. Saraca fata:(

  30 03 2008
  Ionescu Marius

  Vorbesc in numele tuturor colegilor mei de la Facultatea de Istorie! Ne exprimam indignarea fata de lipsa de inima si caracter aratata de catre acei politisti si de catre d-na sofer… Vrem sa se faca dreptate!
  Condoleante familiei si celor ce au tinut la colega noastra!

  30 03 2008
  gabriela

  sincere condoleante

  30 03 2008
  Macs

  Din pacate asa ceva nu se intampla numai la noi…vedeti cazul Teo Peter…oricum, trebuie starpit asa comportament si asa oameni

  30 03 2008
  Gheorghe Mihaela

  nu o sa fie niciodata dreptate in tara asta si mie rusine ca sant romanca iar ucigasa mai mult ca sigur ca se da scapata de lege doar se stie ca in romania numai banii vorbesc ,daca in locul lui tatiana era un copil a lui tariceanu sigur ca sareau toti politistii si in n2 min era si la spital dar asta e tara noastra de 2 bani condoleante familiei

  30 03 2008
  Alina Popa

  ” Unde esti tu Tepes Doamne! ca punand mana pe ei, sa-i imparti in doua cete : in smintiti si in misei.”
  Dumnezeu s-o ierte!

  30 03 2008
  Ioana Manescu

  Stiati ca uneori poti salva viata unui om intr-o asemenea situatie chiar si numai vorbind cu el, nepermitandu-i sa-si piarda cunostinta!? Eu sunt in stare de soc, inca nu pot sa accept ca un om poate muri in felul acesta sub ochii altor oameni care il privesc cu indiferenta… Primul gest al personalului de pe salvare a fost sa o intoarca pe spate, pentru ca in urma impactului avea o pozitie care o facea sa respire anevoios. Acest gest il putea face oricine si poate ca i-ar fi salvat viata. Nu pot intelege atitudinea „militienilor”, nu am inteles noi bine ca a picat comunismul!? Iar in ce o priveste pe doamna cu Audi care nu a putut renunta nici un moment la atitudinea aroganta si nici macar nu s-a apropiat de victima sa, sper sa fie rasplatita pe masura faptei…nu ma refer neaparat la justitia umana, care dupa cum s-a dovedit in multe cazuri, poate fi cumparata).
  Doamne, 21 de ani…era doar un copil.Odihneasca-se in pace!

  30 03 2008
  Petre Alex

  Abia astept sa vad ce se va intampla!

  30 03 2008
  Ana Mirela Stefan

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  30 03 2008
  IONUT STAN

  CONDOLEANTE FAMILIEI TATIANEI SI CELOR DRAGI

  30 03 2008
  Gioga Bogdan Mihai

  Acest exemplu, al acestei tinere studente care a murit in chinuri in timp ce politia Romaniei dirija fara nici o jena coloana oficiala a Domnului Tariceanu este cel mai relevant exemplu pentru aceasta tara. Nu este posibil pe acest pamant ca un organ al statului, culmea care are si datoria de a proteja cetateanul, sa ramana indiferent la asa ceva. Sunt cat se poate de ingrojit de aceasta poveste. Autoare crimei ar trebui condamnata la inchisoare pe viata pentru acest lucru. Iar in ceea ce priveste Politia Romaniei asta lasa un gust amar in gura tuturor cand sunt indiferenti la aceste evenimente. Poate se va schimba ceva in acest fel, desi povestea aceasta este de mult fumata si stim cu totii cum sta treaba aici. Trist si adevarat, dar aceasta este tara in care traim.

  30 03 2008
  Blaga Ramona

  SIncere condoleante familiei…sunt inca socata

  in acest stat legea se poate aplica in cel mai fericit caz exclusiv ad literam?…individualitatea si urmarirea propriilor interese primeaza…oare dintre toti agentii prezenti nu se putea ocupa unul de accident? ca sa nu mai zic ca exista un spital cateva sute de metri mai incolo.Incompetenta din partea autoritatilor si lipsa de responsabilitate din partea tuturor. Iar in priviinta soferulului…in cate minute se poate opri un automobil dotat cu ibs avand 60km/h, asa cum se declara?…daca ar fi fost transportata la spital chiar de catre persoana care a accidentat-o am fi avut alti piloni de discutie acum (cu toate ca se recomanda a nu misca victima decat daca prin aceasta nu este afectata). UN caz regretabil si inca o dovada de pasare a responsabilitatii.Sper ca macar post-accident sa se ia masurile care se impun, fara alte interpretari legale.

  30 03 2008
  Rusu Elisabeta-Miruna

  Sunt mult prea trista si revoltata sa mai pot scrie ceva…..imi pare rau…condoleante.

  30 03 2008
  Gradinaru George

  subscriu si eu initiativei, si daca vreti sa stiti sta in sectorul 3.
  http://www.flickr.com/photos/25137197@N07/ poze de la locul de unde Tatiana a plecat dintre noi. DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA. cat despre Anamaria Straus praful si pulberea sa se aleaga de ea.

  30 03 2008
  Emilia Popescu

  Mintea mea nu poate concepe ce s-a intamplat acolo.

  30 03 2008
  Iulian Rusu

  Condoleante familiei.

  30 03 2008
  Daniela Borsanu

  Dumnezeu s-o odihneasca!
  Sunt revoltata, sper ca vinovata sa plateasca!

  30 03 2008
  Alin Ghica

  Dumnezeu sa o odihneasca.

  30 03 2008
  Darac Mihaela-Oana

  foarte trist…

  30 03 2008
  Calin Vararu

  Cred ca trebuie sa urmam acest demers pana la capat, idiferent unde este acest capat, pentru biata fata care a murit si pentru
  noi, pentru conditia elementara de om. Este incredibil cinismul criminal al acestei femei, anamaria straus. Nu stiu daca are copii
  dar daca are, ar putea sa-si imagineze ce este in sufletul parintilor fetei pe care a ucis-o?
  Dincolo de presupusele mustrari de constiinta ale faptuitoarei, daca le are, noi trebuie sa urmarim ca dreptatea sa se faca.

  30 03 2008
  DVD

  -eu dc as fi fost acolo as fi blocat strada kit ca ma lua cu forta ,kit ca ramneam fara permis, kit ca imi dadea amenda este al 2-a caz de care am auzit in care traim „animalic” lumea priveste si lasa sa moara un om
  drept urmare cu multe urari pt echipajele de politie si a persoanei care cica rula cu 60 -70 la ora va doresc nu aceasi soarta ca acestei tinere va doresc mai rau .
  Condolentei familiei 😦

  30 03 2008
  ullise

  Condoleante familiei sarmanei fete care a avut nesansa sa traverseze LEGAL pe trecerea de pietoni, semnez petitia in care cer sa fie facuta dreptate si criminala care conducea cu mult peste viteza legala mai ales pe trecerea de pietoni sa fie pedepsita cu cel putin 5 ani de inchisoare pe bune si inca 5 cu suspendare, nu 4 ani cu suspendare sau nici macar un an de puscarie! Daca nu se va face dreptate o sa incurajez pe toti cunoscutii sa fuga din tara la fel ca mine cat mai este vreme sa va umpleti de chinezi si negrii in locul oamenilor corecti si muncitori!

  30 03 2008
  Andreea Damian

  30 03 2008
  paul condrasov

  Dumnezeu sa o ierte!Astfel ar trebui sa inceapa fiecare comentariu postat aici.Din punctul meu de vedere ,ca sofer o consider pe „stimata” soferita 100% vinovata.Cum sa nu reduci viteza cand te apropii de trecerea de pietoni?Este inadmisibil!Am intalnit in trafic foarte multe situatii in relatia pieton vs sofer.Unii sunt nehotarati daca sa traverseze sau nu,altii traverseaza in ultimul moment,altii se opresc in mijlocul trecerii,altii in fuga,etc.Ar trebui soferii constientizati asupra faptului ca ei sunt cei protejati ,din punct de vedere fizic,in cazul unui astfel de eveniment.Ar trebui sa le fie inoculata ideea:”EVITA PE CAT POSIBIL ORICE SITUATIE POTENTIAL PERICULOASA CHIAR DACA AI DREPTATE SAU NU”.Justitia nu stiu in ce masura isi va face datoria si sunt total dezamagit de acest fapt.Cred cu tarie ca se va incerca pe cat posibil musamalizarea acestui caz.”stimata” daca ar fi fost un om cu coloana vertebrala ar fi trebuit ea sa aiba initiativa de a o transporta pe victima la spital escortata de o masina de politiei.Sa lasi un om sa moara in astfel de conditii este inuman .De nu s-a dus „madam” sa incerce sa-i aline pe cat posibil suferinta bietei fete,in acele ultime momente de agonie?De ce politia nu s-a implicat pe cat posibil sa creeze un culoar unic pentru ambulanta?Cat despre madam ,sincer ,stau si ma gandesc ca va scapa cu o pedeapsa cu suspendare in cel mai rau caz,iar biata fata poate deja zace la 2 metri sub pamant.PACAT DE EA SI DE TINERETEA EI!PACAT!
  Acest caz ar trebuie sa ne constientizeze asupra faptului ca traim in Romania , o tara unde spaga este cvasi-legalizata ,unde daca nu ai ceva bani si ceva „pile” nu ai aceleasi drepturi.
  Parte din vina o purtam si noi ca simpli oameni datorita faptului ca manifestam o indiferenta crasa la suferinta aproapelui.SPER DIN TOT SUFLETUL CA FAPTASA VA FI PEDEPSITA IN RAPORT CU GRAVITATEA FAPTEI COMISE.ALTFEL DRAGII MEI FRATI ROMANI NU VA RECOMAND DECAT SA APLICATI LEGEA TALIONULUI:DINTE PENTRU DINTE.Poate daca vor si astfel de cazuri intr-o zi vom avea si in tara noastra puscarii pline de oameni bogati care isi vor recunoaste singuri vina si isi vor cere singuri pedeapsa cu privare de libertate decat sa fie linsati…PACAT!

  30 03 2008
  Babcinetchi Andrei

  Incredibil ce s-a intamplat in Kiseleff. Sincere condoleante familiei. Dna Strauss merita minim 20 de ani de puscarie.

  30 03 2008
  Cristi Geaman

  Tragic accident…dar mai tragic e ca s-a dat dovada inca odata de cat de incompetenti sunt unele cadre din politie…sa mai avem incredere in ei?:))Rusine politiei rutiete!!!!! Un haos total pe strazile noastre,dar mai mult atunci cand ei isi baga mana…Sper sa se faca DREPTATE acolo fara alte interventii gen PILE si persoana in culpa sa primeasca ce i se cuvine.Stiu ca nu a vrut dar greseala se plateste. Rusine politiei rutiete!!!!!

  30 03 2008
  ladyfelina

  E greu de crezut, dar poate asa se trezeste cineva.
  Subscriu petitiei.

  Amelia Prisacaru
  Bucuresti

  30 03 2008
  paul condrasov

  ERA SA UIT:

  SEMNEZ PETITITIA

  PS:CAT DESPRE USERUL „UNGUR” STERGETII COMENTARIUL IDIOT…INTINEAZA MEMORIA FETEI

  30 03 2008
  Luminita Dumbrava

  I hope i will learn something out of this very cruel accident, be it only solidarity of people.

  30 03 2008
  plasiciuc alexandru

  Odata ce exista lege atunci trebuie respectata de fiecare cetatean deci fiecare trebuie sa raspunda pentru ceea ce a facut.

  30 03 2008
  Alex Stefan

  Ce sa inteleaga niste oameni cu 2 clase mai mult decat trenul… mai mult ar intelege copacii de pe Kiseleff!

  Salut initiativa!

  31 03 2008
  Rares Dina

  Condoleante familiei, prietenilor si tuturor celor care au cunoscut-o. Sper din tot sufletul sa se faca dreptate…

  31 03 2008
  BOGDAN

  se pare ca oamenii(numa oameni nu le putem spune) care ar trebuii sa ne arate k LEGEA ESTE FACUTA SI PENTRU CEL CARE O FACE ….nu se intampla…..siii ca astfel de GRESELI nu sunt pentru A FI MUSAMALIZATE!!! PACAT CA SE INTAMPLA ASA CEVA……CONDOLEANTE FAMILIEI….

  31 03 2008
  Popa Oana - Andreea

  Tatiana era colega noastra si nu putem lasa asa lucrurile…Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  Popa Oana – Andreea
  Facultatea de Istorie, Relatii Internationale si Studii Europene, Anul II

  31 03 2008
  roxana

  ajunge cu astfel de accidente stupide! strazile nu sunt piste de curse!

  31 03 2008
  Constantinescu Andrei

  Ceea ce se intampla in Romania de astazi depasesete cu usurinta regia oricarui film de groaza. A ajuns aceasta „tara europeana” mai rau ca Iraq-ul post Saddamist? Se pare ca DA. Prin Constituie toti suntemi egali in fata legilor… Ce?! Este o inchipuire hazardata ca toti suntemi egali in fata legiilor. Acest guvern de nenorociti PNL-isti in frunte cu IDIOTUL TAMPIT si TEMBEL T A R I C E A N U a adus tara la sapa de lemn. In Romania tembelului T A R I C E A N U totul este posibil. Viata unui om nu mai valoreaza NIMIC, absolut NIMIC. Aceasta jidoafca Anamaria Straus a curmat intr-un mod bestial viata unei tinere studente.
  CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE. DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA-N PACE.

  31 03 2008
  iulian popa

  CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE

  31 03 2008
  Demeny Mihai

  condoleante familiei si prietenilor!

  Trebuie sa nu se repete precedentul paunescu, unde dupa 4 morti, sotia senatorului nu a vazut puscaria nci macar o ora! Faptul ca o persoana are un statut social si economic ridicat nu inseamna ca este presus de lege! Aici este vorba de un omor din culpa si prin neglijenta care trebuie pedepsit!!!!

  31 03 2008
  normancboy

  Mihai Cretu
  Galati, Romania

  Mai am un pic si rad. Sa ceri printr-o petitie respectarea procedurii legale in cazul unui accident. Nu sa schimbi legea. Ci sa o respecti.

  Ah domnilor, uitasem….Ma scuzati

  Dumneavoastra inca traiti in Romania

  31 03 2008
  Niti Mugurel

  Ar trebui pedepsiti pentru indiferenta un sofer daca ntalneste un accident este obligat sa opreasca si sa acorde prim ajutor iar politisti nici macar nu se uita catre ea…………..inadmisibil

  31 03 2008
  daniel tanasiciuc

  Condoleante familiei.

  31 03 2008
  Radu Petcu

  Ma numesc Radu si sunt din Constanta, stundent la facultatea de Istorie din cadrul universitati Oviudius, fac parte din ASAIR ( ASOCIATIA STUDENTEASCA LA ISTORIE SI ARHEOLOGIE DIN ROMANIA ), o asociatie nationala cu sucursale in mai multe centre universitare din tara, inclusiv in Bucuresti. In numele intregii facultati de Istorie din Constanta vreau sa-mi exprim regretul si parerea de rau pentru cele intamplate colegeiu noastre din Bucuresti, noi cei de pe malul Pontului Euxin sustinem aceasta petitie pentru a se putea face dreptate.

  31 03 2008
  andreea sminchise

  Sustin demersul, dar nu pot sa comentez…

  31 03 2008
  Ionut

  Ionut Caraiman Bucuresti , sunt de acord cu semnarea petitiei si sper sa se fac ceva in tara asta cu toate neregurile

  31 03 2008
  Sergiu

  Sergiu Dan

  Condoleante familiei Taniei.
  Nu as vrea sa trec prin momentele dureroase prin care trec acum parintii acestei fete.Au trimis-o aici pentru a-si face,banuiesc,un viitor si,cand colo, s-au trezit ca fata lor a murit.Pacat.Dumnezeu sa o ierte, iar justitia din Romania sa o sanctioneze pe Straus!

  31 03 2008
  Oana

  Cei ce iau vieti sa plateasca…cat si cei care nu si-au facut datoria la fatza locului.

  31 03 2008
  pocea alina florentina

  sincere condoleantzei familie:-< :(=(( !cum a spus shi radu mai sus,vom sustine aceasta petitzie pt a i s face drptate colegei noastre!

  31 03 2008
  cucu alina xenia

  Sper ca acest incident sa fie anchetat si judecat corect.M-am saturat de oameni plini de bani pt. care viata unui om nu inseamna nimic.

  31 03 2008
  Moise Radu

  Primul lucru pe care te invata legislatia rutiera sa-l faci in cazul unui accident rutier cu victime e sa acorzi primul ajutor, repet, primul ajutor, nu altceva, normal ca politistii habar n-au pe ce lume sunt si n-aveau cum s-o ajute mai multe, insa primul ajutor chiar trebuia sa-l dea, si nenorocita aia imputita de Anamaria curva mica Strauss .. la fel, la puscarie, toata viata, sa moara in puscarie, a luat viata unui om nevinovat,sa moara vinovata in puscarie, de unde atata durere in .. de unde atata sange rece, toti ati vazut interviul,ati vazut comportament, au senzatia ca daca conduc 3 firme si au un audi luat pe leasing sunt superiori, NU , sunteti tot oameni ma jegosilor imputiti care suferiti de bani. NOI oamenii facem BANII,nu banii pe noi ! Mentalitatea asta o sa ne omoare pe toti… uitati-va bine la filmari si la pozele cu fata asta, este exact ca si cum un CAINE ar fi fost lovit.. ba chiar mai rau .. viata unui om,nu conteaza a cui , viata .. e mai importanta decat orice coloana oficiala si decat orice bashinoasa intr-un a6 … doamna anamaria strauss.. la 2 secunde dupa interviul ala.. merita un glontz in cap,atat , scurt, luat pistolul , omorata, executata ! nu poti sa omori un om si sa fii atat de calm .. asta nu e smecherie, e nesimtire, Plato zicea : Ignorance is the root of all evil. si bine zicea.. asta se intampla cand ignori,o arzi superior .. :)IN LOC SA-I OFERE PRIMUL AJUTOR, JEGOASA DADEA TELEFOANE SA SCAPE ! ASTA E LUMEA IN CARE TRAIM ! TREZIREA !!! CACATII PE CARE TOT NOI II VOTAM AU SENZATIA CA SUNT SUPERIORI , DOAR PENTRU CA NOI LE DAM OCAZIA DE A NE CONDUCE .. DAR NU SUNT CU NIMIC SUPERIORI !

  31 03 2008
  Alexandru Chiritoiu

  Condoleante sincere familiei!
  Alexandru Daniel Chiritoiu
  Facultatea de Istorie, anul III, Universitatea Bucuresti

  31 03 2008
  enache mihaela,slatina

  Condoleante familiei Taniei,prietenilor si colegilor!

  31 03 2008
  morosan eugen

  Pleze ptr un tribunal corect

  31 03 2008
  Luminita Popescu

  Sustin petitia. Sperand ca va avea o urmare. Sperand ca cinica doamna Strauss va raspunde penal.

  31 03 2008
  Ioana Cretu

  Cei ce iau vieti sa plateasca…cat si cei care nu si-au facut datoria la fatza locului.

  31 03 2008
  stanciuc mihnea

  Sustin aceasta petitie. Nu mi se pare normal ca politia sa stea cu mana in san in timp ce o biata fata e calcata si pe trecerea de pietoni de catre o toanta intr-o masina care nu e de ea.Nici macar o remuscare nu avea.

  31 03 2008
  Constantinescu Cristina

  Imi este mie jena de aceasta tara. Stau si ma gandesc ca majoritatea politistilor si medicilor se inscriu pt a practica aceste meserii din 2 motive: obligati de parinti si pentru ca isi doresc sa practice aceasta meserie din dragoste de oameni. Din pacate sistemul corupt ii face sa uite placerea de a ajuta iar foamea de bani primeaza. Aici din pacate a fost incompetenta curata. Si eu sustin aceasta petitie. Puteam fi oricare dintre noi in locul ei, si nimeni nu vrea si nu merita sa moara in chinuri.
  Rusine! Dumnezeu sa o odihneasca!

  31 03 2008
  Razvan Vilt

  Dumnezeu s-o odihneasca. Nu mi se pare normal sa fim omorati cu zile pe drumurile publice pe care le platim.

  31 03 2008
  Top Posts « WordPress.com

  […] Petitie Online – Catre Ministerul Justitiei, Politia Romana si Baroul Bucuresti – referitoare la ac… CATRE [image] MINISTRUL JUSTIŢIEI: Marian Cătălin Predoiu SECRETAR DE STAT: […]

  31 03 2008
  sava teodora

  Sincere condoleante!

  31 03 2008
  Camelia Pirvan

  noua ne pasa!

  31 03 2008
  Mara Rancu

  Condoleante si sincere regrete familiei Tatianei.
  Rancu Mara Campina.

  31 03 2008
  Monica

  Condoleante familiei

  Nicolaescu Monica
  Bucuresti

  31 03 2008
  Dumitrascu

  Sincere condoleante familiei…
  intradevar se putea intampla oricaruia dintre noi…si consider ca viata are o prioritate mai mare decat cele 5 minute intarziere pe care le putea avea coloana „oficiala”.
  Sper ca in urma acestui apel sa se ajunga la un consens si nu se va da uitarii ca in majoritatea cazurilor in care sunt implicati persoane publice, in speta doamna Strauss…

  31 03 2008
  stefan smaranduta

  sincere condoleante!

  31 03 2008
  Laura Filimon

  Condoleante familiei, care, ca si mine, nu cred si-au putut imagina ca asa ceva se poate intampla in Romania. Am fost socata cand am vazut imaginile filmate, am fost socata cand am vazut politisti stand in continuare si dirijand circulatia, si am fost socata cand am vazut-o pe soferita care a cauzat aciidentul fara nici un stres.
  Pana cand o sa mai putem lasa asa ceva sa se intample?
  Chiar voi urmari sa vad daca se va lua o decizie cu privire la modul de pedepsire a vinovatei.

  31 03 2008
  Leonard Militaru

  ma gandesc numai la cum m-as fi simtit eu, in agonie, pe trotuar… inca respirand si vazand nepasarea unora…
  condoleante familiei.

  31 03 2008
  Tudosie Madalina

  Sincere condoleante!
  Incredibil ce se intampla…

  31 03 2008
  sabin i

  condoleante familiei
  „somnul ratiunii naste monstrii”-goia
  domnilor, summitul ne intoarce cu 20 de anu in urma .
  trist, nepasare si indolenta din partea politiei si cameramanilor. domnilor atitudine, nu aratati cu degetul .

  31 03 2008
  ama

  LASATI CA SUNT ALTII MICI CARE PLATESC GRESELILE CELOR MARI…. MA MIR CA NU S-A AJUNS LA CONCLUZIA CA E DE VINA MORTUL….

  31 03 2008
  Verucic

  Stimate Domn Mihai Cretu,
  Rolul petitiei este sa aflam intai niste „raspunsuri oficiale”!

  Dle Paul Condrasov, Am sters commentul!

  Catalin, sunt femeie si am carnet! nu cred ca e loc de misoginism acum!

  31 03 2008
  Sabou Bogdan

  No Comment

  31 03 2008
  Alexandru Neacsu

  Condoleante familiei

  Alexandru Neacsu
  Rosiori de Vede

  31 03 2008
  Cristina Toma

  Condoleante familiei!

  Nu pot sa cred ca d-na nu a avut inima sa se aplece si sa puna o patura, ceva pe fata. Iar POLITIA – cred ca este obligata sa intervina, sa stie sa acorde primul ajutor pana vine salvarea, trebuia sa opreasca o masina si sa ii dea o sansa. Oare ce scrie in fisa postului? Incredibil.

  Bucuresti

  31 03 2008
  Mihai Ovidiu Bica

  Sa ramai prost nu alta! Cum este posibil???

  31 03 2008
  Marietha CF

  Abia ieri am aflat. Nu-mi vine sa cred. Noroc ca nesimtirea nu doare ca altfel ….. Cred ca in loc de atatea programe de distractie si antren ar fi buna o campanie de educare in masa, sa aflam cum trebuie sa ne purtam cu animalele, cu oamenii, cu parintii, cu bunicii, cu prietenii cu dusmnaii….. O sa ne ia 10 ani sa uitam „indiferenta” dar poate o sa devenim si noi OAMENI!

  31 03 2008
  Alexandru D.

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Oare cand o sa se trezeasca JUSTITIA la REALITATE ! Oare cand o sa fim si noi integratzi cu realitate in N.A.T.O si U.E ?!?!?!Daca sunt o vedeta politzia nu imi da amenda nu ma ancheteaza … Aseara pe la ora 18:00 18:30 Domnul Traian Basescu a facut un accident rutier nu avea escorta…a spus ca accidentul sa soldat din vina lui … sa dus singurl la politzie a recunoscut … a loat amenda si puncte de penalizare … Gioana la fel trebuie sa primeasca o amenda ca a facut accidet cu masina si el … daca sunt om politic nu patesc nimica .. se pacere ca da … dar daca lucrez in alta parte cu alte sfera de influetza se pare ca justitia isi schimba si ea fata … ptr ca omul polititic trebuie sa fie un om modele ptr cetatzeanu de rand iar restul vedetelor nu !… de ex cazul Iovan…a omorat un om prin impuscre in cap…legea din cate imi aduc eu aminte si stiu nitzica din ea nu`tzi da voie sa agresezi rau facatorul daca`tzi intra in casa daca de fura in strada si vede lumea …tu nu ai voie sa`i faci acelui om care te raneste nimica numai politai poate sa`i faca ceva … dar ce la noie e ca la nimnei legea e lege ptr MURITORI DE RAND nu ptr VEDETE!!!
  FIIND OM,APOI DE VARTA APROPRIATA CU Tatiana Duplei SI NU IN ULTIMUL RAND STUDENT AL FACULTATI DE ISTORI CER SA SE FACA DREPTATE !!! MACAR O DATA LA UN AN JUSTITIA SA FACA SI EA DREPTATE !!!DREPTATE!!!DREPTATE!!!PTR ASTA AU MURIT CEI DIN DECEMBRIE 1989 PTR DEMOCRATIE SI DREPTATE DAR SE PARE CA DE DREPTATE NU AVEM PARTE NICI ACUMA …. 20 DE ANI DE LA REVOLUTIE SI …PTR CE … PTR NIMIK …DACA MAI TRAIA CEAUSESCU PE Anamariei Straus FACEA PUSCARIE DIN MOMENTUL IN CARE SE ANUNTA DECESUL Tatianei,DAR CE SA MAI ZIC CA PE DEGEABA !!!!VEDETA LA NOI E VEDETA SI NU ARE „ADEVERSAR” FACETZI DERPTATE CA NU ESTE GREU !!!DREPTATE DREPATE DREPTATE DREPTATE DREPTATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  31 03 2008
  Cimpean Ecaterina

  Fiecare dintre noi se va face vinovat de aceasta nenorocire daca stim despre ce e vorba, dar nu luam atitudine. Va rog sa semnati aceasta petitie. Sincere condoleante familiei. Postul de Radio Dor de Tara este alaturi de familia indoliata.

  31 03 2008
  macadan bianca maria

  am ramas consternata cand am vazut cu cata usurinta a vorbit conducatoarea auto! Si eu trec zilnic pe kiseleff si stiu ca sunt multe treceri de pietoni foarte prost amplasate, insa asta nu ne da dreptul sa lovim pe cineva cu masina,sau sa depasim limita de viteza! In locul acelor treceri de pietoni ar trebui amplasate pasarele!!
  Dumnezeu sa o odihneasca!

  31 03 2008
  irina enache

  Dumnezeu s-o odihneasca.
  Sprijin demersul vostru, macar noua generatie sa traiasca intr-o societate in care omul sa fie tratat omeneste, nu inuman.

  31 03 2008
  Alexandru Dominic Ilie

  Condoleante familiei! Sustin petitia! inchisoare pt criminala aia, penalizare pt politisti, 6 luni 50% din salariu. Oare pot sa mai doarma de la incidentul ala? cand au lasat un om pe marginea drumului, ca pe un animal lovit?? Eu n-as putea sa mai dorm, sincer. Si femeia aia, criminala, daca nu era coloana oficiala probabil ca mergea cu 200.. „cat poti sa ai aici? 60-70, mai mult nu poti sa ai!” Ea nu stie ca 70 deja e contraventie?? Si sunt convins ca avea peste 80.. Succes cu petitia, sper sa aiba rezultat. Si poate faci o petitie si pt ceilalti criminali, Pauneasca, si care mai sunt..

  31 03 2008
  beavy

  O femeie inculta!

  31 03 2008
  Paraschiv Andrei

  Paraschiv Andrei, Rm-Valcea
  Semnez

  31 03 2008
  Sterea Anita

  Trebuie inceputa acheta si impotriva celor 3 politisti care au lasat-o sa zaca pe trotuar fara ai acorda primul ajutor. Rusine Politiei Romane ….

  31 03 2008
  franguloiu cristian

  ….

  31 03 2008
  Andrei Manea

  In viata mea nu am simtit atata ura si disptret pe de o parte pentru cea care a provocat accidentul si mai ales pentru politistii care nu au aratat nici cea mai mica urma de omenie…nu am cuvinte..traim intr-o tara „condusa” si „aparata” de cei mai josnici oameni!!!

  Semnez,
  Andrei Manea

  31 03 2008
  CRISTIAN DINU

  CRISTIAN DINU, BUCURESTI
  SEMNEZ

  31 03 2008
  Gabriela

  Nu-mi vine sa cred cat de nepasatoare era autoarea accidentului. Femeieeee pentru numele lui Dumnezeu ai omorat o fata, ai omorat un copil. Sa iti fereasca Dumnezeu copilul de aceeasi soarta, daca ai asa ceva, ca dupa cum ai reactionat nu prea pari sa fi MAMA.
  Dupa cum arata si la cat de nepasatoare era sigur e muiere de bacstan si o sa scape exact ca Pauneasca. Nu exista justitie in tara asta!

  31 03 2008
  Wizard

  ce sa zic…romania e tara mea, si cam asa merg lucrurile in ea. Nu stiu daca noi putem schimba ceva, dar putem macar sa incercam…..

  31 03 2008
  Constandache Alina

  Semnez

  31 03 2008
  Alex Volgyesi

  Semnez,

  Alex Volgyesi
  Medias

  31 03 2008
  daniel rusu

  condoleante familiei.
  sper ca justitia sa nu fie oarba in continuare, cum are prostul obicei pe la noi.

  31 03 2008
  Bacea Daniel

  Trist foarte trist, sa ne fie rusine ca facem aceasta natie de toata rusinea.

  31 03 2008
  Alexandru Bugner, Bucuresti

  Accidente soldate cu persoane decedate se mai intampla. Dar cei patru politisti care 20 de minute nu au pus mana sa ii acorde primul ajutor, ei ce patesc???

  31 03 2008
  Robert

  E infiorator ce se poate intampla intr-o tara „europeana”. Nenorocita aia de criminala ar trebui sa faca puscarie pe viata. Traim totusi in Romania m-ar mira daca ar sta la racoare macar o zi. „domnii” politisti nu au si ei copii ? Ei se cred cumva imuni la accidente? Dar vorba lui Mircea Badea: „traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!”. Sincere condoleante familiei.

  31 03 2008
  Mihai Stancu

  Nenorocitii,inca musamalizeaza asemenea crime!!! Rusine!!! In aceste momente mi-e scarba ca sunt roman. Toti care o protejeaza ar trebui judecati pentru tainuire. Tineti cont ca acum suntem membri UE cu drepturi depline. Va rog transmiteti aceasta petitie si la Parlamentul European, la Comisia de Petitii. Nu o avea nenorocita asta de Ana Maria Strauss (care ar trebui sa infunde puscaria pentru cativa ani) relatii pana acolo !!!

  31 03 2008
  Melinda Luca

  Condoleante familiei , sper sa se faca dreptate .
  Sustin petitia.

  Melinda Luca
  Medias

  31 03 2008
  Ancuta Conta

  Intr-o tara normala, dna. Straus ar trebui pedepsita, conform legii, pentru omucidere din culpa, deoarece tanara era pe trecerea de pietoni. In Romania, din pacate, totul, dar mai ales lucrurile si deciziile pe langa lege sunt la ele acasa. Cati oameni trebuie oare sa mai moara pentru ca legea sa fie, totusi, aplicata?

  31 03 2008
  Alexandra Ologu

  Revoltatoare este nu numai atitudinea politistilor dar si impertinenta conducatoarei auto.
  Sustin petitia

  31 03 2008
  Salcudean Cosmin

  Salcudean Cosmin

  Semnez,

  Salcudean Cosmin,
  Medias

  31 03 2008
  Vlad Dobrescu

  Condoleante familiei si sper sa se faca dreptate, cu toate ca mi-am pierdut increderea in justitie. Chiar si asa, sustin petitia.

  Vlad
  Bucuresti

  31 03 2008
  Valentina Iancu

  Condoleante familiei! Sper petitia asta sa fie folositoare.

  31 03 2008
  Buruiana Victoria

  Condoleante familiei! Dumnezeu s-o ierte! Ce durere…

  31 03 2008
  Marcela Cebotari

  cata nesimtire…si fara remuscari.

  31 03 2008
  sip

  Felicitari pentru pozitia luata !
  Condoleante familiei indoliate .
  Sa fie judecata si daca este vinovata sa raspunda ca orice cetatean de rand.
  Va suntem alaturi in demersurile pe care le faceti !

  31 03 2008
  Feldi Andrei

  Inca un caz regretabil si inca o dovada de nepasare a celor care „ne conduc”. Pana cand…?

  31 03 2008
  Popa Cristina

  Condoleante familiei desi acest lucru nu va alina nici a mia parte din suferinta lor.
  Inca nu pot sa cred atitudinea autoarei accidentului. Si daca lovesti un caine sau o pisica tot simti ceva. Doamna in cauza era mai degraba suparata de lumea stransa in jurul ei si nu de faptul ca a omorat o persoana.
  Cat despre politisti…..ce vreti….era mai important traficul rutier decat viata unui om. Asa e in Romania. Si ne mai si mandrim ca suntem „europeni”.

  31 03 2008
  pif

  buna initiativa!

  31 03 2008
  Simion Madalina

  Intr-adevar asa ceva este inadmisibil..sa speram ca se vor lua masuri in aceasta privinta pentru ca oricare din noi putea fi in aceasta regretabila situatie!

  31 03 2008
  Dorina

  Sunt ingrozita inca de ceea ce am vazut si ma gandesc ca trebuie sa fii un om fara suflet sa accidentezi pe cineva si sa nu faci nimic dupa aceea. Femeia care a lovit-o pe studenta avea obligatia morala de a-i acorda primul ajutor si totusi nu a facut-o.Oare de ce???????? Apoi , politistii….care nici nu s-au sinchisit ca acolo a avut loc un accident….ori ei tocmai de asta sunt politisti, sa supravegheze traficul si implicit sa i-a masuri cind e vorba de un accident.E revoltator, strigator la cer , sa vezi ca exista oameni care nu ai pic de suflet, pic de compasiune…sa ii vezi ca intorc spatele atunci cind ar trebui sa iti intinda o mana spre ajutor…asta e tara in care traim , acestia sunt oamenii care ne inconjoara. Parerea mea este ca femeia care i-a luat viata fetei ar trebui sa primeasca ani grei de inchisoare (desi asta tot nu o mai aduce pe Tatiana inapoi) iar politistii ce se aflau acolo in acel moment si nu au luat nici o masura, sa fie destituiti.Subscriu si eu la aceasta petitie ai sper , ca milioane de romani, ca se va face dreptate.Sincere condoleate familiei indoliate. Dumnezeu sa ii ajute sa poata duce atita durere, pricinuita de cineva care numai om nu poate fi numit.Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Tatiana.

  31 03 2008
  Avramescu Alexandra

  Traim cu speranta ca se va face dreptate.

  31 03 2008
  Oana

  Atata indiferenta numai in Romania poti vedea…!!!Cum sa lasi un om sa moara in strada..fara sa-i acorzi macar o ultima sansa de salvare!!

  31 03 2008
  Olaru Andreea

  asa ceva deja a ajuns sa fie normal in romania….traim intr-o tara si o lume unde numai banii conteaza…nu imi vine sa cred ca aceea femeie a omorat un om pe trecerea de pietoni si totusi nu o sa isi ispaseasca pedeapsa meritata…ani si ani petrecuti in inchisoare…nu-mi vine sa cred ca o coloana de masini e atat de importanta incat nici unu din cei 3 politisti sa nu se clinteasca….salvarile ca de obicei ajung dupa ce moare persoana respectiva..pentru ca ei sunt prea comozi pentru a se grabi…nu-mi vine sa cred nimic din tot ceea ce se intampla… tara noastra e mizera…si cei de la conducere niste corupti… faceti ceva ca femeia asta sa primeasca pedeapsa pe care o merita…faceti ceva pentru ca sufletul acelei fete in floarea varstei sa se odihneasca in pace..Dumnezeu sa o ierte…avea toata viata inainte…

  31 03 2008
  Andreea Grama

  Condoleante familiei indoliate
  Sper petitia asta sa fie folositoare.

  31 03 2008
  sultan cristina

  nu imi vine sa cred!
  cata nesimtire si indiferenta din partea politiei cat si a vinovatei!
  putea fi fiica ei acolo!
  rusine!

  31 03 2008
  Ioana Anghel

  Condoleante familiei!

  31 03 2008
  Magdalena Popa

  Condoleante familei. Sustin petitia.
  Sper sa se faca dreptate.

  Magdalena Popa
  Bucuresti

  31 03 2008
  Alecsandru

  Sunt de acord cu petitia si subscriu pentru pedepsirea vinovatilor potivit legii

  31 03 2008
  Mihai Paraschiv

  Ma intreb daca fata asta ar fi fost ruda cu vreun politist, sau daca in locul ei ar fi fost un politist, cat de repede s-ar fi miscat fortele si daca ceea ce ar fi facut ar fi fost tot „conform protocolului”…
  Din pacate sunt convins ca singura masura care se va lua, in cazul in care se va lua vreo masura impotriva politistilor respectivi, va fi cel mult o diminuare a salariului pentru niste luni de zile.
  Atata costa o viata de om in tara asta de mare angajament.

  31 03 2008
  CRISTINA

  Daca se mai poate face ceva in fata acestui groaznic accident, acel lucru tine doar de noi. Suntem prea tinerii sa nu ne revoltam si sa nu inaintam apeluri in solutionarea acestui caz, mai ales ca un suflet cum a fost Tatiana nu merita o astfel de moarte.Sincere condoleantze familiei!

  31 03 2008
  Iulian Mihai

  Din ziua de 27 martie, „siguranta si incredere” nu mai inseamna nimic. Le doresc atat politistilor aflati la fata locului cat si soferitei o moarte potrivita – loviti cu pietre mici pana vor muri.

  31 03 2008
  catalina

  condoleante familiei si sunt sigura ca aceata criminala nenorocita o sa plateasca pentru cele 2 crime ale ai,toti stim ca de fapt a omorat-o pe biata fata de 2 ori….dumnezeu sa o odihneasca.

  31 03 2008
  Nicolae

  Vinovata as fie pedepsita!!!!

  31 03 2008
  maria

  pentru pedepsirea vinovatilor potivit legii sustin petitia.

  31 03 2008
  Alina Ciobanu

  Sunt de acord cu petitia, iar legea sa-si spuna cuvantul.

  31 03 2008
  Mihai Sabie

  trist

  31 03 2008
  Addilami Salwa

  sper ca aceasta petitie sa ajute …

  31 03 2008
  Tiberiu Iacomi

  Astept macar o reactie din partea ministerului… oricare ar fi aceea… dar astept o reactie pt ca vreau sa cred ca societatea civila exista cu adevarat in Romania… nu doar online ci si la nivel de influenta sociala.

  31 03 2008
  cristina

  Pur si simplu nu am cuvinte…..inca nu pot sa cred ca asa ceva se poate intampla, ramai socat! Atata nesimtire si nepasare….gust amar….Sper macar justitia sa isi faca treaba…dar Romania…tara in care totul e posibil….Condoleante

  31 03 2008
  Alex Lica

  Sunt impreuna cu voi…

  31 03 2008
  AXINTE CORINA

  SPER SA SE FACA CU ADEVARAT DREPTATE, SI SA NU I SE DEA DREPT SENTINTA: 2 ANI CU SUSPENDARE, CUM S-A MAI INTAMPLAT in cazuri asemanatoare; DAR traim in Romania…si sincer cred ca nici aici nu se va face dreptate…..; RUSINE pentru POLITIA ROMANA SI PENTRU nesimtirea celei vinovate de acest accident.

  DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA !!!!!!!!! CONDOLEANTE FAMILIEI!

  SUSTIN PETITIA!

  31 03 2008
  Daniel Lucian Ene

  speranta moare ultima…dar daca moare si speranta ???

  31 03 2008
  Burlaciuc Georgiana

  Condo;eante familiei si prietenilor!

  31 03 2008
  Hriscu Vlad Andrei

  In primul rand condoleante familiai indurerate. Sunt de acord cu petitia. Sper sa se faca dreptate!

  31 03 2008
  Raluca Bobu

  Dumnezeu s-o odihneasca!

  31 03 2008
  Vlad Ionescu

  Cu parere de rau ma uit la tara asta care o data era ceva, cum oare de poate un om sa se stinga din viata la 20 de metrii de tine si tu sa nu face ceva , doar stai si dirijezi traficul. Este dezolvant de trist cata delasare este in tara asta. Condoleanta familiei si sper ca macar de data aceasta sa se aplice legea, era totusi pe trecerea de pietoni si daca „fufa” avea 60 km/h in apropierea trecerii de pietoni inseamna ca politisti erau acolo degeaba .

  31 03 2008
  Neagu Florentina

  Ceea ce s-a intamplat este inadmisibil! Daia nu mai ploua ca trecea Tariceanu pe acolo…politia a ramas cu o gandire foarte inapoiata…siguranta lor inainte de orice….trebuiau sa fie atenti…sa dirijeze amandoi circulatia…macar unul din ei putea sa se duca sa o intrebe dak ii este bine…macar sa o tina de mana sa o incurajeze…in schimb a zacut singura saraca…nu stiu cand se va schimba tara asta…chiar nu stiu…am 20 de ani si m gandesc cu groaza cum imi voi trai viata…sper sa se faca dreptate.

  31 03 2008
  Catalin Croitoru

  Nu sunt multe de spus. trebuie sa facem ceva ca nu se mai poate. Peste tot s-a vehiculat viteza de 60-70. Ca asa a declarat criminala. Nu credeti ca avea, de fapt, peste 100? Mircea Badea stie ca a fost martor. La 100km/h, in oras, pe trecerea de pietoni schimba datele problemei. Din pacate nu o aduce inapoi pe biata studenta. dar sa se faca dreptate macar.

  31 03 2008
  Corina

  Mie imi este groaza de indiferenta noastra, a ROMANILOR. Asa am ajuns: indiferenti si toleranti. Tot asa reusim sa murim loviti de napasarea celor din jurul nostru. Numai conteaza ca a fost sau nu un accident conteaza ca am trecut cu totii pe langa si ne-am uitat cu jind dorind in sinea noastra ca cineva sa faca ceva… dar nu noi. Si ma gandesc ca poate am sa patesc si eu asa, poate ca mi se va face rau, poate voi avea un accident..si toti vor trece pe langa mine afirmand mai tare sau doar pentru ei „Saraca fata..”.Si asa ne stingem loviti de indiferenta celor din jur. Iar „dama” aceea va scapa din cauza indiferentei noastre.. Cateodata ma doare ca traiesc aici. „Unde esti tu TEPES Doamne..” :((

  31 03 2008
  Andreia Zanfiroiu

  Dumnezeu sa o odihneasca! si pe noi sa ne apere de toata rautatea si lipsa de umanitate a celor din jur!
  Poate ca Dumnezeu nu doarme si ii va face pe cei implicati sa realizeze ca si ei sunt copiii unor parinti si/sau parintii unor copii si ca nu exista durere mai mare decat sa iti fii obligat sa renunti la acest statut!!!
  Poate „doamna” aceea are bani castigati curat dar are sufletul mizerabil!!!!

  31 03 2008
  Marius

  „Tot mortul e vinovat!”

  31 03 2008
  Antoniu Cristina

  Dumnezeu s-o odihneasca!

  31 03 2008
  Ionescu Lorena

  Puneam fi eu in locul Tatianei Duplei…Exista seminare de prin ajutor pe care le fac acesti domni politisti si exista grile la examenul pentru obtinerea permisului auto. FATA ASTA A MURIT PENTU CA NU I S-A ACORDAT MINIMUM DE AJUTOR! Daca cineva i-ar fi asigurat o respiratie artificiala pana la venirea ambulantei poate ar fi salvat o viata.

  31 03 2008
  departamentuleconomic

  vitele din scaunele pufoase trebuie sa plateasca

  31 03 2008
  coltea victor

  Condoleante familie.

  Traim intr-o tara de toata jena

  31 03 2008
  Svetlana Mardar

  Sper ca acest accident sa nu fie ingropat de presa si ucigasa sa raspunda in fata legii.

  31 03 2008
  madalina ursu

  este incredibil pana la ce limite ajunge nesimtirea, nepasarea si ignoranta.

  31 03 2008
  Jingan Alina

  Indiferenta omoara.

  31 03 2008
  Ionescu Lorena

  Puneam fi eu in locul Tatianei Duplei…Exista seminare de prin ajutor pe care le fac acesti domni politisti si exista grile la examenul pentru obtinerea permisului auto. FATA ASTA A MURIT PENTU CA NU I S-A ACORDAT MINIMUM DE AJUTOR! Daca cineva i-ar fi asigurat o respiratie artificiala pana la venirea ambulantei poate ar fi salvat o viata.FI-TI MAI ATENTI LA CELE 2-3 PAGINI CE FORMEAZA CAPITOLUL DE PRIM AJUTOR !!!NU SUNT PUSE DEGEABA. Cu riscul sa-mi pun in cap toate persoanele care au semnat deja petitia nu condamn politistii, puneti-va in locul lor.Adevarul e ca nu stiau ce sa-i faca, erau si ei la fel de ingroziti. Poate ca a fost mai bine ca au asigurat un trafic „mai bun” asa a putut ajunge salvarea mai repede. Si nu condam nici cele 20 min intarziere ale ambulantei..asta e realitatea cruda in care traim! Traversez des intersectia cu sos Kiseleff si de multe ori am vazut ambulante blocate de imbecili…E TRIST… Puneam fi eu in locul Tatianei Duplei.

  31 03 2008
  Anamaria Balan

  Nu e normal ce s-a intamplat. Cine este de vina? Oricum, nimic nu o mai poate aduce pe Tatiana.
  Sincere condoleante familiei si prietenilor ei. Dumnezeu a mai luat un inger la el. De acolo de sus, ea ne priveste.
  Sper ca vinovatii vor plati. Rusine sa ne fie daca lasam lucrurile asa fara sa facem nimic. Nu merita ce i s-a intamplat. NImeni nu merita. Dar se pare ca nu mai conteza. Viata unei fete nevinovate e mai putin importanta decat securitatea unui demnitar.
  Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

  31 03 2008
  Temelie Florin

  Dumnezeu s-o odihneasca!

  31 03 2008
  Andrei SEITAN

  cursul de prim ajutor care inseamna ajutor premedical il fac (asa zice legea) toti posesorii de permis. asta ii implica si pe politai. politaii ar trebui testati la nivel de REACTIE/INTERVENTIE indiferent de ce statut ai.

  altfel spus este vorba de ATITUDINE CIVICA.

  sanatate si putere de munca va urez.

  d-zeu sa o ierte.

  nu uitati ca nu sistemu ne conduce pe noi, ci noi conducem sistemul. nu ramaneti indiferenti.

  31 03 2008
  Razvan Bocu

  Intregul eveniment este oribil, dar nu imi fac iluzii ca sublima noastra justitie isi va face datoria.

  31 03 2008
  Anca Danilescu

  Astept s-o vad pe Anamaria Straus adusa in instanta!

  31 03 2008
  Tronar Octavian

  S-a spus ca politistii au avut sange rece. ma intreb cum il are oare doamna soferita…?

  31 03 2008
  vasiloi daniela

  condoleante familiei!

  31 03 2008
  Georgiana Ionescu

  E strigator la cer ce se intampla pe strazile Bucurestiului. Nici trecatorii obisnuiti nu s-au oprit sa vada ce e cu fata aceea care zacea pe jos. Cat despre vinovata, ma mir ca s-a dat jos din masina. Poate ca ai ajuns intr-un loc mai bun, Tatiana…

  31 03 2008
  Buruiana Margareta, Iasi

  Nu pot sa cred ca s-a intamplat asta…… am invatat in acelasi liceu..:((.Cat de nesimtita poate sa fie autoarei accidentului ….criminala……

  31 03 2008
  Raluca Furtuna

  Este trist ca se intampla asa ceva.

  31 03 2008
  Diana Gheorghiu

  Din pacate nu cred ca se va face ceva, dar mi se pare inadmisibil ce s-a intamplat…

  Condoleante familiei

  31 03 2008
  Ramona

  Nu imi vine sa cred!!!Ce oameni exista in Romania??? D-na patroana a firmei Davidoff,poate a fumat niste tigari de alea puternice inainte sa se puna la volan si era cu capul deja prin nori!!! D-zeule,cata nepasare!!De parca a lovit o pisica! Cat despre politisti,nu e de mirare,nu??Suntem obisnuiti cu atitudinea autoritatilor locale din Romania,dar sa se ajunga in halul asta!?! Sincere condoleante familiei…nici nu pot sa imi inchipui cata durere e in sufletul lor…Sper sa se faca dreptate si FIECARE sa primeasca ce le revine,inclusiv politistii,care mai bine si-au vazut de circulatie decat de viata unui om!

  31 03 2008
  Marcel

  Numele meu este Marcel Negut, sunt din Bucuresti si subscriu la aceasta initiativa, e dincolo de explicabil ce-am vazut, vinovatii trebuie sa plateasca, si pasivitatea este o vina. Ar trebui sa vada si domnul Tariceanu acele imagini necenzurate.

  31 03 2008
  Andrea Molnar

  Da-o incolo de protocol!Da asta unde si-a cumparat permisul? Si nu cred ca nici macar un politist nu ar fi putut merge acolo sa incerce sa faca ceva…si daca o puteau salva? Nu inteleg cum au putut sa stea pur si simplu langa ea si sa „manevreze”circulatia, ca daca erau atat de atenti precum ei susutin, atunci poate nici
  creatura asta(ca om nu poti numi pe cineva care trece asa cu indiferenta si nu e in stare sa-si asume responsabilitatea)nu ar fi devenit criminala.
  Sincere condleante familiei!

  31 03 2008
  mircea

  Sunt alaturi de dvs.
  Mircea Predut – Bucuresti

  31 03 2008
  marius

  asa face politia…cand ai nevoie nu te vede….cand esti neimplicat te ancheteaza fara nici un rost,ca de, treb sa-si faca datoria…multa prostie

  31 03 2008
  Andra Pantea

  Andra Pantea
  Bucuresti

  31 03 2008
  ionescu george

  pacat ca traim in romania

  31 03 2008
  Mocanu Alexandru

  Lipsa de promptitudine a serviciului medical din Romania a mai facut inca o victima.

  31 03 2008
  Catalin Voicu

  viata unui om simplu e mai putin importanta chiar si decat o simpla activitate a unui VIP . ar trebui sa ne fie frica de ei pe strada, ca-si permit sa ne puna viata in pericol, fara nici o grija? Incerc sa cred in continuare ca nu degeaba facem scoala in viata asta, ci ca sa gandim si sa actionam cum trebuie. Altfel, locul nostru e jungla.

  31 03 2008
  aprozarnet

  Oprea Lucian – Bucuresti
  Semnez

  31 03 2008
  Sinziana Paun

  NIMENI nu e mai presus de lege!
  Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.

  astept cu interes masurile luate in acest caz..

  31 03 2008
  Radulescu Luana

  Lumea asta a ajuns prea departe. Si sfarsitul e prea aproape. Sufletul uman despre care se vorbeste atat de mult, a ajuns sa fie o nimica toata pentru ceilalti, nimanui nu ii mai pasa… Imi pare rau sa zic asta dar m-as bucura ca sfarsitul omenirii sa fie maine daca azi exista atat rau pe Pamant. Nu uitati de unde ati plecat oameni buni. Fata asta nu a avut nici o vina si nimanui nu i-a pasat. Sfarsitul vietii ei nu era aici, poate avea si ea dreptul sa raspire la fel ca voi, sa fie fericita sa iubeasca sa traiasca 🙂 dar nimanui nu i-a pasat. Sa nu fiti surprinsi de ce va urma 🙂

  31 03 2008
  Mihaila Alexandru Damian

  „si pasivitatea este o vina”

  31 03 2008
  rares

  no comment

  31 03 2008
  Octavian

  sper ca aceasta petitie sa ajute

  31 03 2008
  Eugen Busuioc

  Dumnezeu sa o ierte!

  31 03 2008
  Ana-Maria Carabelea

  Imi pare rau!

  31 03 2008
  Ieremciuc Andrei

  Indiferenta este o ura sublimata…

  31 03 2008
  Quasimodo

  Monica Pasaila
  subscriu la comentariile deja postate…

  31 03 2008
  Visan Alexandru CONSTANTA

  NICI un samit sau orice altceva nu merita viata unui om!

  31 03 2008
  Marina

  Condoleante familiei

  31 03 2008
  Mario

  nu imi vine sa cred ca nimeni nu a fost in stare sa o ajute pe acea domnisoara…… politia sa se duca la naiba….. ca nu stie decat sa ne amendeze, atat. Cum sa lasi un om sa moara in fata ta fara sa faci nimic….. sa te uiti la el cum se chinuie?
  Pe autoarea accidentului as omora-o in bataie….. nu tu spital… nu tu puscarie…. ca e prea usor pentru ea asa ceva!!!
  Ce a facut ea, asta sa si primeasca! Condoleante familiei!

  31 03 2008
  Bogdan B

  eu inteleg misiune si ne vdm de treaba noastra, da’ coloana oficiala care trecea pe-acolo nu avea ambulanta ?(stiu ca de obicei au).. puteau sa se opreasca la locul accidentului pana la sosirea celeilalte ambulante.

  31 03 2008
  Damiana Glodea

  Condoleante familiei! Alte cuvinte sunt de prisos……

  31 03 2008
  Ana-Maria

  rusine!!

  31 03 2008
  Ana C

  no comment! m-am uitat la reportaj de 7-8 ori cand am primit linkul…Nu-mi venea sa cred ca asa ceva este posibil! Si cat teatru pe ‘doamna’ aceea! si ce intzepata si indignata era ea cand o intervieva reporterul…
  e trist ca s-a ajuns aici… nu stiu cine e ‘duduia’ respectiva sau ce relatii are, dar trebuie sa plateasca pentru ce a facut!!
  in ceea ce priveste politistii… trist… nimeni nu e mai important decat un om care moare acolo sub privirile tale, nici Papa, nici primul ministru, nici oricine altcineva.. in momentele astea imi e rusine cu tzara in care traim…
  Condoleantze familiei fetei!!
  N-am cuvinte!!

  31 03 2008
  Florin Poenaru

  Dumnezeu s-o odihneasca.

  E incredibil ce s-a intamplat.

  31 03 2008
  Cosmina Ionescu

  In semn de protest semnez, pentru ca umila initiativa personala sa capete alaturi de fapte asemenea o rezonanta demna de a fi luata in considerare.
  Se pare k odata imbracata uniforma de politist, simbol al sigurantei si fortei, oamenii nu mai sunt oameni, ci pioni angajati nu in slujba apararii „aproapelui”, ci a unei existentiale organizari a fluxului rutier pentru marsul unei adunaturi d indivizi.
  D altfel, dc dam la o parte circumstantele alunecoase pentru povara de lauri de care se fac responsabili musafirii nostri, nu mai raman dct umbre de simboluri, existente doar d forma ( ca si in cazul politistilor, pretxt pt statul d salarii ), nici macar omaneni ca mine si ca tine….
  Sunt alaturi de familie cu ganduri calde!

  31 03 2008
  Cristi Teodorescu

  Daca nici afirmatia plina de nesimtire si tupeu „nu stim daca am omorat pe cineva INCA” nu va determina sa faceti nimic, imi raman 2 lucruri a va spune:

  1. Astept alegerile sa va pot multumi sincer printr-un „SIKTIR NESIMTITILOR”
  2. Sa va dati ultima suflare sub o sigla de AUDI, vegheati de ochelarii de soare ai unei nesimtite…

  P.S. Pentru madam’ Anamaria Straus: Esti o scursura umana….cu asemenea declaratie toate apele din lume nu sunt de ajuns pentru a-ti spala caracterul de jigodie…..

  31 03 2008
  Cristina Boiangiu

  Sustin petitia.
  Condoleante familiei si prietenilor!

  31 03 2008
  me

  De banii pe care ii primiti de la populatie ar trebui sa va mai faceti si treaba. Va ganditi numai la buzunarul vostru, asta e un moment bun sa aratati ca nu sunteti niste retardati fomisti de bani.

  31 03 2008
  milu

  mii se pare nedrept…….in primul rand ar trebui sa fie deja arestata persoana care a accidentat-oo….si orgaenle de politie care au fost la fatza lokului ar trebuii sactionate pt ca nu si-au facut treaba cum trebuie…pai ce naiba ii mai importanat o coloana oficiala decat viatza unei persoane:( ar trebui sactionatzii organele rutiere care au fsot de fatza si persoana care a accidentat-oo pe tanara nu avea cum sa aiva 60 70 ca sigur avea cel putzin 80 ca pe kiseleff potzi prinde si 140:p perosana in cauza care a acidentat-oo pe tanara ar trebui deja sa ia ba cel putzin dosar penal si arestata pt 30 de zile pt ucidere din culpa;) si pt politzia romana alce puska mea va mai platim daca nu va vacetzi treba cum trebuie, pt ca de la stat luatzi banii:P

  31 03 2008
  Cristina Stan

  Numai in Romania se poate intampla asa ceva! Sper ca tampita aia sa nu scape prea usor.Atata indiferenta din partea politistilor si a vinovatei incat te ingrozeste.
  Trebuie sa se faca dreptate!
  Sincere condoleante familiei si prietenilor ei.

  31 03 2008
  Margarint Ciprian

  …bine ai venit in Romania…intra…nu te mai sterge pe picioare…oricum e mai multa mizerie ca afara…:(

  31 03 2008
  Cristian Vladoaica

  De acest accident nu se va mai auzi nimic.
  S-au agitat apele in primele zile …acum vine si summit-ul…si cucoana din audi nu va pati nimic!
  De ce?
  pfff…aici e Romania nu L.A. (La familia)

  31 03 2008
  milu

  si sustzin petitzia:)

  31 03 2008
  Radu Enache

  sunt uimit! 😐

  31 03 2008
  Duman Olesea

  Condoleante familiei si sper sa se faca dreptate …

  31 03 2008
  Andreea Panga

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sincere condoleante familiei!
  Cat despre tara in care traim……..RUSINE!!!!!!

  31 03 2008
  BUBUTZA

  Asa se face mai nou dreptate? Sau suntem un caz „atipic” …Civilizatie auzi…Cati din voi stiti ce inseamna cu adevarat….
  Cat priveste autoritatile….mai bine nu. Nu merita efortul fizic necesar de a scrie la PC..!!!

  31 03 2008
  Radu

  no comment

  31 03 2008
  Ioana

  Da…trebuie luate masuri!

  31 03 2008
  r0manai.bucuresti@yahoo.com

  sunt curios cum ar fi reactionat politistii aceia, tariceanu sau alt demnitari „jmecheri” ca parinti ce sunt daca fiica lor ar fi murit ca un caine intr-u sant..

  sa le dea dumnezeu zile cum i-au dat ei sansa fetei aleia.

  31 03 2008
  Fecioara

  Vreau numele politistilor. pt licjidare.

  31 03 2008
  Ioana

  Da…trebuie luate masuri! Dumnezeu sa o ierte!

  31 03 2008
  r0mania.bucuresti@yahoo.com

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

  31 03 2008
  olteanu iulia-mihaela

  DUMNEZEU SA O IERTE

  31 03 2008
  cristea cornel

  .

  31 03 2008
  Ramona Smeu

  Condoleante familiei!!!! Este trist ceea ce se intampla!!! Sunt femeie si am carnet, conduc destul de prudent, dar nu de putine ori am vazut femei care habar nu aveau la ce foloseste o semnalizare, graba si viteza ne fac sa nu mai fim de azi pe maine. Este foarte dureros ceea ce se intampla!!!
  Mai multa atentie doamnelor si domnilor soferi!!!!

  31 03 2008
  Nicoleta Cojoianu

  Sunt alaturi de colegii mei , orice ar intreprinde. Sustin ca vinovatii sa fie pedepsiti , sa se faca dreptate, nu mai vrem musamalizari. Am cunoscut-o personal pe Tania , era sefa noastra de grupa si regret sincer ce s-a intamplat. Dumnezeu sa te ierte, Tania , nu te vom uita niciodata!!

  Facultatea de Istorie, RISE an II

  31 03 2008
  Mihaela

  Cuvintele nu-si mai au rostul…

  31 03 2008
  Radu Anghel

  Indignarea noastra si regretele familiei si prietenilor sper ca nu vor face cazul si mai musamalizat decit este, pentru a se ascunde incapacitatea Politiei Romane ca institutie si a agentului(lor) din intersectie, incapacitate dublata de un servilism politic de tip fanariot.
  Cu speranta ca se va face ceva,
  Radu.

  31 03 2008
  claudiu

  Dumnezeu sa o ierte!

  31 03 2008
  MIRON MARIUS

  Si institutiile statului sunt vinovate de crima, pe langa soferita care a produs accidentul.

  31 03 2008
  Marius Barbart

  Semnez

  Marius Barbat
  Medias

  31 03 2008
  Marina Stan

  Nu pot sa cred ca femeia aceea care a accidentat-o pe Tatiana nu arata nici un semn de remuscare pt fapta comisa, cel putin in reportaj nu se vede acest lucru. Faptul ca politia nu se implica este binecunoscut, dar cu atat mai dureros in acest caz.
  Sincere condoleante familiei si Dumnezeu s-o odihneasca!
  Marina Stan – Cornetu, Ilfov

  31 03 2008
  Cristian Tuhut

  Mda uite cum am reusit sa mai coboram inca o treapta pe scara evolutiei. Evident acest lucru nu s-a intamplat peste noapte,ne-a tot fost prezentat subtil de ceva timp , cum ar fi de la accidentul lui Teo Peter trecand la cel din Constanta(cam in aceleasi circumstante), daca nu ma insel, si nici nu vreau sa mai aduc in discutie ultimele cazuri…. (si stiu ca am omis multe altele) toate avand in comun si subliniind inca o data,daca mai era nevoie, incapacitatea sistemului. Dar tocmai la acest accident mi-am dat seama de o treaba …… acest lucru a inceput sa fie nu numai o normalitate la noi in tara ci parca asa,usor usor,a inceput sa si primeasca ajutor din partea,ironic nu-i asa?, celor care teoretic ar trebui sa ne protejeze.
  Legat de acest accident trebuie sa-mi exprim dezgustul fata de atitudinea lipsita de emotii a persoanei care conducea audi-ul(intradevar cat putea sa prinda un A6 nou nout ???) cat si fata de atitudinea politistilor, care oricat de „speriati” ar fi fost in acest caz nu au absolut nici o scuza pentru ca nu i-au acordat minimul de ajutor, nimeni nu cred ca le-a cerut mai mult.
  Multumesc celei care a lansat aceasta petite pentru ca ne-a dat noua o sansa sa facem ceva,sa aratam ca totusi mai sunt persoane carora le pasa de semenii lor si care inca mai cred ca se poate face dreptate chiar si impotriva unor persoane care pot sa para intangibile.
  Trebuie sa actionam din ce in ce mai concret in asemenea cazuri pentru a arata ca aceste persoane nu mai pot scapa asa de usor.
  Multumesc inca o data pentru sansa de a-mi exprima macar parerea.
  Sincere condoleante familiei si Dumnezeu sa o odihneasca in pace

  31 03 2008
  emma

  Condoleante familiei..Sunt indignata de cata nepasare exista in tara asta…Sper sa nu ramana ink un caz musamalizat.Dumnezeu sa o odihneasaca in pace.

  31 03 2008
  Musat Felicia

  SUNT O MAMA INGROZITA ! COPILUL MEU PUTEA FI VICTIMA ACELEI….SI NIMENI SI NIMIC NU M-AR FI OPRIT SA IMI FAC DREPTATE SINGURA !
  IMI PARE RAU CA TATIANEI NU I-A SPUS NIMENI ” NU-TI FIE FRICA COPILA, NU ESTI SINGURA ! ”
  IMI PARE RAU CA NU A TINUT-O NIMENI DE MANA !
  IMI PARE RAU !
  CONDOLEANTE FAMILIEI SI CELOR CARE AU CUNOSCUT-O 1

  31 03 2008
  aurelia

  condoleante familiei….

  31 03 2008
  Cristina Bolat

  DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE!FAMILIA TREBUIE SA AIBA INCREDERE CA SE VA FACE DREPTATE IN CELE DIN URMA!

  31 03 2008
  Manuel Ene

  Sa-i fie tarana usoara! Legea trebuie sa primeze.

  31 03 2008
  sorin GALATI

  a fi om e lucru mare in tara ROMANEASCA
  sii ,,POLITIA ROMANA” nu prea stii sa se poarte ca atare
  vinovatii sa raspunde ptr ceea ce au facut

  31 03 2008
  Hogas Costica

  Sistemul face toti banii, preocuparea este mai mare pentru coloana oficiala a premierului( ca deah, trebuia sa ajunga repede acasa sau unde dracu` se ducea) decat pentru salvarea unei vieti, sunteti penibili, demni de mila, poate intr- zi o sa patiti la fel, probabil asta e singura consolare plus tragerea la raspundere a vinovatilor.

  31 03 2008
  Andrei Badau

  Condoleante

  31 03 2008
  Alina Purcareanu

  este groaznic cum se musamalizeaza accidentele cauzate de niste persoane publice. asa ceva este inadmisibil. legea este aceeasi pentru toti. Condoleante familiei!

  31 03 2008
  Alinutza

  Nu stiu daca va plati cine trebuie pentru accidentul acesta…

  31 03 2008
  Toma Coste Eugen

  stiti….politia nu este invatata sa dea primul ajutor… ei trebuie doar sa cheme ambulantza…. ei nu stiu sa faca o respiratie gura la gura… nu vreau sa ii dezvinotatesc…dar nu sunt pregatiti ptr asa ceva… cu toate ca ar trebui sa faca un curs de primul ajutor iar masinile de politie sa fie dotate cu o trusa mai buna de prim ajutor… poate ca asa….. nu vor mai murii atati oameni… sa stiti ca nu este usor sa iti moara cineva langa tine…sau in bratele voastre…. privirea acelei persoane iti va ramane intiparita in minte toata viata…. nu vreau sa condamn pe nimeni.. are cine sa o faca…. familiei.. SINCERE CONDOLEATE…si Dumnezeu sa aibe grija de sufletul TATIANEI

  31 03 2008
  Ionascu Adrian

  Soferita trebuie sa plateasca! Sper sa nu se intample la fel ca in cazul Paunescu…
  Condoleante familiei.

  31 03 2008
  Imre Alice

  subscriu si astept reactii!!!!!

  31 03 2008
  Anca Irina

  Anca Irina
  Bucuresti

  Astept cu mare curioazitate sa vad ce se intampla cu acest caz. Sper sa ajute acesta petitie.

  31 03 2008
  Bogdan Nedelcu

  Subscriu!

  31 03 2008
  Daniel

  Sinistru!Suntem in Romania!Oare ce mai functioneaza in tara asta?

  31 03 2008
  Dan Ionut

  socant..
  Dumnezeu s-o ierte..:(

  31 03 2008
  Nata Gal

  fara cuvinte.

  31 03 2008
  popa gabriela

  asa ceva nu am mai vazut!biata fata murea si nimeni nu o baga in seama.cata cruzime!politistii aia nu aveau nici o treaba, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.nici nu am cuvinte sa ii descriu.oameni de nimic!vinovata trebuie sa plateasca!justitia nu poate acoperi totul,asa cum face in multe cazuri.nici pe trecerea de pietoni nu mai poti trece.sustin dreptatea,merita inchisoarea pe viata.

  31 03 2008
  Ana Moscu

  Tanara zacea pe marginea strazii, intre viata si moarte iar distinsa soferita afirma , fara nicio remuscare, fara nicio urma de vina ca nu a avut decat 60-70 km/h…Ar fi putut sa-i arunce macar o privire…nu era un caine, era un om ce avea toata viata in fata.Oricum se vorbeste de atitudinea politistilor…e discutabila treaba. In mod normal nu cred ca puteau face altceva decat sa sune salvarea; dar ca oameni…E greu de crezut ca se va lua o decizie fireasca si vinovatul va plati.

  31 03 2008
  vlad

  nu prea exista cuvinte….politzistii-s ca niste maimutzele ascultatoare puse sa-si faca treaba…natzie dobitoaca…. iar femeie aia daca o vedetzi pe strada tre-so chinuitzi..

  31 03 2008
  Ina Gavrilita

  Condoleante familiei! Ar trebui sa ne gandim ca in locul Tatianei poate fi oricine, iar aceasta ingrozeste!Semnez petitia! S-o ierte Dumnezeu!

  31 03 2008
  Mihalache George

  Anamaria Straus trebuie acuzata de ucidere din culpa. Familia victimei trebuie sa primeasca daune cel putin egale cu valoarea audi-ului pe care il conducea inculpata!

  31 03 2008
  victorantos

  Urasc trecerile de pietoni fara semafoare din bucuresti, cred ca vinovati mai sunt si cei care au pus acea trecere de pietoni pe un „bulevard de curse auto”.

  31 03 2008
  andreea

  Dumnezeu sa intarasca familia indoliata si s-o aiba sub Aripa Lui Puternica!!!

  Andreea-Cristina Coltuc, Alexandria
  Universitatea Bucuresti, Facultatea de Istorie, sectia Istoria Artei, an IV.

  31 03 2008
  Oana

  Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

  31 03 2008
  Silvia Bucuresti

  a fost colega cu mine la facultate….a fost..la intrebarea profesorilor cand a venit in primul an..daca se va casatori si va ramane in Romania? …a zis categoric NU…o soarta oribila…iti trimiti copilul la invatatura ca sa moara…pentru ce…sa indure dorul de casa si familie … ca sa moara in Bucuresti….si dreptate nu se va face…condoleantele mele familiei…sa stiti ca intreaga facultate va sustine….studentii toti sunt stupefiati…

  31 03 2008
  alex gurgulescu

  sper ca vinoavata sa plateasca pentru crima comisa. e pacat sa te uiti cum tara asta se naruie in indiferenta si nu pot decat sa sper ca petitia aceasta va mai strange multe semnaturi si va dovedi ca oamenii incep sa aiba o voce si o atitudine si stiu sa isi faca dreptate. la noi justitia nu e oarba, dar prefera sa inchida ochii.

  condoleante familiei

  sper ca se va face ceva
  alex gurgulescu, bucuresti.

  31 03 2008
  Radu Trifan

  Un eveniment care arata chipul hidos care se ascunde in spatele unor institutii ale statului, ramase ultimele bastioane ale comunismului dezumanizant. E nevoie de un ultim si mare bobarnac pentru a scoate lichelele din sistem.

  31 03 2008
  Andra Necula, Bucuresti

  Chiar sper sa se faca ceva. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  31 03 2008
  Cristina U

  Sincere condoleante familiei!
  Nu am crezut ca indiferenta poate sa fie atat de mare la niste oameni carora ar trebui sa le pese de ceilalti…

  31 03 2008
  Condrea Ovidiu-Andrei

  Ce te poti astepta de la un stat infect si organele lui?

  31 03 2008
  Maria

  Oamenii aia ar merita pusi la plutonul de executie si impuscati fara mila.

  31 03 2008
  Ana-Maria

  Sper din tot sufletul sa se faca dreptate.

  31 03 2008
  Andreea

  Sa se faca dreptate!!!

  31 03 2008
  stoica gabriela

  trist…..foarte trist ce i s-a intamplat lui tania! sper dint tot sufletul ca VINOVATA SA PLATEASCA SCUMP PT FAPTA SA! e strigator la cer ce i s-a intamplat lu tania…..sa stai cu atata indiferenta si sa te uiti cum isi da duhul! d-na straus dak o putem numi asa trebuie sa plateasca pt fapta sa!
  condoleante familiei!
  D-zeu sa o odihneasca in pace!

  31 03 2008
  IOANA

  Semnez si eu petitia pentru ca stiu foarte bine ce inseamna un accident de masina cu asemenea urmari, sper sa se faca dreptate
  Sincere condoleante familiei!!!

  31 03 2008
  Lupu Ana Maria

  … inca un inger!

  31 03 2008
  Maria

  Ce pot spune…Romania…Dumnezeu s-o ierte pe sarmana fata…si cei care tre sa plateasca, macar pe lumea cealalta sa o faca

  31 03 2008
  Dragos Talvescu

  Este inadmisibil. Puteam fi oricare dintre noi… Puteai fi tu. Se intampla accidente, dar sub ochii politiei sa stea asa… nu se poate. Trebuie luate masuri.

  31 03 2008
  Bucuresteanu Alina

  Este inuman sa lasam sa fie trecut cu vederea acest accident.Autoarea trebuie sa fie trasa la raspundere indiferent de statutul ei!

  31 03 2008
  Butuc Alina

  e ceva de speriat ce se intampla in tara asta…

  31 03 2008
  alina j

  In tara asta nu ma mai surprinde nimic.E normal sa cerem dreptate dar sincer …cati va asteptati sa o si primiti? Putem acoperi toata Romania cu servetele albe si „doamna” Anamaria Straus sa-si bea cafeaua linistita cu prietenii ei influenti pe care tot noi ii votam. In fine. Consider ca in acest moment comentariile sunt d prisos, daca vinovatul va fi pedepsit sau nu…la fel…fara rost. O fata care avea toata viata inainte a murit si nimic din orice am face sau zice nu o s-o aduca inapoi.

  Sincere condoleante familiei

  31 03 2008
  George C

  Cineva trebuie sa se ocupe de acest caz!

  31 03 2008
  petrenchi mihai

  sper ca aceasta petitie sa isi gaseasca rostul si sa fie luata in seama! Odihneasca-se in pace! iar vinovatii sa plateasca! jos guvernul romaniei! jos comunismul si bataia de joc a statului roman si a institutiilor publice ce isi bat joc de noi!

  31 03 2008
  Mihai Mircea

  Este stupefiant cum polistitii stateau langa ea si dirijau in continuare circulatia…in ceea ce priveste justitia problema este ca si rezolvata…persoana respectiva este sotie de om politic asa ca lucrurile se vor musamaliza…jenant cum dupa 18 ani de la revolutie, tinerii isi doresc sa paraseasca aceasta tara….m-as simti ultimu om in locul celor care au guvernat si guverneaza in aceasta tara .

  31 03 2008
  Patrascu Roxana Carmen

  imi pare rau…ce pot sa spun niste criminali..cei care au lasat-o acolo sa moara in chinuri :-<

  31 03 2008
  Satran Antonio

  este inadmisibil ce s-a intamplat si nu trebuie sa ramana asa. Condoleante familiei !

  31 03 2008
  Oana

  Cati oameni mai trebuie sa moara pentru ca ceva sa se miste in tara asta?? Sunt inidgnata si satula pana peste cap de nepasarea autoritatilor! Chiar daca tanara nu mai avea sanse de supravietuire dupa acccident, era vorba de o fiinta umana care zacea pe sosea!! Nu cred ca le pica picioarele politistilor daca mergeau pana acolo, sa se uite macar!! Sa le fie rusine si sper sa ii roada constiinta pentru totdeauna!(daca au asa ceva…)
  Sincere condoleante familiei!

  31 03 2008
  Rodica Macaria

  E socant sa intalnesti atata indiferenta la niste oameni…
  Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

  31 03 2008
  Monica Florea

  Sa se faca dreptate! ganaditi-va oameni buni, daca era cineva drag voua…cum ar fi fost atunci? cat de mult v-ar fi pasat!!!
  As vrea sa cred ca de data asta nu vor fi doar vorbe (amintiti-va de cazul tinerei de la ernst&Young care a murit din cauza epuizarii fizice anul trecut, cazul a tinut prima pagina a ziarelor saptamani intregi, apoi lumea a uitat…gadniti-va la familiie acestor victime ale ignorantei…ganditi-va ca intr-o buna zi fiecare dintre noi sau dintre cei dragi noua ar putea fi o astfel de victima…ati mai uita atunci?)
  HAIDETI SA FACEM CEVA!

  Monica

  31 03 2008
  Cretzoo

  Mda…nu stiu daca mai poate fi facut un „comentariu”…oricum nu trezim pe nimeni sa fim realisti ..tanti aia cu audi negru sau ce culoare o avea, va scapa din pacate ..studenta a murit,autoritatile se scarpina in C>U>R> (traim in ROMANIA… si asta ne coupa tot timpul).

  31 03 2008
  Ioan Stoleru

  imi iubesc tara

  31 03 2008
  Paul Constantin

  Consider că orice cuvânt este de prisos . Autorităţile să facă dreptate .

  31 03 2008
  Ada H

  spere. o merita din plin. cum sa iei pur si simplu viata unui om si sa ai o atitudine de parca nimic nu s-ar fi intamplat. lumea asta se duce de rapa… clar

  31 03 2008
  Ada H

  sper ca nenorocita aia sa ajunga la inchisoare. o merita din plin. cum sa iei pur si simplu viata unui om si sa ai o atitudine de parca nimic nu s-ar fi intamplat. lumea asta se duce de rapa… clar

  31 03 2008
  Romulus Ciornei

  rusine celor care nu au intervenit..din fericire, eu cred ca mai exista si romani care nu fac tara de ras..

  31 03 2008
  Ioana Hreninciuc

  Da, politistii nu puteau sa o ajute efectiv. Nu sunt cadre medicale, nu au nici un fel de pregatire in directia asta.

  Dar… cineva a murit pe Kisselef dupa 20 de minute in care a zacut fara ajutor pe asfalt. Intr-o… capitala europeana?!
  Mor oameni pe strada pur si simplu?

  A ajuns politia acolo dar nu salvarea? Si se directiona traficul ca sa treaca o coloana oficiala in loc de o salvare?

  Si culmea e ca intr-adevar… viteza nici macar nu fusese asa mare.

  31 03 2008
  Patachi Andreea - Sibiu

  Dumnezeu sa o ierte!
  si sa-i intareasca familia!
  Condoleante!

  31 03 2008
  Roxana Nicolaescu

  Condoleante familiei Tatianei.

  Normal ar fi ca vinovata sa fie pedepsita conform legilor in vigoare. O presiune mediatica mare ar putea contribui la aplicarea corecta a legii. Cred ca populatia tarii asteia tace prea mult si se lasa calcata in picioare prea usor. Nu ne-ar strica sa facem mai multa galagie, pentru ca, in locul Tatianei puteau sa fie oricare dintre mamele, surorile sau fiicele noastre.

  31 03 2008
  Olivia S., Bucuresti

  Cuvintele mi se par fara rost in momentele astea…Am lasat nu stiu cate comentarii pe peste tot pe unde am vazut stirea asta, dar in cele din urma imi dau seama ca fata aceasta nu mai poate fi adusa inapoi. Este de apreciat ca cineva a luat initiativa si sper ca se va rezolva ceva. Oricum, parerea mea este ca politistii si lumea din jur trebuie invinovatiti doar pentru ca nu i-au dat primul ajutor, si pentru ca nu au stat cu ea, au lasat-o sa moara ca pe un caine. Adevarul e ca in-afara de acest lucru nu stiu ce sa zic ca ar fi fost bine, tinand cont ca victima chiar nu trebuie mutata decat de personal specializat…Daca lumea care era acolo s-ar fi bagat sa o mute si habar nu aveau de tehnici de prim ajutor, pe moment, fetei i se facea si mai mult rau…
  Oricum, condoleante familiei si sper ca macar de data asta, sa se faca dreptate…
  Este de apreciat cata lume s-a mobilizat pentru a salva amintirea acestei fete.

  31 03 2008
  Irina

  Condoleante familiei si sper ca cea vinovata sa primeasca ceea ce i se cuvine.

  31 03 2008
  victoria

  oribil…

  31 03 2008
  Cristina

  Condoleante!….pacat ca se intampla astfel de lucruri…ingrozitor…

  31 03 2008
  Florin

  Nu mai e nimic de zis

  31 03 2008
  smara

  inuman

  31 03 2008
  matei

  Sper sa se faca dreptate si sa nu scape nepedepsita.Autoarea accidentului nu parea a fi foarte afectata de cele intamplate.
  Dumnezeu sa o ierte!

  31 03 2008
  Cristian Miculi-Pop

  Condoleante!

  31 03 2008
  vitas

  Ar fi bine sa o inchida pe viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  31 03 2008
  LIVIU

  INDIFERENTA UCIDE! 😦

  31 03 2008
  Ioana Spataru

  Condoleante! Sa speram ca vinovatii vor fi pedepsiti.

  31 03 2008
  vitas

  condoleante familiei Tatianei!!!

  31 03 2008
  raluka

  oamenii sunt lasati sa moara in strada ca niste caini…rusine…

  31 03 2008
  Alina Racu

  Este revoltatoare atitutdinea autoritatilor in cazul Tatianei! Sper ca acest caz sa nu se musamalizeze doar pt ca autoarea accidentului este un om de afaceri si are relatii sus puse.

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Tatiana!

  31 03 2008
  Andra

  Trist, foarte trist…sper ca nu va scapa cea vinovata, cat despre domnii politisti…vai de ei, sa le fie rusine. pacat ce se intampla, trebuie sa facem ceva, macar pe viitor sa nu se mai intample o asemenea nenorocire. Condoleante familiei si Dumnezeu sa-i intareasca si sa le mai stearga din suferinta.

  31 03 2008
  stan corina

  xx

  31 03 2008
  Alina Racu

  Este revoltatoare atitudinea autoritatilor in cazul Tatianei! Sper ca acest caz sa nu se musamalizeze doar pt ca autoarea accidentului e un om de afaceri si cu relatii sus puse.

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Tania!

  31 03 2008
  Ungureanu Ana

  Sper sa se faca dreptate in acest caz si sa nu primeze,ca mai in toate cazurile,banii… Acea femeie lipsita de umanitate,de mila sau cel putin de parere de rau, trebuie pedepsita asa cum se cuvine ptr faptele sale.

  31 03 2008
  Gurau Dinu

  Am facut liceul impreuna cu sora Tatianei, nu pot sa-mi imaginez prin ce trece ea acum, sper doar sa se faca dreptate si criminala sa fie pedepsita.
  Sincere condoleante Liuda, tie si familiei tale.

  31 03 2008
  costinela gavril

  Inuman!!!

  31 03 2008
  Marcela Olariu

  Vinovata trebuie sa plateasca, dar cum legile din tara noastra sunt numai pentru cei mici ma indoiesc. Doamna Vinovata poate va primi drept premiu si despagubirile RCA, in loc sa le primeasca familia Tatianei. Rusine pentru cei care nu respecta si nu aplica legile corect.
  Sincere condoleante familiei si Dumnezeu s-o odihneasca!

  31 03 2008
  Manda Daniela-Gabriela

  tragic..fara cuvinte!!

  31 03 2008
  Serban

  Ar fi interesant sa vada demnitarii prezenti la summit cum ne-am pregatit pentru venirea lor

  31 03 2008
  Monica Sarbu

  Dumnezeu s-o ierte.

  31 03 2008
  Ana-Maria

  Condoleante!

  31 03 2008
  adina marin

  Cel mai bine ne pricepem sa ne dam victime. Cu sincere pareri de rau pentru familia adevaratei victime, cred ca e timpul sa ne punem „tupeul” ala tipic romanesc si in scopul unor cauze care chiar merita!

  31 03 2008
  cristian

  sper sa se faca dreptate!

  31 03 2008
  Eva Kerekes

  e inadmisibil ce se intampla

  31 03 2008
  manolache ana-raluca

  Condoleante familiei !!!

  31 03 2008
  Costea Octavian

  Toti vinovatii trebuie sa fie pedepsiti. Indiferenta acelor animale care au fost la fata locului este scandaloasa si ar trebui pedepsita exemplar.
  Aceasta petitie nu trebuie sa ramana doar in spatiul virtual ; este necesara aducerea ei in fata oamenilor, pe strada !

  31 03 2008
  oprea sorin

  soferi care nu au ce cauta pe strada care isi iau permisele de conducere pe SPAGA ar trebui pusi la zid..am vazut cu ochii mei copil in carucior spulberat pe trecerea de pietoni impreuna cu mama lui,niste nenorociti…tara de rahat in care traim…faceti ceva…

  31 03 2008
  Marginean Alina

  Dumnezeu sa o ierte!!

  31 03 2008
  Andreea Novac

  Subscriu la aceasta petitie. Dar cum de am ajuns in situatia de a semna petitii pentru a se aplica legea. Si mai ales cum am ajuns in situatia in care un om sa fie accidentat, iar autoarea, si mai trist politistii, sa priveasca impasibili la moartea acestei tinere. Doua cazuri mi se par revoltatoare zilele acestea, moartea acestei tinere si bestialitatea cu care a fost tratata tanara arsa cu tzigara de cele trei eleve. Ambele au ca numitor comun lipsa totala a umanitatii. Condoleante familiei Tatianei.
  Dumnezeu sa o odihneasca in pace

  31 03 2008
  Alexandra

  Este inadmisibil asa ceva! Culoarul unic reprezenta o prioritate pentru politia romana, nu viata unui om!
  Sper sa ne trezim din aceasta nesimtire si sa invatam care sunt adevaratele valori!

  31 03 2008
  Adrian Necsoiu

  Da.. incredibil ce s-a putut intampla. Nu imi vine sa cred cu cata aroganta au raspuns toti, si fata zacea intinsa pe jos. E greu de conceput ca exista asemenea oameni. Condoleante familiei.

  31 03 2008
  Catalin Radulescu

  CONDOLEANTE !
  Ma intreb si va intreb si pe voi,retoric ,evident,,,Daca victima acestui accident ar fi fost Elena Basescu…la fel de lenesh ar fi reactinat cei de la circulatie sau Salvarea ?
  Suntem acum mai saraci cu un suflet si mai incarcatzi cu o nenorocire…Vai ce capul nostru…bietzi cuvantatori lipsistzi de Lumina

  31 03 2008
  iulia

  Condoleante familiei! Ar trebui sa ne gandim ca in locul Tatianei poate fi oricine !Semnez petitia! UNIV. OVIDIUS- CONSTANTA

  31 03 2008
  hannah

  Sincere condoleante familiei!..Cred ca e o pieredre grea din toate punctele de vedere!

  31 03 2008
  Alina Matei

  Sper ca Anamaria Straus sa plateasca cu varf si indesat pentru ceea ce a facut si pentru atitudinea pe care a avut-o ! Condoleante familiei.

  31 03 2008
  Serbuta Alexandru

  Nimic nou. Totul e normal, ca doar trecea dom’ premier pe acolo si nu aveau voie sa se aplece, si pana la urma isi primesc salariul lunar indiferent de realizari ( „sa chem salvarea acum, sa o chem peste juma de ora… aa nu, ca deja a murit…hmm… parca mai respira…bine fie …hai sa chem salvarea… ca sa nu zica ca sunt bulangiu…”). Nu zice ca a murit. Politia….. siguranta si incredere ( ca te vor lasa sa mori ). Urmeaza sa vedem cat de rau urmeaza sa o incurce soferita de la volan. Era pe trecerea de pietoni si a lovit-o cu 60-70 Km/h ( dupa spusele vinovatei ) va spun eu, avea mult mai mult. A sters-o un pic cu masina si a omorat-o, de aici se subintelege ce viteza avea.Nu avea voie nici sa circule cu viteza aia in apropierea unei treceri de pietoni sa nu mai vorbesc de lovit. !!! Doamna cu AUDI cu numarul B 127222 , iti spun eu daca nu stii, ai omorat-o. Mergi si explicale parintilor ca nu esti vinovata si incearca sa le alinezi durerea…..sa vezi ce se intampla. Da asa e… Traim in Romania si asta ne OMOARA tot timpul.

  31 03 2008
  Gherghina Florin Valentin

  Condoleante!

  31 03 2008
  l_o

  nu este corect nimic ce se intampla in romania
  D-zeu s-o odihneasca!

  31 03 2008
  Catalin Barbu

  „Dar de-o vreme simt ca se topeste sila-n deznadejde
  Si ma tem de sictirul care ma-nveleste si de lipsa oricarui indemn”

  stam azi si asistam la o intamplare pe care, parca e putin s-o categorisesti ca fiind „socanta”….insa cred ca e o extrema a nepasarii ce ne caracterizeaza mai ales pe cei care traim aici in capitala…nu numai pe „militienii” de pe culoarul unic. pacat ca se intampla astfel de lucruri, coondoleante familiei, si sa speram ca inca mai exista in noi lucruri care sa ne faca sa redevenim oameni…

  31 03 2008
  Ioana Oprea

  Ma gandesc ce poti face cu o masina de 4.2 la traficul din Bucuresti…raspunsul este tocmai accidentul! Sper ca banii sa nu puna anumite persoane mai presus de lege! Condoleante familiei

  31 03 2008
  Andra G.

  ..imi pare foarte rau pentru aceata fata!din pacate,nimic nu se mai poate face ptr o aduce inapoi..e trist,dar adevarat! tot ce se mai poate face e…sa se faca intr adevar dreptate,macar de data asta! sincere condoleante familiei Tatianei!

  31 03 2008
  Cristian Popescu; Bucuresti

  In primul rand sa se odihneasca in pace si liniste, poate ca e mai bu=ine acolo decat in aceasta lume mizera.
  Ne zbatem la TV pt animalele care sufera din cauza oamenilor (si e normal asa, dar tot din nepasare si ignoranta mor oameni pe strada si cei care au puterea sa o faca nu fac nimic.
  Sper sa se faca dreptate si vinovatii sa raspunda (soferita si politistii de la fata locului). Nu pot crede ca un om nu poate sa faca nimic intr-o situatie ca aceasta.
  Condoleante familiei.

  31 03 2008
  iuli

  revoltator

  31 03 2008
  Katrina

  Politia romana avea un singur scop in acel moment: sa asigure fluiditatea traficului…

  RUSINE!!!

  31 03 2008
  ana

  Desi traim intr-o tara unde imbecilizmul, prostia si nesimtirea sunt la conducere sper ca acest caz sa nu moara, cum au mmurit multe altele, fara ca cei implicati sa plateasca!!!

  31 03 2008
  diana s

  Condoleante!

  31 03 2008
  Adrian TUHUT

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
  Din pacate alte lucruri sunt importante pentru Pol. Romana si nu numai. Zilele astea important este summitul. Cand nu e summit, e important sa semneze condica cu cat mai multe amenzi adunate….samd…..

  31 03 2008
  Andreea

  Timp de doua zile am tot urmarit filmuletele si comentariile…sincer, nu-mi vine sa cred! Un accident mortal care s-a intamplat pe raza a doua spitale cu renume: Elias si CFR II. De ce a venit ambulanta in 20 de minute cand in 4 minute ar fi trebuie sa fie acolo?!? E sub orice critica!

  31 03 2008
  iuliana

  soferitza aia o tampita o cretina

  31 03 2008
  Angelin C.

  E incredibil ce s-a intamplat… Cred ca numai in Romania se poate una ca asta.
  La puscarie 70 de ani… Rusine Politiei romane!

  31 03 2008
  Black Dog» Arhivă blog » Trăim în România, amin!

  […] Actualizare 2: Au mai scris despre acest eveniment: Marius Dascălu, Adriana şi s-a făcut şi o petiţie la adresa de aici. […]

  31 03 2008
  Corina

  Condoleante familiei!

  31 03 2008
  Ana

  Sincere condoleante familiei. Nu stiu daca se va face dreptate, dar sper din tot sufletul, iar vinovata ar trebui sa stea cel putin 25 de ani la inchisoare.

  31 03 2008
  Milea Daniel

  Sper doar ca nenorocitii aia de politisti sa moara in chinuri,soferita sa plateasca pentru ce a facut,se putea intampla oricui,dar rahatii aia care ar trebui sa ne protejeze ar trebui sa o pateasca rau de tot,sunt niste imbecili,personajul Garcea nu exista degeaba,chiar as vrea sa ii vad afara din Politie,sa mature strazile,poate macar la asta se pricep

  31 03 2008
  Bogdan

  nu se mai poate asa ceva… ajunge… totul in Romania e de rahat… dar gata… trebuie sa facem ceva si noi, oamenii, pentru ca si noi avem puterea sa schimbam ceva… ajunge cu atatia idiotzi care sfideaza legea si pe ceilaltzi oameni, scapand asa usor… !!!

  31 03 2008
  Elena

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  semnez

  31 03 2008
  Catalin

  Condoleante!

  31 03 2008
  Alexandru C.

  Sa se faca judecata si sa se fie pedepsiti atat doamna pentru omor din culpa dar si politistii de la locul faptei pentru neacordarea primului ajutor-medical si indiferenta totala.

  31 03 2008
  ramona, bucuresti

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace si condoleante familiei.

  In ziua de joi, dupa accident, trecand prin zona, ma intrebam ce e cu atata politie. a doua zi o colega mi-a spus ca o fata a murit. azi, la aceeasi trecere de pietoni, se aflau 2 politisti si un jandarm. atentie mare oricum. e trist ca nu ne simtim in siguranta in prezenta politiei.

  RUSINE lor, ca sunt platiti si din banii parintilor Tatianei!

  31 03 2008
  Nicu

  sustin in totalitate initiativa pornita de dvs…,si sper sa se faca dreptate in acest caz si in alte cazuri asemanatoare…

  31 03 2008
  artur

  Dumnezeu sa o odihneasca!!!….sper si stiu k isi va primi ce i se cuvine soferitei….

  31 03 2008
  Vasile Aura Daniela

  Dumnezeu sa o odihneaasca in pace !!!

  31 03 2008
  irina

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

  31 03 2008
  Ciubotaru Alexandru

  Condoleante familiei!!!

  Pot intelege ca politia era la datorie, „dirija circulatia”, dar chiar asa de imbecili, ca nu erau necesari 20 de CURCANI sa dirijeze o trecere de pietaoni!!!!
  Bai, da idioata aia care a lovit-o, cum de nu a acordat primul ajutor!!!! isi iau unii permisele de conducere fara sa stie a acorda primul ajutor….RUSINEEEEE!!!!!!
  sa nu mai vb de reporteri,cei care au filmat(ca doare de…erau de fata) si toti cei care se uitau la biata fata cum moare….nu se poate atata indiferenta oameni buni!!!

  31 03 2008
  Alexandra Daiana

  Semnez aceasta petitie.
  Sper ca cineva … undeva sa ne vada si sa inteleaga ca oricare dintre noi poate patii asa ceva…..
  Dumnezeu s-o odihneasca ! 😦

  31 03 2008
  Mariana

  Ce poti sa mai zici???? ..Dumnezeu sa o ierte

  31 03 2008
  Cristian T.

  Nu eram de acord cu expresia „cap de creta” folosita la adresa politistilor. Greseam…

  31 03 2008
  alexandra

  semnez…

  31 03 2008
  Andra C.

  Ingrozitor ceea ce s-a intamplat! Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

  31 03 2008
  Coman Razvan

  mai importanta e o coloana oficiala decat viata unui om….

  31 03 2008
  andreea ciorbea

  condoleante familiei….. d-zeu sa o ierte ….

  31 03 2008
  Tania

  Dumnezeu sa o odihneasca!

  31 03 2008
  Viorica

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace si condoleante familiei….si sper sa se faca dreptate

  31 03 2008
  Ionescu

  Este doar un accident…atata tot.
  De unde pana unde atata ura si reacredinta?Va inchipuiti ca o masina chiar si foarte performanta se opreste la 60-70 ora in 2 metri?Multi dintre voi habar n-au despre ce zona este vorba, nu stiu ca acolo se circula in coloana?Nu stiti ce inseamna accident?Altceva decat audienta linsare mediatica nu stiti?
  Lasati justitia sa-si spuna cuvantul..insa pe tanara ce-a murit din pacate n-o mai putem salva.

  31 03 2008
  Adelina

  ” vai de poporul, ce-si omoara conducatorul” ganditi-va oameni buni..de ce se intampla atatea in tara asta! urasc Romania, si pe cei care o conduc

  31 03 2008
  Bogdan Popescu

  Sa speram ca aceasta actiune va avea ecou , iar banii nu vor mai plasa anumite persoane deasupra legii in timp ce oamenii modesti cu un suflet deschis vor ramane cu traume si suferinte !

  Condoleante familiei!

  31 03 2008
  danut

  trebuie sa ne mobilizam si sa nu lasam lucrurile asa, in locul acestei fete putea fi orcine, vinovatul trebuie pedepsit.

  31 03 2008
  Codita Marin

  Omorul e omor chiar daca a fost facut cu masina, deci trebuie aplicata legea si pedepsita faptasa

  31 03 2008
  Tania

  Sper ca justitia sa faca dreptate!
  Dumnezeu sa o odihneasca!

  31 03 2008
  Scarlat Marius

  Fara cuvinte.Condoleante familiei.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  31 03 2008
  Natalia Nazarchevici

  31 03 2008
  Gurau Mihai

  Faptasa sa plateasca pentru cea facut si deasemena si politistii nepasatori care erau acolo la momentul accidentului .

  31 03 2008
  Carolina,Roman

  cred ca condoliantele sunt deja de prisos si trebuie sa ne aratam sprijinul,
  sper ca acest comentariu sa fie un minuscul spijin pentru rezolvarea cazului, suntem alaturi de cei care s-au gandit sa scrie aceasta petitie…

  31 03 2008
  Iulia D.

  Ma intreb ce s`ar fi intamplat daca in locul fetei ar fi fost …nu stiu…Ioana Basescu…sau unul din copiii Tariceanu…Politia ar fi reactionat in acelasi fel?” nu sunt Salvarea,sunt de la Politie”…
  E adevarat,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul…ar fi interesant sa afle si oficialii cat ne`am chinuit sa ii aspeptam,prin ce eforturi si cat si in ce fel am repetat pentru venirea lor…

  Condoleante…

  31 03 2008
  cristina

  Mda.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!Saraca fata nici macar nu si-a trait viata.Si sunt sigura ca totul va ramane in plop avand in vedere ca fata e din Rep.Moldova iar CRIMINALA E ROMANCA si e si cu multi bani…spaga fiind la mare moda in Romania.Sa le fie Rusine tutuor romanilor care erau acolo de fata si care au lasat-o sa moara.Frati Romani pe dracu…natie de idioti.VVAAAAAA UUURRRAAASSSSCCCC ROMANILOR.

  31 03 2008
  Hriscu Cristina

  „Exista ceva mai greu de suportat decat foamea, frigul si intunericul. E rusinea fata de propria lasitate!”
  RUSINE POLITISTILOR DE LA FATA LOCULUI!!!!
  RUSINE „DOAMNEI” anamaria straus!!!!!
  Dumnezeu s-o odihneasca pe TATIANA DUPLEI.

  31 03 2008
  Isaic Gabriel

  Spanzurata in centru bucurestiului sa vada toata lumea

  31 03 2008
  Roxana Andrei

  Condoleante familiei!

  31 03 2008
  Anamaria C

  Ce este cu adevarat infricosator ca astfel de cazuri se inmultesc in Romania; acest lucru este inadmisibil…sa va intreb si eu ceva oameni buni: cum se accorda aceste permise?????

  31 03 2008
  mihai marian

  sunt oameni fara inima si fara frica de dumnezeu…au lasat fata sa moara, iar cei din jur(mai ales politia) se uitau ca la teatru…daca era copilul lor..tot la fel procedau…?
  sa le fie rusine, politia romana nu stie decat sa isi indese buzunarele cu spagi si atentii…

  31 03 2008
  cristina

  aaa SI in plus…fiin o moldoveanca omorata de o romanca totul va fi dat uitarii si fara rezolvare…dar daca un modovean ar fi ucis un roman ar fi fost mare scandal si era sa zica lumea”uite ce fac handicapatii de studenti moldoveni”…repet inca o data SI am sa zic toata viata ROMANI=NATIE DE CRETINI.VA URASC PENTRU CEEA CE FACETI SI CE ATI FACUT.O SA VA POARTE DUMNEZEU DE GRIJA.

  31 03 2008
  Adrian

  Condoleante familiei!

  31 03 2008
  B. Tatiana

  Condoleante familiei

  31 03 2008
  Georgiana Lascar

  Condoleante! Regret ca aceste drame se intampla DOAR in Romania!

  31 03 2008
  Adrian

  Dumnezeu sa le dea putere sa depaseasca momentul!

  31 03 2008
  Batir Mihaela

  Condoleante familiei indurate….cei vinovati sa plateasca!

  31 03 2008
  Adrian Nicolaie

  Soferita a comis o teribila greseala si trebuie sa raspunda penal in fata legii. Doamne fereste, se poate intampla asa ceva oricarui sofer si oricarui pieton. Insa indiferenta de dupa… atat a ei (care se plimba de colo colo vorbind la telefon) cat si a „agentilor” de la circulatie (care isi vedeau linistiti de treaba impacati cu gandul ca au anuntat salvarea), asa ceva e greu de trecut cu vederea. In tot acest timp sarmana fata isi dadea duhul, singura pe marginea caldaramului. De neiertat.

  31 03 2008
  Oleg Z.

  Condoleantele mele pentru parintii si rudele Tatianei, vreu sa zic ca daca acest caz v-a fi trecut cu vederea de autoritatile ramane, sa stiti ca Dumnezeu nu-l v-a trece. Eu stiu un lucru in viata asta , ca adevarul tot timpul iese la suprafata, si raspunzi pentru toate greselele si pacatele pe care le-ai facut. Nu doresc nimanui rau, dar drepatae tuturor.

  31 03 2008
  tudorcojocari

  NUME:Cojocari
  PRENUME: Tudor
  LOCALITATE: Bucuresti

  p.s. daca mai este nevoie de ceva, va rog sa ma anuntati.
  multumesc.

  31 03 2008
  florin

  Sa se faca dreptate!!!!

  31 03 2008
  Nadia N., Bucuresti

  Strigator la cer!
  Dumnezeu sa a ierte!
  si sa se faca dreptate!

  31 03 2008
  Ramona

  e sub orice critica….tre sa facem ceva sa nu fim si noi ca cei ce au fost prezenti si totusi nu au facut nik…ce atata cu priministri …ministri si tot soiul de rahat…pe ii protejeaza dar pe noi cine ??!! nou se pare c ane i-a viata si ii doare in fund…la naiba cu ei si cu tot neamul lor de cretini.

  31 03 2008
  Sesiuc Alexandra-Maria

  Sper sa se faca dreptate…Condoleante!

  31 03 2008
  Ina Vorosciuc

  Felicitari pentru initiativa! Pareri de rau pentru o viata frageda… Condoleante pentru apropiati…

  31 03 2008
  Natalia

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace si condoleante familiei.

  31 03 2008
  Sasha

  Condoleante familiei!, lasii nu stiu ce inseamna sa traiesti( apropo de cei care pur si simplu s-au uitat)

  31 03 2008
  andra tudorache

  incredibil cata nesimtire si sange rece afisa cucoana Straus.
  sustin petitia.
  condoleante familiei.

  31 03 2008
  Mirela Bechea

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace…condoleante!

  31 03 2008
  kiki

  sa fie pedepsita fufa aia nenorocita si aroganta care statea impasibila in fata fetei ucise!

  31 03 2008
  valentin stefan

  31 03 2008
  Sergiu

  Dumnezeu vede si inseamna.. dar noi oameni am trebui sa cautamdreptatea!!!!

  31 03 2008
  olga

  Sa se odihneasca in pace!!!

  31 03 2008
  Alex

  Dumnezeu sa o odihneasca pe Tatiana! Este inadmisibil ce s-a intamplat acolo 😦

  31 03 2008
  CURTEANU DENIS, BUCURESTI

  VREAU SA VAD DOSARUL PENAL SI VREAU SA STIU CUM SE VA FINALIZA ACEASTA ANCHETA. SUNT SIGUR CA „PRIETENII” Anamariei Straus DIN GUVERNUL ROMANIEI VOR INCERCA SA STEARGA URMELE ACESTUI ACCIDENT. SA SE FACA DREPTATE!!!

  31 03 2008
  OLTEANU CATALINA RALUCA

  Pacat ca suflete pure sunt ucise de suflete haine.
  Sa se faca dreptate! Sper sa nu se puna praful pe dosar, ci sa fie aspru judecata criminala.
  Condoleante sincere familiei Tatianei.

  31 03 2008
  Babcinetchii Luminita

  condoleante familiei!

  31 03 2008
  Lucian Reniţă, Bucureşti

  .

  31 03 2008
  anonim

  1 a traversat neregulamentar
  2 politisti nu cunosc metodele necesara sa o ajute , cum de altfel nici unu dintre cei care erau pe langa.
  3 era coloana oficiala , ceasu rau pisica neagra ….

  31 03 2008
  Veronica

  Condoleante familiei!
  Dumnezeu s-o odihneasca!

  31 03 2008
  victor, Galati

  cine le da permisul de conducere la asa persoane „handicapate”,sa le faca testu psihologic si sa le puna in puscarie.
  PS condoleante familiei indurerate

  31 03 2008
  Mitu Daniel

  20 de ani de puscarie si pt ea si pt politisti de acolo.

  31 03 2008
  Vlad

  Faceti dreptate!

  31 03 2008
  Andrei Schendra,Cluj

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!

  SEMNEZ, cu speranta ca se va face DREPTATE!!!

  31 03 2008
  Marius-Galati

  Se le fie rusine,sper ca nu pot dormi noaptea bantuindui ganduri si cosmaruri cu chipul acelei fete.RUSINE

  31 03 2008
  Damian LaCroix

  PUR SI SIMPLU AR TREBUI EXECUTATI IN PUBLIC…BATAIA DE JOC TREBUIE SA INCETEZE… IGNORANTA NU ESTE O SOLUTIE … VINOVATII SA PLATEASCA

  31 03 2008
  Alexei Dodon

  Vinovatii trebuiesc pedepsiti!M-am saturat sa alerg pe trecerea de pietoni cand vine o masina din fata iar soferul nici nu incearca sa franeze.Sadicii astia care se joaca de-a vanatorul si iepurele trebuie sa se invete minte din pedepsele aplicate altor soferi.Daca acea soferita nu va fi pedepsita vom da unda verde haosului pe strazi ,in care soferii fac legea ,iar pietonii vor alerga de zor sa nu fie ucisi. Indiferenta e cea care ucide mai des decat prostia.Condoleante familiei.

  31 03 2008
  Caisin Mariana

  GROAZNIC!!!

  31 03 2008
  Silvia

  In Romania totul e posibil.Criminalii,hotii,pedofilii umbla liberi,si ba mai mult continua sa provoace suferinte si daune fara ca nimeni sa-i traga la raspundere.Pe cand, si la noi,corectitudine ca in toate statele civilizate?

  31 03 2008
  veronica dascalul

  CONDOLEANTE!

  31 03 2008
  ioana

  Groaznic ! rusine ! sunteti fara mila !

  31 03 2008
  Marcel Grigoras

  A ucis si trebuie sa plateasca scump. Si mai ales datorita impertinentei si arogantei pe care o afisa..
  Marcel Grigoras – Galati

  31 03 2008
  oana

  Condoleante!

  31 03 2008
  Manuela Spiridon

  Condoleanţe familiei! :((

  Vorbele nu mai au sens…Rămânem cu toţii muţi in faţa unei sorţi atât de crude!

  31 03 2008
  Grec Vasile-Florin

  In primul rand condoleante familiei.
  Din cate am vazut eu pe filmulet, masuri ar trebui luate atat impotriva autoarei accidentului cat si a politistilor din zona – cei care dirijau circulatia, si care nu s-au sinchisit sa vada ce e cu victima sau sa-i acorde primul ajutor necesar pana la aparitia ambulantei.
  RUSINE ACELOR POLITISTI

  31 03 2008
  Loredana

  Sa speram ca mai exista macar un dram de decenta in cei responsabili sa rezolve acest caz…

  31 03 2008
  Stoleru Andrei

  Se pare ca viata unei persoane a devenit mai putin importanta fata de o coloana oficiala. Presupun ca si politistii care sunt vinovati au o familie. Oare cum ar fi fost ca o ruda de-a lor sa fi patit la fel ca saraca fata. Este un lucru greu de imaginat ce s-a intamplat.
  Sincere condoleante familiei,

  Andrei Stoleru

  31 03 2008
  Daniela

  Grooooaznic!!!!!!!!!!!!…Nu stiu ce sa zic…doar ca nu stiu cum mai tine pamintul asa oameni ca Straus.

  31 03 2008
  Daniela

  Condoleante familiei,Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

  31 03 2008
  Adina

  rusine!

  31 03 2008
  Doina

  Am ramas marcata de filmarea de la locul accidentului…fata mai respira…e strigator la cer!!! Condoleante familiei!

  31 03 2008
  Adriana

  e revoltator cum dna Anamaria sustinea ca nu a omorat-o inca. adica trebuia o confirmare pt asta. ca sa fie declarata vinovata.altfel faptul ca a lovit un om pt ca incalcase niste reguli… de asta nu era vinovata.
  de fapt este revoltator ceea ce se intampla la noi,acum.
  condoleante familiei

  31 03 2008
  Danuta Doina

  condoleante familiei!

  31 03 2008
  Dan Constanta

  Romania a ajuns o tara in care doar nenorocitii mai reusesc sa traiasca . Este o tara plina de incompetenta statului de spagari si de nesimtiti. Autoritatile statului NU EXISTA !!!
  Degeaba suntem in UE……..DEGEABA

  Subscriu petitiei

  31 03 2008
  Vladimir Naciu

  1) Politistii de la circulatie n-au nicio vina, pentru ca sunt, dupa cum toata lumea stie, redusi, saracii.
  2) Ana Maria Straus n-are nicio vina, ca nu mergea decat cu (citez:) ,,60-70 la ora”.
  3) Ambulanta … nicio vina, de asemenea. (Am vazut personal cum s-a asteptat o ambulanta de la Municipal timp de 15 min la… Cismigiu; ajutata, persoana a luat, intr-un final, taxi-ul pana la spital.)
  4) NATO lupta in continuare pentru propasirea democratiei.
  5) Mie imi este sila de scoala pe care am facut-o (pentru a lucra in tara asta) si de oamenii din jurul meu.

  31 03 2008
  Natalia

  Criminala sa fie pedepsita!

  31 03 2008
  Simona

  Felicitari pt initiativa!
  Am vazut reportajul despre accident si nu mi-a venit sa cred cat de napasatoare si de nesimtita a putut sa fie autoarea accidentului… de politisti…nu mai are sens sa vb.

  31 03 2008
  David (Anglia)

  Sper ca autoritatile sa ia masurile necesare. Ceea ce am vazut la tv m-a lasat fara cuvinte, D-na sofer n-avea nici o remuscare. Oare asa te simti dupa ce omori un om?

  31 03 2008
  Marichescu Andreea

  Condoleante familiei

  31 03 2008
  Mihai

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!Condoleante!Sper sa se faca dreptate!

  31 03 2008
  Marian Tocu

  incredibil……….

  31 03 2008
  Ina

  Ca la nebuni…si cata indiferenta pe Ana aia, o durea exact intr-un loc de ce a facut.. Cred ca avea in cap numai $$$$, cat o sa coste sa scape de ce a facut…Judecata sa fie in primul rand de familia Tanei, iar de politisti nici nu mai vorbesc, nu-i poti numi oameni pur si simplu..Dumnezeu sa te ierte Taniusha:(

  31 03 2008
  Paula Marcu

  „soferita” aia care nici denumirea de animal nu o merita ar trebui sa infunde puscaria!!! cat despre justitia romana…no comment…e la pamant.

  31 03 2008
  Oana Buga

  E inadmisibila atitudinea de delasare si indolenta (de-a dreptul nesimtire indreptata spre cetateanul de rand platitor de taxe, impozite si alte asemenea spolieri) a Politiei si a intregului sistem statal actual !!!

  31 03 2008
  Mihai

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!Condoleante!Sper sa se faca dreptate!

  31 03 2008
  ungureanu cosmin

  solicit judecarea in regim de urgenta atat a autoarei cat a politistilor care au permis ca acest lucru sa se intample chiar sub nasul lor.

  31 03 2008
  SHoOM

  sa ii fie tarana usoara …sincere condoliante familiei si rudelor…

  31 03 2008
  olga

  dumnezeu sa o ierte si sa se faca dreptate…asa ceva nu se poate

  31 03 2008
  Adina

  ..

  31 03 2008
  Raluca

  ……

  31 03 2008
  Tania

  Condoleante si sincere pareri de rau pentru Taniusa,pe care am cunoscut-o,Dumnezeu s-o aiba in paza,iar Liuda,sora ei cu care am locuit impreuna ,si parintii ei sa fie tari.Dumnezeu este martor la tot ce se intampla.Sunt pentru pedepsirea nesimtitei autoare a accidentului!!!
  Ne pare foarte rau:(

  31 03 2008
  Georgiana Ivan

  Este intradevar revoltator cum in aceasta tara banii conteaza mai mult decat viata unui om. Sper sa se faca dreptate!!!

  31 03 2008
  Ioana

  asta ca sa vedem cat de ieftina este o viata de tanar …oricare dintre noi putea sa fie acolo in acel moment

  31 03 2008
  Anatolie Zglavoci

  Condoleante familiei,Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

  31 03 2008
  Oxana

  Ingrozitor!!! Se pare ca viata unui om nu mai inseamna nimic pentru organele de politie…

  31 03 2008
  Mihaela Chiricioiu

  Felicitari pt initiativa! Sa speram ca se vor lua masuri !

  31 03 2008
  Constantin Covaliu

  Aveti sustinerea mea!

  31 03 2008
  Simona Saulean

  In romania exista multa nedreptate!

  31 03 2008
  nanu violeta

  astfel de evenimente nu trebuie trecute cu vederea,e neiertator ceea ce nu au facut cei prezenti acolo inmomentul in care tanara inca mai traia,..

  31 03 2008
  Natalia

  Sincere condoleante familiei si celor apropiati! Este strigator la cer s-a intamplat… Pai daca nici in politie nu poti avea incredere atunci in cine…

  31 03 2008
  ALEXANDRA RACOCEANU

  Bucuresti

  31 03 2008
  Trocinel Nadejda

  e deja al doilea caz (in vara a fost lovit de o masina un biat in regie si nu am auzit sa fi platit cineva)…
  condoleante familiei

  31 03 2008
  Valentin Mihalcea

  Condoleante familiei!

  31 03 2008
  Alexandra Cozma

  Buna ziua,
  Nu stiu despre ce este vorba pentru k ma aflu in spania si deocamdata nu am cablu k sa vad dar din ceea ce am citit aici pe site mi se pare ceva de neiertat,trebuie facuta dreptate inainte sa se duca toata ROMANIA la fund din cauza unor inculti.Sincere condoleante familiei Tatianei si Dumnezeu s-o ierte.(face-ti dreptate pt saraca familie care sufera si lasati banii k in viatza nu conteaza numai banii mai conteaza si suferinta altora)

  31 03 2008
  Dragoi Bogdan

  Aceasta situatie, nu ma ingrozeste. Daca ar exista un cuvant pentru superlativul adjectivului „dezgustat”, aici l-as folosi. E mai mult decat ignoranta din partea ofiterilor de trafic care puteau la fel de bine sa ii acorde primul ajutor sau ajute la transportul domnisaorei catre cel mai apropiat spital. Sa speram ca este primul si ultimul caz de acest gen.
  Acord prin aceasta oportunitate suportul meu moral deplin familiei si prietenilor Tatianei. Dumnezeu sa aiba grija de ea.

  31 03 2008
  Neicu Ramona

  Sper sa se faca drepate.

  31 03 2008
  Vadim

  Sincere condoleante !

  31 03 2008
  Gorea Andrei

  inadmisibil!!!

  31 03 2008
  alina

  …………………..

  31 03 2008
  Daniela Niculae

  Condoleante familiei!!!

  Chiar daca „doamna” are bani, influenta…. A OMORAT UN OM….nici un om nu este mai presus de LEGEA VIETII!!!

  31 03 2008
  Raluca

  este asa de trist ca nimanui nu ii pasa…pur si simplu nu am cuvinte….

  31 03 2008
  Roman

  si eu care ma gandeam ca in Romania e altfel….

  31 03 2008
  Radu Maciuc

  nu pot sa cred ca se intampla asa ceva in romania. sper sa se ia masuri!

  31 03 2008
  Bogdan Alexandrescu

  Inca nu-mi pot da seama a cui poate fi vina in acest caz. A masinii de salvare ca a venit dupa 20 de minute? dar stati… 20 de minute de la accident sau de la primul apel facut catre 112? Sau e vina politistilor care erau prea ocupati cu fluidizarea traficului? Trafic ce permitea o viteza de 70-80 km/h, atat cat a recunoscut dna Strauss ca avea in momentul impactului… Mai cumplita decat faptul ca studenta era pe trecere de pietoni este indiferenta cu care Tatiana Deplei a fost lasata sa moara. Desigur, Anamaria Strauss este principala vinovata, dar vina mai revine si celor amintiti mai sus.
  Condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  31 03 2008
  Mihalache Raluca

  Sunt socata..vinovata trebuie sa plateasca conform legii!!!!

  31 03 2008
  Ileana

  Condoleante.

  31 03 2008
  Lazar Ana-Maria

  Am ramas socata cand am vazut atata indiferenta, stiam ca traim in Romania dar nu ma asteptam sa fie o situatie de genul asta, speram sa existe macar un pic de respect fata de semenul tau. Daca era un politician, un politist, sau chiar autoarea accidentului,exista tot nepasare?

  31 03 2008
  Ioana Berbec

  Sper sa se faca dreptate,nu mi-a venit sa cred cand am vazut cum sute de masini si zeci de oameni treceau nepasatori pe langa biata fata care se zbatea intre viata si moarte.
  Nu se poate sa fim chiar animale,unde e constiinta,unde e sufletul?

  Sper ca vinovata sa primeasca pedeapsa cuvenita si politistii care au fost nepasatori si nu au reactionat sa fie scosi din functie.Eu nu mi-as lasa viata sau familia in grija unor incompetenti ca ei.

  31 03 2008
  Paraschiv Sabina-Elena

  Asa ceva nu se poate! E adevarat ca traim in Romania, dar asta nu ar trebui sa ne faca pe noi sa ne fie rusine de noi insine, atunci cand ne vorbesc strainii. Ceea ce s-a intamplat e indiscutabil! Chiar nu se poate sa fim o tara normala in care sa poti trai fara frica de a nu apuca ziua de maine? VOUA ar trebui sa va fie rusine! Sunteti orice altceva in afara de FIINTE!!! SUB ORICE CRITICA!!! Cucoana in cauza si POLITIA ROMANA, da, VOI !!!!

  31 03 2008
  Andrei Nicoara

  Foarte trist ce sa intamplat pe kiselef …..

  Condoleante familiei !

  31 03 2008
  Marina

  condoleante familiei! cuvintele sunt prea putine in acest caz, in care ignoranta si egosimul au atins cote maxime….sper ca cea vinovata sa plateasca…

  31 03 2008
  Florina-Mirela

  Sincere condoleante !!!

  31 03 2008
  Dorin CASU

  Mi se pare anormal sa recurgi la astfel de metode pentru a sili autoritatile sa-si faca meseria. Semnez petitia, caci…”dupa fapta si rasplata”

  Dumnezeu s-o ierte pe TATIANA!

  31 03 2008
  Valentina

  condoleante familiei!si da…e corect k ‘doamna’sa plateasca conform legii.Un mesaj ‘doamnei’:banii nu pot cumpara pedeapsa data de D-zeu.

  semnez

  31 03 2008
  Monica

  Trist… tragic, sunt indignata!!!

  Condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa o ierte.

  31 03 2008
  Adrian Trefas

  Se pare ca in Romania conteaza numarul organelor de politie si nu gradul de calificare. Sincere condoleante familiei acestei studente… Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

  31 03 2008
  marina

  no
  coment

  31 03 2008
  Radu Maria

  Radu Maria
  Bacau

  Condoleante!!!
  Ceva inacceptabil!

  31 03 2008
  vlad ivanet

  31 03 2008
  Daniela Lungu

  Sincere condoleante familiei si prietenilor! Sa se faca DREPTATE!!!!

  31 03 2008
  Parascan Maria-Alexandra

  foarte trist.chiar asa de indiferenti am ajuns noi oamenii?

  31 03 2008
  Alexandru Gnatiuc

  Cred că s-ar fi putut mult mai multe de făcut…

  Mi-e milă de săracii părinţi care îşi trimit copii la studii şi nu se mai întorc!

  Vinovata business woman ar trebui să primească mai mult decât maximul posibil!

  Gnatiuc Alexandru
  Sibiu

  31 03 2008
  Trandafir Brunhilda

  Sa se faca dreptate. Cine gresesete plateste……indiferent de statut social.

  31 03 2008
  Nadia

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!

  31 03 2008
  purice mihaela

  dumnezeu sa o ierte pe biata fata…de tot rasul in ce hal a ajuns tara noastra…

  31 03 2008
  Anamaria Cociu

  Anamaria Cociu
  Bucuresti

  31 03 2008
  Alexandru Sutii

  Condoleantele mele familie fetei decedate.

  31 03 2008
  Tapalaga Mircea

  rusine ….rusine…….

  31 03 2008
  Gavan Alexandra

  subscriu la petitie.
  ar fi cazul sa se procedeze corect si in tara noastra.
  justitia romana are mult de ispasit (sa nu uitam de cazul Nemescu); sa se inceapa de acum!

  condoleante familiei

  31 03 2008
  mihai octavian

  da, sa vina cu explicatiile necesare.

  31 03 2008
  Ofelia Colt

  Nu pot crede ca s-a ajuns pana aici! Nu am cuvinte pentru ce s-a intamplat cu aceasta tanara, in locul ei am fi putut fi oricare dintre noi, sau copilul doamnei,( tot asa fara lipsa de…nimic ar fi fost?)sau de ce nu, ai politistilor! Ma intreb atunci cum ar sta situatia?
  Imi pare rau…nu cred ca exista cuvant de consolare pentru membrii familiei!
  Suntem alaturi de ei!
  Cu respect,
  Ofelia Colt, Bucuresti

  31 03 2008
  harcu diana

  dumnezeu sa o ierte.e de necrezut ce se intampla in romania.rusine!!!

  31 03 2008
  lupan marian

  DUMNEZEU SA O IERTE SA SE FACA DREPTATE

  31 03 2008
  Alessia

  Imi pare rau! Condoleante familiei si celor ce au cunoscut-o.

  Poate nu veti fi deacord cu mine si va inteleg, pentru ca e prea mare durerea………
  dar asa i-a fost scris sa-si termine misiunea pe pamint.

  Dumnezeu sa-i dea putere soferului sa treaca de aceasta tragedie. Va explic si de ce, pentru ca Tatiana nu mai e printre noi, iar Doamna sofer va trebui sa traiasca o viata cu aceasta fapta pe constiinta……….cu acest cosmar in suflet.

  Nu condamn pe nimeni, pentru ca si noi – nu da Doamne – putem nimeri in diferite situatii, dar nici nu apar pe nimeni.

  Sunt de partea Dreptatii………….care sper ca mai exista in Romania.

  Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Tatiana!

  31 03 2008
  alina

  stiam ca nu ne pretuim valorile, studentii, dar sa se ajunga pana aici, sa fie ucisi de catre o @ doamna@ si sa nu ne pese. Sunt indignata pe toti > pe politie, pe cameramanul care in loc sa ii acorde primul ajutor , filma, pe doamna care a accidentat-o si care statea apoi si nu o ajuta, chiar si pe trecatori. Imi pare nespus de rau ca a trebuit sa se intample acest lucru pentru a ne fi demonstrata inca o data nepasarea romanilor, nesimtirea lor. In aceste cazuri iti este rusine ca esti roman.

  31 03 2008
  Danon

  Condoleante sincere

  31 03 2008
  mihai octavian

  e normal . asa e roamnia.

  31 03 2008
  Ioana

  Cum poti sa mai dormi linistita noaptea,femeie?

  31 03 2008
  nicoleta dudau

  la randul meu sunt studenta si am tot 20 de ani, iar ceea ce i s-a intamplat acelei tinere este mai mult decat tragic…inca mai sper ca in Romania se face dreptate…nu inchideti ochii romanilor!!!!

  31 03 2008
  ioana

  dumnezeu sa o ierte.si sa se faca dreptate 😦

  31 03 2008
  Mocanu Laura Elena

  Cuvintele nu pot exprima furia pe care o resimt! Puteam fi oricare dintre noi! Ma ingrozeste gandul ca ea in primele minute/secunde ar fi putut fi constienta si ar fi putut realiza in ce situatie se afla si mai mult faptul ca nu este ajutata, ca nu este nimeni langa ea. Cat i-ar fi usurat groaza, un om care sa ii fie alaturi si sa-i spuna: „o sa te faci, bine, nu este grav”. Chiar daca, din nefericire, nu putea fi asa!

  31 03 2008
  Popescu Madalina

  Imi pare rau pentru moartea tinerei respective si cei vinovati trebie sa plateasca, pentru a se face dreptate.Condoleante familiei indurerate.

  31 03 2008
  Alexandra

  Este inadmisibil ce s-a intamplat cu fata respectiva. D-zeu s-o odihneasca in pace.

  31 03 2008
  nicoleta dudau

  condoleante familiei si dumnezeu sa o ierte p tatiana

  31 03 2008
  Ioana

  …inuman…Condoleante familiei !!!

  31 03 2008
  Ioana lLazarescu

  Nu stiu ce m-a ingrozit mai tare: accidentul in sine sau indiferenta politistilor?

  31 03 2008
  Rotaru Oleg

  Este foarte tragic ca am ajuns sa traim intr o lume in care viata unui om este mai putin importanta decat trecerea coloanei oficiale a premierului Tariceanu!!! Politistii puteau sa faca loc ambulantei si nu coloanei oficiale a premierului!!!

  Condoleantele noastre familiei victimei si autoarea accidentului sa fie pedepsita conform legii.

  Rotaru Oleg

  31 03 2008
  simona

  Condoleante familiei!
  este incredibil! numai in Romania este posibil asa ceva!
  Sper din tot sufletul sa se faca dreptate!
  Semnez petitia aceasta cu TOATA convingerea! Felicitari celor care au avut initiativa!

  31 03 2008
  Bogdan Branescu

  Sper ca toti judecatorii de al toate judecatoriile, tribunalel si curtile romanesti care vor judeca aceasta cauza sa aplice pedeapsa maxima. Nu radetzi
  😦 rad eu singur cand gandesc ca „speranta moare ultima”.

  31 03 2008
  Georgiana

  Subscriu.

  31 03 2008
  Razvan AILENEI

  Sper sa fie luate masuri ! Atata incompetenta numai la noi vezi.. In mod cert se mai putea face ceva pentru fata accidentata, nu mai zic ca un organ de politie trebuie sa cunoasca notiuni de prim ajutor, deci ar fi trebuit ca politistii sa intervina inaintea trecatorilor spre a o ajuta pe fata.

  31 03 2008
  Rodica

  Groaznic…..si totul s-a intamplat sub ochii atator oameni indiferenti…
  Dumnezeu sa o odihneasca in pace

  31 03 2008
  Alina Nicolae

  Nu m-ar mira sa mute trecerea de pietoni.. k doar trebuie sa scape de puscarie „doamna” cu audi..,Atata indiferenta de care dau dovada autoritatile numai in Romania mai gasesti..suntem unici.. Cat despre Tatiana…este o victima atat a acestei femei fara suflet cat si a sistemului tarii in care a trait.. Odihneasca-se in pace!

  31 03 2008
  Perianu Sorana

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe tanara!

  Perianu Sorana – Bucuresti

  31 03 2008
  baltac mihaela

  este incredibil de trist ce s a intamplat!spre din tot sufletul sa se faca dreptate!sincere regrete!

  31 03 2008
  Briceag Diana

  sincere condoleante familiei
  din pacate nu mai suntem in siguranta sa traversam strada nici pe culoarea verde a semaforului
  cu privire la accident nu pot spune ce m-a socat mai intai…reactia dnei care a provocat accidentul (putea sa ii fie mama acelei fete), politistii care nu stiu ca viata are prioritate…(erau oamenii la locul accidentului care s-au oferit sa transporte victima la spital dar nu au fost lasati) …si imaginea fetei zacand pe strada…coplesitor…

  31 03 2008
  cosmin atanasiu

  este absolut inadmisibil!Doar in Romania vezi asa ceva!

  31 03 2008
  Grigorescu Nicoleta

  Condoleante familiei. Asa ceva nu trebuia sa se intample intr-o tara cat de cat civilizata. Asta este bataie de joc fata de cei care le dau sa manance. Noi ii platim si ei ne lasa sa murim pe marginea strazii. Noi i-am ales, noi sa-i suportam. Halal tara!

  31 03 2008
  George Ipate

  TREBUIE sa raspunda pentru fapta sa! Dar,indiferent ce simtim fata de acea „Doamna”, are dreptul la un proces CORECT!

  31 03 2008
  corina

  condoleante!

  31 03 2008
  sergiu

  Ropot Sergiu
  Chisinau

  Condoliantele mele apropiatilor! nici nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt! inacceptabil ca asa o domnisoara tinara si frumoasa in asa un mod sa paraseasca lumea aceasta ;( Dumnezeu sa o odihneasca! ;(

  31 03 2008
  Branescu Daniel

  Ma intreb, daca este atat de nasol acum, oare cum o sa fie in viitor? Probabil o sa ajungem sa ne calcam unii pe altii si cu bicicletele. Este inacceptabil ca politistii sa nu se implice, plus cameramanul ala tembel care o filma pe mamaie strauss in loc sa faca si el ceva ca sa o salveze pe Tatiana, si trecatorii care stateau in turma si se uitau ca vitelul la poarta noua. Tocmai din cauza nivelului extrem de mare de oameni care se comporta ca neandertalienii m-am mutat in Toronto, Canada cu ai mei. D-aia exista reguli pe lumea asta, ca sa fie respectate! Am fost cu ai mei in destule tari, insa Romania e inca #1 tara de la coada.

  31 03 2008
  Catruc Ludmila

  …E de necrezut faptul ca viata unui om poate sa sfârșeasca astfel,nu-mi imaginez cum poate aceasta lume să rămână atât de indiferentă față de suferință…. e just și clar că persoana care a înfăptuit acest omor trebuie să plătească, și nu cu bani dar cu suferința sa proprie .Nu pot să cred ca mai poate trăi cu sufletul curat după ce a înfăptuit as ceva.în lumea aceasta trebuie să răspunzi pentru toate.Banii nu pot readuce fericirea părinților.Condoleanțele mele.îmi pare rău.

  31 03 2008
  Alexandru

  sunt de acord cu aceasta petitie…sper sa se faca dreptate

  31 03 2008
  Alex

  Fara comentarii!!! sunt pur si simplu ingrozit de nepasarea oamenilor,de nepasarea soferitei,de nepasarea politiei romane.
  Rusine,autoritati.
  Condoleante familiei indurerate!!!
  Alex. Bucuresti

  31 03 2008
  ioana popescu - bucuresti

  jigodii!!! dovedim pt. a nu-stiu-cata oara ca suntem ROMANI si de data asta!!!!!!!! X( in alte tzari nu s-ar fi tratat cu atata nepasare o asemenea nenorocire a unei tinere! trecea coloana oficiala cica! si CE???????? cine-s aia mai presus de viatza unui om? cine??????????? huoooooo 😉

  31 03 2008
  Liza Toronciuc

  Imi pare atat de rau… 😦 Sper ca justitia sa fie de partea victimei.

  31 03 2008
  Lavinia Sabau

  Este foarte trist sa traim intr-o astfel de lume…. condoleante familiei si sper din tot sufletul sa i se faca dreptate

  31 03 2008
  Vio

  Incredibil!de cand am vazut stirea nu pot uita acele momente in care fata inca mai respira…Dumnezeu s-o odihneasca.
  Condoleante familiei.

  31 03 2008
  Andrei Iorga

  Condoleante familiei!
  De data asta s-a ajuns unde nu cred ca nimeni ar fi vrut… E timpul sa miste ceva…

  31 03 2008
  un simplu om

  Vinovatii sa fie pedepsiti conform legislatiei in vigoare!!
  Sa se faca Judecata!!

  Codoleante familiei Tatianei
  Odihneste-te in pace, sper ca acolo te simti mai bine decat in acest infern

  31 03 2008
  Ana Maria

  31 03 2008
  Lulu

  Condoleante familiei. Sper ca se va face dreptate, nu din dorinta de razbunare, din dorinta de dreptate, ma rog… cata mai exista pe lumea asta…

  31 03 2008
  Savloschi Dragos

  Consider ca toti cei aflati la fata locului, mai ales soferul autovehicului implicat in accident si cei 4 politisti sunt direct raspunzatori de decesul acestei tinere care sunt convins ca avea mult mai multe sanse sa traiasca daca ar fii fost dusa la spital imediat de unu din ce 5 implicati in tragedie. Condoleante familiei si prietenilor victimei.

  31 03 2008
  alexandr

  de acord!!!

  31 03 2008
  Lita Nicoleta

  Condoleante!

  31 03 2008
  Neamtu Ioan Valeriu

  Este incredibil, trebuie sa se faca dreptate.

  31 03 2008
  florin

  Imi pare rau de ce se intampla la noi in tara,sincer…stiu ca in cazul unui accident cu victime…daca acestea nu pot fi ridicate din diverse motive sau miscate trebuie asigurata respiratia(eliberarea cailor respiratorii,limba,mizerii,pamant,cravata etc) si oprite sangerarile abundente (garou ,comprese etc)…dupa care se asteapta venirea echipajului competent -ambulanta…
  Din ce am vazut la tv….sa nu ne fie cu suparare…dar nimeni nu era aproape de fata aia….macar sa vada daca mai sufla….

  pacat de moartea unui viitor….

  31 03 2008
  gaidargioglo dumitru Bucuresti

  Condoleante familiei, sa se faca dreptate si vinovata sa plateasca conform legilor

  31 03 2008
  Vlasceanu Roxana

  condoleante familiei!
  sper sa se faca dreptate….

  31 03 2008
  Raluca Bliscu

  Sper sa i se faca dreptate.

  31 03 2008
  Daniela Males

  Mi-e sila de acea cucoana pt ca a stat cu mainile in san…ar fi putut sa implore un politist sa fluentizeze traficul, astfel incat ambulanta de la spitalul cfr ce se afla la 2 pasi, sa ajunga imediat si nu dupa 20-30 min!

  31 03 2008
  Dumitrascu Ilinca

  incredibil!!! sper sa aiba succes petitia!

  31 03 2008
  Purcarea Aurelia

  Romania trezirea! Prostia ucide! Ignoranta ucide!

  R.I.P Tania…

  31 03 2008
  Adrian

  ministerul de interne trebuie sa ia masuri pedepsind autoarea dar si politistii implicati si sa isi educe pe cei in subordine sa ia o alta atitudine in astfel de cazuri.

  31 03 2008
  cristina vladut

  inuman!!!

  31 03 2008
  Moroe Rafaela

  Vineri, atunci cand am scris un post despre acest eveniment tragic, chiar ma gandeam la posibilitatea unei petitii. felicitari pentru intiativa si imi doresc din suflet ca acest semnal sa aiba ecou catre justitia romaneasca.Voi sustine cat pot de mult acest demers.

  31 03 2008
  Georgeta

  Ma alatur si eu celor care cer sa se faca dreptate.Pentru odihna sufletului victimei

  31 03 2008
  Ana

  Dumnezeu s-o odihneasca.Inuman, nu stiu cum se mai pot privi in oglinda sau considera oameni.

  31 03 2008
  Andreea

  De-acord ca e trist ce s-a intamplat, dar nu inteleg cererea fata de Barou! Nimeni din barou nu poate da informatiile cerute, pentru ca:

  1) baroul nu tine decat evidenta avocatilor, nu si a clientilor acestora. La barou nu se trimit copii dupa contractele de asistenta, asa incat numai avocatul si clientul se stiu unul pe celalalt.

  2) baroul nu e organ de cercetare penala, asa incat nu are cunostinta de mersul anchetei penale si de eventuala solutie a rechizitoriului sau a datei programate pentru judecata. Oricum nu se poate ca ancheta sa se faca in cateva zile.

  31 03 2008
  Dobre Mihai

  Ca la noi la nimeni …

  31 03 2008
  Verucic

  Andreea,
  Am recunoscut ca nu am cunostiinte. Am apelat si am actionat asa cum am crezut de cuviinta. Daca e asa cum zici tu, voi primi probabil acest raspuns. Dar poate totusi se gaseste cineva sa ne ajute cumva! Voi face tot ce pot …

  31 03 2008
  Bejan Eduard

  Condoleante!

  31 03 2008
  Andreea Preda

  condoleante familiei.
  ma indoiesc ca dna anamaria va suferi prea mult de pe urma justitiei romane, dar sunt sigura ca toate se platesc la un moment dat in viata…

  31 03 2008
  Ivan

  Pidaraska,taiata shi data la porci s-o mananshi….

  31 03 2008
  Cristina Mihaela

  sa dea Dumnezeu sa nu se musumalizeze cazul si sa se faca dreptate!

  31 03 2008
  aureliana popa

  buna ziua, doamna Veronica Dragomir! ma numesc aureliana popa si sunt studenta a facultatii de istorie, colega a Tatianei. Apreciez initiativa dumneavoastra, de altfel am si semnat petitia, dar v.as ruga daca puteti posta mai multe informatii despre persoana dumneavoastra sau, eventual, daca imi puteti trimite un mail cu aceste detalii.
  Va multumesc!

  31 03 2008
  ana martu

  Asteptam momentul dreptatii.
  Nimeni intre oameni nu e mai presus si trebuie sa-si plateasca pacatele in viata asta. Dumnezeu va face dreptate oricum…

  31 03 2008
  Ioan

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace

  31 03 2008
  Andrei Husanu

  subsemnez si eu….

  31 03 2008
  Meili

  E foarte trist ceea ce s-a intamlat. Imi dau seama ca politistii nu puteau sa faca mare lucru. Nu aveau voie sa o miste dar macar respiratie gura la gura puteau sa-i faca. Poate ca astfel Tatiana nu ar mai fi facut stop cardiac.
  Si mai e ceva, care cred ca a deranjat cel mai mult:acei politisti pareau sa fie interesati numai de coloana oficiala a lui Tariceanu, Tatiana nu conta.

  31 03 2008
  airbornb

  Subscriu si eu!
  Condoleantze familiei!

  31 03 2008
  Alexandra

  este strigator la cer ce se intampla

  31 03 2008
  Nantu

  … daca nu se vor lua masuri impotriva ei )( si ma refer la inchisoare ) inseamna ca nu merita sa traim in Romania…maine putem fi noi in locul ei . Condoleante familiei.

  31 03 2008
  Rodica Uba

  Este de neconceput atata indiferenta fata de viata unui om!

  31 03 2008
  Gherase Georgia

  Condoleante familiei.
  subsemnez si eu….

  31 03 2008
  Andreea

  este strigator la cer cum a putut sa moara aceasta tanara… politistii dirijau circulatia si victima era in agonie :((… no comment !
  condoleante familiei si prietenilor!

  31 03 2008
  Ciuperca Cristian

  Sunt reticent in privinta rezultatelor pe care le vom obtine…Totusi pseranta moare ultima.

  31 03 2008
  Sorin PREDA

  Dumnezeu sa o odihneasca. Sper sa asistam si la condamnarea soferitei si la mustrarea sau ce o fi politistilor care au „ajutat” la stergerea urmelor (care trebuiau conservate) permitand miscarea masinii.

  31 03 2008
  Madalina Baciu

  Este foarte trist ce i s-a intamplat bietei fete!!
  Condoleante familiei!

  31 03 2008
  Andreea

  Inuman de-a dreptul… cata indiferenta poate exista!

  31 03 2008
  ghinea

  numai in romania se poate intampla asa ceva

  31 03 2008
  Badita Florin Alexandru

  Subsemnez si eu. Nu mai suntem animale macar pe cale legala sa iasa ceva.

  31 03 2008
  Laura Popovici

  Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Condoleante parintilor.
  Nu exista cuvinte de consolare.

  31 03 2008
  Anca

  Nu mai stim sa fim oameni:(

  31 03 2008
  Munteanu Sorin

  Condoleante familiei. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
  Eu vreau sa sper ca acest caz nu va mai fi un alt abuz din partea tuturor institutiilor, care ar trebui sa faca dreptate si unui om simplu, nu numai clasei politice, ca de fiecare data…

  31 03 2008
  Spanu Nicoleta

  Este de necrezut

  31 03 2008
  Soare Costin

  Orice este nevoie trebuie facut pentru ca la sfarsit sa existe dreptate si legea sa fie aplicata! Sa speram ca este ultima data cand asa ceva se intampla!

  31 03 2008
  Steriu Iuliana

  Macar voi sa mai faceti ceva pentru tara asta!

  31 03 2008
  allexutza

  imi pare chiar fff rau!!!!!rusine pt politia romana

  31 03 2008
  adelina

  Acest caz trist arata ‘neputinta’ pe de o parte a justitiei romane de a-si exercita atributiile, iar pe de alta parte indiferenta politiei fata de o tanara, care pentru acel moment nu reprezenta un interes imediat!Nu numai ca nu ne ajutam tinerii, dar ii si lasam sa moara cu zile!

  31 03 2008
  raileanu mihai

  condoleante… nu se poate ca un astfel de incident sa fie trecut cu vederea!

  31 03 2008
  vivirschi bogdan

  …comentam despre un fapt care nu trebuia sa se intample…traim „niste” vremuri..pe care nu ar trebui sa le traim…
  este trist…si de o mizerie inimaginabila ce se poate intampla in „tarisoara asta”
  noi..indivizii..trebuie sa ne trezim..si sa ne ridicam odata pentru totdeauna…ca sa producem o schimbare…sa fim intr-un final…oameni.

  31 03 2008
  Alexandra Veselin

  Semnez aceasta petitie, in speranta unei dreptati datorate victime.

  31 03 2008
  monalisa

  este naucitor. de cine sunt conduse campaniile cu titlul „viata are prioritate”? lucratorii ministerului care le finanteaza au habar de ce trebuie sa faca si care le sunt prioritatile????? si pentru ca manierele nu-si au locul, ma vad nevoita sa strig cu ura si disperare: JIGODIILOR!!! A MURIT UN OM, NETREBNICILOR!!!

  31 03 2008
  vlad bolocan

  condoleante familiei

  31 03 2008
  Liviu Dumitrescu

  La cat de calma este autoarea, este clar ca are spatele asigurat. Macar de ar ajuta petitia acesta in vre-un fel. Cat despre politisti, niste mitocani, dar deja stim asta. Este mai important un convoi decat o viata de om…

  31 03 2008
  olesea

  Condoleante familiei !

  31 03 2008
  Azoica Toma Stefan

  condoleante…

  31 03 2008
  Mihai Gabriela

  Pacat si mult prea trist…fata era cu un an mai mare decat mine si viitorul ei a fost curmat asa tragic.. mai mult ce pot sa mai zic??Da,vreau sa luam atitudine,poate s-or mai misca pe ici pe colo lucrurile..

  31 03 2008
  Dan Ch

  Condoleante!
  Ar trebui pedepsiti cum se cuvine soferita, principala vinovata, politistii, cei 3, care nu au acordat primul ajutor, si sefi lor care au trimis in strada agenti neinstruiti, incapabili de reactii potrivite.
  Dar… traim cum traim! cum zicea cineva intelept „cand vad ce vad si aud ce aud, ma simt multumit ca gandesc ce gandesc!”
  Pacat! Ar fi bine sa nu se mai intample niciodata asa ceva!

  31 03 2008
  cristina smith

  Condoleante familiei.Imi pare f rau de saraca fata.Asta se intampla in romania cand nu se orpeste la trecerea de pietoni….si vaca care conducea masina..de ce nu a oprit la trecerea de pietoni?sper sa intre la inchisoare!!!

  31 03 2008
  Grama Mihaela

  Sper intr-un proces corect, iar aceasta …femeie sa primeasca ceea ce merita, adica cat mai multi ani de inchisoare. Nici macar o urma de regret nu se vedea pe fata ei, nu ca ar fi adus biata fata la viata lucrul acesta dar asta denota indiferenta, cruzime si increderea ca va scapa basma curata probabil (deja dadea telefoane). Daca fata primea primul ajutor nu murea.
  Condoleante familiei si prietenilor!

  31 03 2008
  Mircea

  nici nu stiu ce sa mai zic…mai bine tac si ma aliniez cuvintelr voastre…

  31 03 2008
  Mihai Buliga

  Dap…inca un caz clasic de musamalizare…macar de data asta sa se faca ceva

  31 03 2008
  Mariana C

  Atitudinea soferitei care a provocat accidentul a fost de-a dreptul socanta. De unde atata nonsalanta cand un om moare??? No more comments!

  31 03 2008
  nina coleaghin

  SA SE FACA DREPTATE ! aroganta de soferita sa fie pedepsita !!!

  31 03 2008
  Mirela barba

  Din nefericire, soferi si mai ales soferite, care au obtinut permisul cu spagi substantiale, fara ca macar sa se fi sinchisit sa participe la un examen, circula nestingheriti pe toate soselele din tara. Ignoranta incepe de acolo, din punctul in care li se da posibilitatea oricaror personaje de a tine volanul in mana. Voi, dragi politisti, le dati pe maini fraiele mortii! Tot voi sunteti cei care tratati cu dosul un om aflat la anaghie, fie el accidentat, pe cale sa-si dea obstescul sfarsit, sau batjocorit de „smecherii de cartier” la colt de strada. Voi sunteti platiti sa ne paziti si tot voi sunteti cei care ne ajuta sa murim prin atitudinea de care dati dovada!!! Sper ca macar acum sa se demonstreze ca banii nu pot cumpara chiar orice si cu atat mai putin nu pot inlocui o viata. Cat despre doamna Strauss, a aratat ca orice criminal are sange rece. Sa ne rugam pentru Tatiana si sa speram ca Dumnezeu va face dreptate!
  Sincere condoleante familiei indoliate!

  Mirela Barba
  Bucuresti

  31 03 2008
  red_bluegiril89

  incredibila indiferenta unor oameni…dar mai ales arogantza acestora…

  31 03 2008
  NikiR

  ce sa ne mai mire…politia este de tot kktu’…din ce in mai prost merge tzara asta…parca ar fii singuri aici…asta este noi le-am dat mana libera la toti….incepand cu parlamentarii, politistii, etc. deci…HALAL TZARA!!!!!!

  31 03 2008
  Marie Madelene

  Condoleante!

  31 03 2008
  Verucic

  Buna Adriana,
  daca stii mai multe despre caz, te rog sa imi zici si mie/noua.
  Nu scrie pe nici o informatie publica faptul ca Anamariei Strauss i s-a deschis dosar penal!

  31 03 2008
  Alex U.

  Felicitari autoarei petitiei, subscriu si eu la aceasta

  31 03 2008
  Rosca Andreea-Gabriela

  cum se poate sa dai peste cineva cu masina si nici sa nu te duci sa vezi daca ai omorat sau nu pe bietul om, nu mai zic sa il iei in masina si sa il duci la spital… in strainatate cum te-a vazut soferul ca esti pe trecerea de pietoni, incetineste si iti acorda prioritate, dar se vede clar cum functioneaza sistemul in Romania, mai ales la eliberat carnetele de conducere, ca doar acesta nu este primul caz…
  cat despre politisti, le era frica poate ca vor ramane fara servici daca se duceau si dadeau primul ajutor fetei… ei bine, spre ca se va face dreptate… daca mai exista asa ceva in Romania…
  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
  Condoleante familiei si prietenilor!

  31 03 2008
  turtubek

  Nu stiu cit sunt in masura sa judec politistii ca nu i-au acordat primul ajutor… sunt incapabili saracii si ar fi iesit oricum vinovati, dar indiferenta senila de care a dat dovada parashuta cu mashina, chiar doare… sa fie trasa in tseapa!!!

  31 03 2008
  Fantana Bogdan Alexandru

  Condoleante familiei!

  31 03 2008
  Ibanescu Ioana

  In speranta ca Justitia nu e „oarba”. Condoleante.

  31 03 2008
  Dabija Bogdan

  :(( condoleante familiei si prietenilor ..pacat! sper sa primeasca pedeapsa cuvenita
  si totusi daca se stie ca omul in ziua de azi ia carnetul cu mita de ce nu se face nimik ? o gramada de masini pe strada …o gramada de incompetenti la volan …dar defapt stai am uitat traim in romania ..unde zebra se muta la cerere ….

  31 03 2008
  Verucic

  Cristina,
  90% din cei care au semnat petitia sunt ROMANI! Nu cred ca e loc de discriminare, cel putin nu acum si nu aici unde, noi, niste romani, incecam sa facem ceva!

  31 03 2008
  Alexandra Murarus

  Dumnezeu sa o ierte…

  31 03 2008
  Sorin Marin

  SA FRANAM PERPETUAREA UNUI RAU SI MAI MARE: ALT ACCIDENT RUTIER DATORAT NE-RESPONSABILIZARII CELOR CARE STIU CA SE VOR SCAPA.

  Cer respectarea legii si aplicarea masurilor in consecinta in contextul suspiciunii ca se va musamaliza fapta.

  Am teama nu de speculatiile avocatesti, CI DE OCOLIREA LEGII, care ar putea sa scape pe vinovat in ciuda raului facut.

  Acest fapt ar produce inca un rau si mai mare pe langa nepedepsirea faptei: MENTINEREA UNEI ATITUDINI IRESPONSABILE FATA DE SEMENI SI VIATA din partea celor cu resurse si relatii, CARE SE VOR SUSTRAGE.
  Oricare potentat o sa fie mereu mai usuratic si nepasator caci stie ca va suporta un cost impotriva a orice.

  Asta ne doare foarte mult: ne-dreptatea, ne-siguranta si dispretul.
  La altii nu se intampla asa de mult, la astfel de nivele… numai la noi e posibil Eldorado-ul Raului…
  …Traim intr-o tara nedrept de scumpa si nesigura…
  Hai sa continuam aceasta campanie pe net!
  Am putea deveni mai puternici si i-am atrage si pe altii pentru atitudinea potrivita.

  31 03 2008
  Dan Paul T.

  …. daca nici macar pe trecerea de pietoni nu mai suntem in siguranta …. nu shtiu ce sa mai zic … CONDOLEANTZE FAMILIEI SI TUTUROR APROPIATZILOR … doare cand vezi indiferenta unor „oameni” ….

  31 03 2008
  alexandra c.

  putem spune k i se putea intampla oricui. oare? sa lasi o viata sa se stinga sub ochii tai, FARA SA FACI NIMIC, este o crima! & pt c, pt k ai o functie „inalta”?la c iti mai foloseste? oare cand am ajuns atat de nepasatori, cand am devenit asemenea monstri?putem comenta la nesfarsit, dar ea s-a dus. dumnezeu s-o odihneasca in pace!sper k vom invata ceva din cele intamplate (macar acum!)…

  31 03 2008
  Visoiu Mihai

  Dumnezeu sa o ierte,,

  31 03 2008
  mihai boian

  ..Dumenezeu sa o odihneasca…si sa ajute pe cei care au initiat kestia asta sa aiba succes..!!multa bafta

  31 03 2008
  Gudumac Octavian

  Condoleante…:(

  31 03 2008
  Cobzac Vadim

  Este un dezastru ce se intimpla cu Politia Romana…

  31 03 2008
  Mitrica Dumitru

  Sunt alaturi de voi desi cred ca petitia este mult prea blanda in exprimare. Fata a fost lasata sa moara pur si simplu. Multi trebuie sa plateasca aici. Dar ce este mai dureros se poate deduce din faptul ca nimeni(absolut nimeni) nu a stat sa vorbeasca cu ea, sau sa-i tina mina cit de cit. Suferi mai putin daca sti ca cineva ia din suferinta ta. Dumnezeu sa o Binecuvanteze. Aceasta Fata este un Erou national pentru mine desi nu suntem vrednici de asa ceva.

  31 03 2008
  Mocanu Vlada

  Sunt iarasi dezamagita de politia romana

  31 03 2008
  mirel

  condoleate ….

  31 03 2008
  al13lea

  ooooof… cred ca va fi ca de obicei. in final se va musamaliza cazul la fel ca multe alte cazuri din tara asta. daca a fost posibil si in cazul ministrilor, de ce nu ar fi si pentru altii care au bani si invart afaceri prin tara. ati uitat de cazul lui Cristian Nemescu ??? dar de Teo Peter ??? de ce mai aveti speranta ca va fi altceva acum ??? chiar nu v-ati obisnuit cu Romania asta si cu Bucurestiul asta ??? pana la urma petitia asta va avea soarta celorlalte petitii online 😦 .

  e greu sa ne obisnuim, dar t